- Konu Sahibi pembemasal
- #4.941
gunaydın hanımlar...bırazdazn dr a gıdıyorum sans dıleyın bana kotu bıseyle karsılasmayayım
allah herşeyin hayırlısını versin canım umarım gönlünce olur hüsrana uğramak çok kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın hanımlar...bırazdazn dr a gıdıyorum sans dıleyın bana kotu bıseyle karsılasmayayım
Günaydın kızlar,
Herkese hayırlı perşembeler dilerim..Regl olmama 5-6 gün kaldı.Ancak sanırım hamileyim ben
Kasıklarımda devamlı olarak hafif bi ağrı var.Dün ilk defa beyaz kokusuz bir akıntı gördüm iç çamaşırımda.Normalde hiç olmaz..
Onun dışında hafif bir bel ağrısı var.Aslında bunlar tipik regl belirtileri..Ama işte normal zamanda ben pek yaşamam bu tarz belirtiler.Acaba öyle miyim?Ya bi de ben şeyi merak ediyorum.Bu kadar erken dönemde kahve, çay zarar verir mi?
Herkese şimdiden çok teşekkürler
canım bu qrılar hamileliqin belirtileride olabilir...sen yüne dikkatli ol..bu sefer farklı diyosun...tedbrili olmakta fayda varGünaydın kızlar,
Herkese hayırlı perşembeler dilerim..Regl olmama 5-6 gün kaldı.Ancak sanırım hamileyim ben
Kasıklarımda devamlı olarak hafif bi ağrı var.Dün ilk defa beyaz kokusuz bir akıntı gördüm iç çamaşırımda.Normalde hiç olmaz..
Onun dışında hafif bir bel ağrısı var.Aslında bunlar tipik regl belirtileri..Ama işte normal zamanda ben pek yaşamam bu tarz belirtiler.Acaba öyle miyim?Ya bi de ben şeyi merak ediyorum.Bu kadar erken dönemde kahve, çay zarar verir mi?
Herkese şimdiden çok teşekkürler
tatlım hadi Allaha emanet ol hayırlı ve güzel haberler getirirsin inşallah bizegunaydın hanımlar...bırazdazn dr a gıdıyorum sans dıleyın bana kotu bıseyle karsılasmayayım
bikaç gün daha bekle bakalım sonra tekrar test yaparsınson 2-3 aydır bı düzensizlik vardın canım sanırım bu ay da geçikecek hayırlısı![]()
sanırım 15 gün kullanılıyor bende çok ağrı yaptı ama akıntı falan yok tek umudum bu kaldı artık yüp bebek falan yaptıramam allah hepimize versin. Bu arada sanırım benim bugün çatlama günü umarım zarar vermez
hayırlısı canım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.ablamın ikinci hamileliğinde hemen anlamıştı sende daha çabuk anlayabilirsin belki.
hafta sonu daha heyecanlıydım sanki bugün yaptık yarın hemen olacakmış gibibugünlerde daha sakinim hayırlısı.
bebişler çok tatlı değilmi kel hepsi bana kalsa burdan 2 tane falan seçerim olmuşken ikisi bir arada olur![]()
aman nasıl yumoş yumoş oturuyolar sondaki sarı elbiseli benim olsun nasılda boynunu bükmüş![]()
dün test yapıp silik çizgiyi görmemişmiydin ?
hergün karanfilli çay içiyorum yoğut yiyiyorum meyvem öyle hiç ihmal etmiyorum organik beslenmeye dikkat ediyorum daha ne yapayım allaha duacıyım
ben karar veremedim hepside birbirine benziyokocişim renkli gözlü olsun istiyo en soldakide benim olsun
profildeki senin foton galiba bebiş aynı sana benziyo ama bi fark var biraz kel![]()
54julye
canım soqan kürü sanadamı aqrı yaptı...biraz anlatırmısın nekadar şidette ve nerelerinde aqrı oluştu....bende yaşadımda o sıkıntıları aynımı diye merak ettim..
çok şekerler yaa...Allah hepimize nasip eder inşallah..
canım ablan hemen anlamış...hemen derken reqlinden öncemi anlamıştı ve hangi belirtiden anlamış biraz bilgi verebilirmisin tatlım...
karanfilli çayın faydası ne canım?
yoğurtu senmi yapıyorsun?ben açık süt alıyorum yapıyorum normalde fazla yemeyen ben ev yapımı yoğurda bayılıyorum
istanbul gibi bir yerde organik beslenmek biraz zor ama elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
evet benim resmim canım kel mel olsunda nasılsa uzar benım gibi sarısın ele gözlu olsun bebekim(iyice kafayı yedim hadi şimidide siparış veriyos nerden gelecekse leylekler getiri belkim)
sol ve sağ kasığımda ama bu belirtiler ilk gün oldu idrar yaparken ağrı oluyor umarım doğru yapıyoruzdur eşimde kızıyor yapma sana bişey olacak diye kokuyorum diyor ama elimde değil bebiş istiyorum![]()
yoğurdu kendim yapıyorum canım karanfilde hormonları gclendiriyor elimden geldiği kadar organik beslenmeye çalışıyorum
canım sadece ilk günmü oldu sonra kesildimi aqrıların :26:
Ben kiz istiyorum allah herkesin gonlune gore versin ama ben ilk kizim oolsun sora olum olsun istiyorum zaten ustuste yapicam olursa ins. Esim tam bir erkekciydim ama akilli bi hatun olarak ole bi svedirdim ki benim fikrimi kendi fikri gibi beenimsedi hep kiz ismi dusunuyor:) senin varmi gonliunden gecen?
nerde yaşıyorsun