- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
- #4.901
bende kaybetmiyorum canim umudumu elbet birgun gelecek bebegim ve alacam onu kollarima rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak insallah.yaa benim etrafimda da 1 2 ay icinde hemen hamile kalanlar da var amma iste olmadi bizimki.onumuzdeki ay yumurtlama tedavisine basliyorum doktorm oyle dedi...
takma etraftakileri canim ...benimde eltim ilk denemesinde hemen kaldi ,simdi 6 bucuk aylik gelip gidip bana nispet yapar gibi beni sorup duruyor, bende en son korunuyorum deyip kurtuldum biraz.burda bu topikte hepimizin birbirimize rahatlikla derdimizi kederimizi sevincimizi paylasmak cok rahatlatiyo zaten,eltimin o davranisindan sonra bana ders oldu odur budur bebekle ilgili planlarimi dusuncelerimi sizlerden baska kimse bilmiyor canim.bende 25 nisanda genel kontrolden gecicem bu sefer detayli olarak cunki birturlu bir sorun bulanamamisti onceki muyanelerde..ins bisey cikmaz...doktorum yumurta takibini evde uygula dedi 2 aydir yapiyorum ovulasyon testini kirmizi yakaliyorum ama banamisin demedi hala offff ne zor is mis ya