Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

hafta sonu görümcem yeğen istiyorum diyo bende dedimki leylere haber gönderdik dedim oda ne zaman gönderdiniz dedi öyle kaldım bi an sonra 10 yıl önce falan dedim geçiştirmeye çalıştım :27::27::27::27:

bizden sarışın çıkması çok zor ancak bana çekerse yeşil gözlü olur babasına çekerse iri gözlü olur ortaya karışık birşey olsun istiyorum :)))
görümceninde maşallahı var aqzından laf alıcak...iyi toparlamışsın cnm..demekki hala olmak için sabırsızlanıyor..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahh...

Ben kiz istiyorum allah herkesin gonlune gore versin ama ben ilk kizim oolsun sora olum olsun istiyorum zaten ustuste yapicam olursa ins. Esim tam bir erkekciydim ama akilli bi hatun olarak ole bi svedirdim ki benim fikrimi kendi fikri gibi beenimsedi hep kiz ismi dusunuyor:) senin varmi gonliunden gecen?

bizde kız istiyoruz canım...benim ncikimde sena yazıyor ya...sena kızımız olursa vereceqimiz isim...Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh:16::16::16:

kızlar ben geldim HAMİLEYİMMMMMM:49::49: az kalsın öğrenemicektim sonucu kızlar bi doktor öldürüldü ya bütün doktorlar çalışmıyo bakmıyolar hastalara hbrniz olsun doktora felan araryıp öğrenmeden gitmeyin bugün

tebrikler canım:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende bugün doktora gideceğim arayıp gitmeyi düşünüyordum kapalı olsa daha iyi olacak bu yağmurda :34:

evet sadece ilk gün oldu bugün bişeyim yok çok şükür ama çok şiddetliğdi çalışamadım

canım hem hamile kalmayı hemde soğan kürü kullanmayımı düşünüyorsun.

kızlar ben geldim HAMİLEYİMMMMMM:49::49: az kalsın öğrenemicektim sonucu kızlar bi doktor öldürüldü ya bütün doktorlar çalışmıyo bakmıyolar hastalara hbrniz olsun doktora felan araryıp öğrenmeden gitmeyin bugün
tekrar tebrikelr canımmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
eşine daha söylemdin dimi bitanem..akşam yapıcaksın süprizi :34:
evet sadece ilk gün oldu bugün bişeyim yok çok şükür ama çok şiddetliğdi çalışamadım
he sen yeni başladın uygulamaya...nezaman başladınki canım...
ben ve eşimde kız istiyoruz inş bir kızımız olur. ama tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması

Rabbim gönlünüze göre versin canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sonucun çıktısını almadım tam çıkartıcaktı doktor elektirikler gitti yarın kan vermeye gidicem o zaman sonucumuda alırım artık

evet canım bu ay çok güzel yaqmur yaqdı..nisan ayında yaqan yaqmurun suyu çok şifalıymış... bir kaba biriktirmek lazım aslında... şifa niyetine birkaç yudum içsek yeter bize..
bu ay ilk denemem benimde...heyecanlıyım tabiki...ama kendimi frenlemeye çalışıyorum...sabah uyandım yataktan kalktım hiç aqrım yok kasıklarımda... ohh dedim aqrılarım geçmiş...mutfaqa girdim kahvaltı hazırlamaya başladım hemen hissettirdi kendini...şimdi daha şiddetli bir şekilde devam ediyor...bende ısrarla bebeqe yormuyorum...ya üşüttüm ya gaz sancısı yada soqan küründen kaynaklandıqnı düşünüyorum...kasıklarımdan belime doqru vuruyor aqrı..bazen dayanamıcak gibi oluyorum...reql olunca koşa koşa doktora gidicem...11 gün var daha bat günüme..zaman geçmiyor bitürlü :50:
günaydın anım benimde kasıklarımda sızlama var yaa sanki regli ocamda bi türlü sökmüyor gibi bide belime vuruyor ...ama ben bebege yormuyorum cunku göguslerimde hi. bişi yok benim 2 hamileliğimi ögrendigimdede gögüslerin hassaslaşmıs ve dolgunlaşmıstı
hayırlısı benimde 8 gün var bata

:nazar::nazar::nazar:oh ohh hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: degerın kaç çıkmış canım

yok canım söylemedim akşama süpriz. amin cnm Allahım herkesin gönlüne göre versin inş

günaydın anım benimde kasıklarımda sızlama var yaa sanki regli ocamda bi türlü sökmüyor gibi bide belime vuruyor ...ama ben bebege yormuyorum cunku göguslerimde hi. bişi yok benim 2 hamileliğimi ögrendigimdede gögüslerin hassaslaşmıs ve dolgunlaşmıstı

bütün hamileliklerde göğüsdeki belirtiler oluyormu ?

bakıyorumda ay sonuna bebek patlaması olacak galiba çoğunlukta bat lar ay sonu:52::52::52::52::52:

cnm benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde göğüslerime el bile süremiyodum ama şimdi öle deil sadece hafif sızlama var demekki her zaman aynı olmuyomuş

sol ve sağ kasığımda ama bu belirtiler ilk gün oldu idrar yaparken ağrı oluyor umarım doğru yapıyoruzdur eşimde kızıyor yapma sana bişey olacak diye kokuyorum diyor ama elimde değil bebiş istiyorum :(

Canim bende belirti var sol tarafim fena vuruyo gogus uclarim hassaas ve camasirim cok islak 1mayis adet olcam eger bebis yoksa ama bukadar erken ben burdayim hisset beni teninde dermiki bu yaramazlar;) bu arada sogan kurune dvm ediyorsan arada ara ver bobrekler cok etkileniyo bunlardan!

salı günü başladım canım umarım iyi gelir konturole gideceğim ama bu gün çalışmıyoruz hastanede olduğum halde bize bile bakmıyorlar

:nazar::nazar::nazar:oh ohh hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: degerın kaç çıkmış canım

valla cnm çıktı alcaktım elektirik gitti bende sormayı unuttum heyecandan ama 4 haftalıkmış yarın belli olur değerim tatlım.AMİN canim benim DARISI SİZLERİN BAŞINA

hayırlısı benimde 8 gün var bata[/QUOT

merhaba arkadaşlar.....
insaoğlu ne değişik bir varlık umudumuz hiç bitmiyor defalarca hayal kırıklığına uğrasakta yine toparlanıp kalkıyoruz umutlarımızı yeşertiyoruz, mesela ben 2 senedir uğraşıyorum bebek için ama bu ay 12 gün önce tek bir kez ilişki oldu ve adetime daha 10 gün var ona bile inanılmaz umut bağlamış durumdayım:1: Allah hepinizin ve hepimiz umutlarını karşılıksız koymaın inşallah arkadaşlar
:16:

Son düzenleme:
bir sakıncası yok umarım

canım araştır bence doktoruna falan sor.
nasıl neden kullanıldığını öğrendinmi bilmiyorum hamile kaldığınızda bırakın diyor kürü kullandığın zaman tamda yumurtlama dönemin.
kür rahimi temizlediği için haliylede düşük riski olabiliyor,rahmi temizleyen birşey nasıl hamile kalmanı sağlarki.
kürü bebek düşünmediğin bi ara iltihap kist gibi bi durum varsa kullan.

hayırlısı benimde 8 gün var bata[/QUOT

merhaba arkadaşlar.....
insaoğlu ne değişik bir varlık umudumuz hiç bitmiyor defalarca hayal kırıklığına uğrasakta yine toparlanıp kalkıyoruz umutlarımızı yeşertiyoruz, mesela ben 2 senedir uğraşıyorum bebek için ama bu ay 12 gün önce tek bir kez ilişki oldu ve adetime daha 10 gün var ona bile inanılmaz umut bağlamış durumdayım:1: Allah hepinizin ve hepimiz umutlarını karşılıksız koymaın inşallah arkadaşlar
:16:

allah yardımcın olsun canım çok zor ben herşeyi yaptım şimdi işim bitkilere kaldı şifa allahtan

Back