Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese sımsıcak günaydınlar arkadaşlarr :16::16::16::16:
güzel haberlerle dolu birgün olur inşallah....
inşallahh bu ay hepimiz hamile kalırız..
Allahım sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul eyle meleklerimizi hemencecik gönder bize...amin...

günaydın canım,
maşallah bu yıl nisan ayında hem soğuğa hem yağmura doyduk galiba:34:

ayy inşallah bebişlerimize kavuşuruz:52::52:
bizim bu ay ilk denememizdi hayırlısı olur inşallah:34:

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben sogan kurumu cay niyetine hazirladim sogumasini bekliyorum yeni hamile haberlerini de okudukce cok mutlu oluyorum tebrikler kizlar Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip ettsin .Ay sarkilarini hep dinledim de filmini izleyememistim Incir Receli dun izledim aman Allahim o ne fena bir son ... Al iste sabah heberlerinde de 10 bebegi otoparka terketmisler diyo Allahim sen dogrusunu bilirsin demekten basak bisi soyleyemiyorum biz burda cirpinip duruyoruz millet 5 dk lik bilincsiz zevk icin dogurup birakiyo ya sabah sabah sinir ettiler

günaydın canım sanırım sende soğan suyu kullanıyırsun bende salı başladım allahım sen hayırlısını ver

günaydın canım,
maşallah bu yıl nisan ayında hem soğuğa hem yağmura doyduk galiba:34:

ayy inşallah bebişlerimize kavuşuruz:52::52:
bizim bu ay ilk denememizdi hayırlısı olur inşallah:34:
evet canım bu ay çok güzel yaqmur yaqdı..nisan ayında yaqan yaqmurun suyu çok şifalıymış... bir kaba biriktirmek lazım aslında... şifa niyetine birkaç yudum içsek yeter bize..
bu ay ilk denemem benimde...heyecanlıyım tabiki...ama kendimi frenlemeye çalışıyorum...sabah uyandım yataktan kalktım hiç aqrım yok kasıklarımda... ohh dedim aqrılarım geçmiş...mutfaqa girdim kahvaltı hazırlamaya başladım hemen hissettirdi kendini...şimdi daha şiddetli bir şekilde devam ediyor...bende ısrarla bebeqe yormuyorum...ya üşüttüm ya gaz sancısı yada soqan küründen kaynaklandıqnı düşünüyorum...kasıklarımdan belime doqru vuruyor aqrı..bazen dayanamıcak gibi oluyorum...reql olunca koşa koşa doktora gidicem...11 gün var daha bat günüme..zaman geçmiyor bitürlü :50:
çıkıyorum kızlar dua edin bana öptüm hepinizi

dualarımız seninle canım..müjdeli haberlerle geliceksin ben inanıyorum Rabbimin izniyle :34:

kızlar hepinize birer tane gönderiyorum:52::52:

$SWEET_BABY_05.jpg

Günaydın kızlar,

Herkese hayırlı perşembeler dilerim..Regl olmama 5-6 gün kaldı.Ancak sanırım hamileyim ben :P
Kasıklarımda devamlı olarak hafif bi ağrı var.Dün ilk defa beyaz kokusuz bir akıntı gördüm iç çamaşırımda.Normalde hiç olmaz..
Onun dışında hafif bir bel ağrısı var.Aslında bunlar tipik regl belirtileri..Ama işte normal zamanda ben pek yaşamam bu tarz belirtiler.Acaba öyle miyim?Ya bi de ben şeyi merak ediyorum.Bu kadar erken dönemde kahve, çay zarar verir mi?

Herkese şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
Evet canim sogan kurunu 1 hafta 3 gundur kullaniyorum akintim var baya pazartesi gunune kadar kullanicam sonrasi Allahin hikmeti artik Allah tez zamanda bizlere sglikli hayirli evlatlar versin AMIN

sanırım 15 gün kullanılıyor bende çok ağrı yaptı ama akıntı falan yok tek umudum bu kaldı artık yüp bebek falan yaptıramam allah hepimize versin. Bu arada sanırım benim bugün çatlama günü umarım zarar vermez

evet canım bu ay çok güzel yaqmur yaqdı..nisan ayında yaqan yaqmurun suyu çok şifalıymış... bir kaba biriktirmek lazım aslında... şifa niyetine birkaç yudum içsek yeter bize..
bu ay ilk denemem benimde...heyecanlıyım tabiki...ama kendimi frenlemeye çalışıyorum...sabah uyandım yataktan kalktım hiç aqrım yok kasıklarımda... ohh dedim aqrılarım geçmiş...mutfaqa girdim kahvaltı hazırlamaya başladım hemen hissettirdi kendini...şimdi daha şiddetli bir şekilde devam ediyor...bende ısrarla bebeqe yormuyorum...ya üşüttüm ya gaz sancısı yada soqan küründen kaynaklandıqnı düşünüyorum...kasıklarımdan belime doqru vuruyor aqrı..bazen dayanamıcak gibi oluyorum...reql olunca koşa koşa doktora gidicem...11 gün var daha bat günüme..zaman geçmiyor bitürlü :50:

Allah hayrını versin emii :9: kıss sabah sabah nerden buldun bunları :9::9:

hayırlısı canım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.ablamın ikinci hamileliğinde hemen anlamıştı sende daha çabuk anlayabilirsin belki.
hafta sonu daha heyecanlıydım sanki bugün yaptık yarın hemen olacakmış gibi :9::9:bugünlerde daha sakinim hayırlısı.

bebişler çok tatlı değilmi kel hepsi bana kalsa burdan 2 tane falan seçerim olmuşken ikisi bir arada olur :52::52::52::52:

Back