Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bütün hamileliklerde göğüsdeki belirtiler oluyormu ?

bakıyorumda ay sonuna bebek patlaması olacak galiba çoğunlukta bat lar ay sonu:52::52::52::52::52:
ayy hadi inşallah patlama olsun valla razıyız
yaa canım ne bilim kızmda agrımıstı sagdan sola dönemiyordum ..su düşük yaptıgımdada öyle acaip dolgunlaşmıstı
şimdide sadece gögüs başlarım kasınıyor ama biraz ben umutlanmak istemiyorum zor oluyor hayalkırıklıgı

cnm benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde göğüslerime el bile süremiyodum ama şimdi öle deil sadece hafif sızlama var demekki her zaman aynı olmuyomuş
biliyorum aslında her zaman belirtiler bir olmuyor ama ne bilim daha 8 gün var bekle bekle gecmez bu gunlerrr

günaydın anım benimde kasıklarımda sızlama var yaa sanki regli ocamda bi türlü sökmüyor gibi bide belime vuruyor ...ama ben bebege yormuyorum cunku göguslerimde hi. bişi yok benim 2 hamileliğimi ögrendigimdede gögüslerin hassaslaşmıs ve dolgunlaşmıstı
hayırlısı benimde 8 gün var bata[/QUOT

merhaba arkadaşlar.....
insaoğlu ne değişik bir varlık umudumuz hiç bitmiyor defalarca hayal kırıklığına uğrasakta yine toparlanıp kalkıyoruz umutlarımızı yeşertiyoruz, mesela ben 2 senedir uğraşıyorum bebek için ama bu ay 12 gün önce tek bir kez ilişki oldu ve adetime daha 10 gün var ona bile inanılmaz umut bağlamış durumdayım:1: Allah hepinizin ve hepimiz umutlarını karşılıksız koymaın inşallah arkadaşlar
:16:
aynen öyle canım zaten acılar unutulmasa yasam olurmu neleri unutmuyoruzda hayatımıza sil bastan devam etmiyoruz daha 1.5 ay çnce düşük yaptım ama toparlanmasını bildim cunku hayat devam ediyor
inşallah hayatımız boyunca mutluluklarla karsılasalım

herkese günaydın arkadaşlar....
günaydın canımm:16::16:
Çok sevindim seastirecimm, maşalla, Allah bizlere de nasip etsinn :) iyi ki bekledin eşine söylemek için bugünüü, düşünsene artık kesin eminsinn, içinde bi şüphe olmadan söyliceksin..

Ben de saf gibi her dk testin başına çağıra çağıra adamı da süreçten birebirr haberdar ediyorum kızlar ya :( o silik çizgi testlerinin ikisinde de berbaer baktık görüdk çizgileri, yorumladk falan ama işte o da ben de bi türlü tam sevinemiyoruz çünkü aldatıcı olabilir, neyse kan testine yarın gidicem, yarın adet günüm, ya sabırr :)

inşallah pozitif çıkar da, ben de hamileliliğimi olmasa da mesela cinsiyeti belli olduğu zaman onu sürpriz yaparımm.. mesela kızsa pembe, erkekse mavi patik alır, sana bi hediyem var falan derimm.. Allahım yaa, ne güzel bi duygu olmalı bu :))

ErginSena, biliyo musun ben de bi kızım olmasınıı çook istiyorumm ve bu nickteki isim Lalin Ada, kızım olursa koymak istediğim isimlerr, senin Sena'n da öyleymiş.. inşallah olur da koyarız bu isimleri :)
kıss yüzdün yüzdün sonuna geldin...keşke benimde reqlime birgün kalsa..yıl var gibi geliyor...beklemek nekadar zormuş..birde sonunda hüsrana uqramakta var...
isim konusuna gelince; sena ismini eşim çok seviyor hani dua ederken ''sonsuz hamdü senalar olsun'' deriz ya..işte eşim bundan dolayı sena ismini çok seviyor...hatta konuşurken sena gelince falan diyor..Rabbim herkesin gönlünde yatanı hayırlı ve saqlıklı bir eşkilde nasip etsin inşallah...
hemogram felan cnm artık kan verme süreçleri başladı tatlım . ama ben nasıl vericem bilmiyorum çünkü damarı çok zor buluyolar bulsalar bile kan gelene kadar heryerimi delik deşik ediyolar dün bile verene kadar cnm çıktı cnm. hiç sorma canm söylememek için zor tutdum kendimi zaten bu ara erkenden uykum geliyo erken yatıyorum yoksa mümkün deil durmam cnm
canım hani günlerdir kasıklarım aqrıyor diyorum ya...eşime yansıtmıyım hamileysem süprizi kalmıcak diyorum amasabredemeyip ikide bir kasıklarım çok aqrıyor diyorum :9: ama çok aqrıyor yaa napıyımmm :5::5:
ben kullanmadım ama akıntıyı atırdığını duydum buda önemli bi durum zaten.araştır iyice canm.

benim bugün gideceğim doktor ordaymış:50:

öğleden sonra kayınvalidemi götüreceğim gidip biraz uyuyayım bari.

biraz önce kasığım ağrımıyor dedim yaa sanki birileri ben burdayım der gibi sağ kasığım yine acayip ağrımaya başladı:44:
benden sanamı sirayet etti canım :ssz::ssz: kıss yoksa bebişin olmasın sana ben burdayım diyen :emir_bebek:
eşimde bana nişanlıyken falan nehir gözlüm derdi yeşil ama her neyse bizimde önceden beri aklımıza nehir ismi gelir hiç erkek ismi gelmiyo ne alaka anlamadım:27::27:

anlaşıldı :9: bizim kızlar evde kalıcak kimse erkek istemiyor :27:

hepsiii harika olmuşş canımm bebişin sağlıkla giysin hepsini... benim annemde bir hurç hazırlamıştı çeyizimle gönderdi :) onları giyecek bebeğimizde gelirse tam olacak :)

ben şuan kimsyeye hbr vermeyi düşünmüyorum benim yengem çok becerikli bi öğrense hemen başlar bişeyler yapmaya

Kizlar burasi yakinda en guzel hamisler klubune donusecek gabaaa:) hamisler sozum sizlere hadi bize. Hamislik belirtilerinizi ve. Eslere nasil soylediginizi bizlere belirtin bunlari okumak istiyorumm:)

arkadasım güzel haberi almıssın ne güzel darısı bize
saglıklı bir hamilelik gecirirsin inşallah ve minigini kollarına alırsın hayırlısıyla

günaydın canımm:16::16:

kıss yüzdün yüzdün sonuna geldin...keşke benimde reqlime birgün kalsa..yıl var gibi geliyor...beklemek nekadar zormuş..birde sonunda hüsrana uqramakta var...
isim konusuna gelince; sena ismini eşim çok seviyor hani dua ederken ''sonsuz hamdü senalar olsun'' deriz ya..işte eşim bundan dolayı sena ismini çok seviyor...hatta konuşurken sena gelince falan diyor..Rabbim herkesin gönlünde yatanı hayırlı ve saqlıklı bir eşkilde nasip etsin inşallah...

canım hani günlerdir kasıklarım aqrıyor diyorum ya...eşime yansıtmıyım hamileysem süprizi kalmıcak diyorum amasabredemeyip ikide bir kasıklarım çok aqrıyor diyorum :9: ama çok aqrıyor yaa napıyımmm :5::5:

benden sanamı sirayet etti canım :ssz::ssz: kıss yoksa bebişin olmasın sana ben burdayım diyen :emir_bebek:

anlaşıldı :9: bizim kızlar evde kalıcak kimse erkek istemiyor :27:

:) bende sabahları hafif bulantım oluyo midem bulanıyo die söylemim diyorum olmuyo . çünkü diğer gebeliğimde süpriz yapamamıştım eşim anlamış mide bulantımdan sana bi süprizim var demiştim oda hemen hamilesin demi demişti:)))

Kizlar burasi yakinda en guzel hamisler klubune donusecek gabaaa:) hamisler sozum sizlere hadi bize. Hamislik belirtilerinizi ve. Eslere nasil soylediginizi bizlere belirtin bunlari okumak istiyorumm:)

mrb zuzu.. canım inşallah burası yakında kadınlar değil hamileler kulubü olcak,, burdaki herkesi inşallah en yakın zamanda hayırlı zamanda hamiş olur...
tatlım benim en belirgin hamilelik belirtim sol kasığıma vuran ağrı kalça kemiğime kadar vuruyordu.. yaklaşık bir hafta önce başladı.. ve hala devam ediyor.. göğüslerimde damarlaşmalar ve göğüslerimdeki acı ve göğüs uçlarındaki hassasiyet acı bunlar vardı.. birde garip bişey oldu adetimden 1 hafta önce göğüs ağrılarım tamamen geçti sonra bir gün sonra daha şiddetli bi şekilde yeniden başladı.. o zaman ciddi anlamda hamilelikten şüphelenmiştim... yanılmamışım çok şükür....birde adet tarihinden 3-4 gün önce başlayan aşırı akıntı..adet olcakmiş gibi bir ağrı kasıklarımda ve hala devam ediyor..

ben anlatım ben busfer anlayamdım hamile olduğumu desem yeridir hep diğer hamileliğimle kıyasladığım için anlamadım kasıklarımda ağrı felan vardı ama adet olucam die önemsemiyodum bide bu ara hafiften başladı mide bulantılarım . süpriz oldu bu bebiş bana

:) bende sabahları hafif bulantım oluyo midem bulanıyo die söylemim diyorum olmuyo . çünkü diğer gebeliğimde süpriz yapamamıştım eşim anlamış mide bulantımdan sana bi süprizim var demiştim oda hemen hamilesin demi demişti:)))

benim koçişte reql günümü takip ediyor...bu durumda nasıl süpriz yapıcam bilmiyorum...reqlden önce test yapıp moralim bozulsunda istemiyorum..nasıl olcak artık bakalım...

benim koçişte reql günümü takip ediyor...bu durumda nasıl süpriz yapıcam bilmiyorum...reqlden önce test yapıp moralim bozulsunda istemiyorum..nasıl olcak artık bakalım...

bende bugün doktora gidebilirim dedim hasta oldun mu dedi eşim yok olmadım nie gidiyosun dedi. bende hala olmadım olmam lazımdı bi gidip bakalım dedim. umarım anlamamıştır

Back