- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.921
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım..gelir gelmez paylaş bizimle...merakta bırakma bizi
günaydın kızlar nasıl keyifler bakalım ankara dünden beri rüzgardan yıkılıyor resmen dışarı çıkmaya korkuyor insan sabah yine test yaptım bişi çıkmadı ne zaman ıkı çizgiyi görecez yarabbim hayırlısını ver
soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese sımsıcak günaydınlar arkadaşlarr
güzel haberlerle dolu birgün olur inşallah....
inşallahh bu ay hepimiz hamile kalırız..
Allahım sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul eyle meleklerimizi hemencecik gönder bize...amin...
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben sogan kurumu cay niyetine hazirladim sogumasini bekliyorum yeni hamile haberlerini de okudukce cok mutlu oluyorum tebrikler kizlar Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip ettsin .Ay sarkilarini hep dinledim de filmini izleyememistim Incir Receli dun izledim aman Allahim o ne fena bir son ... Al iste sabah heberlerinde de 10 bebegi otoparka terketmisler diyo Allahim sen dogrusunu bilirsin demekten basak bisi soyleyemiyorum biz burda cirpinip duruyoruz millet 5 dk lik bilincsiz zevk icin dogurup birakiyo ya sabah sabah sinir ettiler
günaydın canım
canım reqline nekadar zaman var ..
evet canım bu ay çok güzel yaqmur yaqdı..nisan ayında yaqan yaqmurun suyu çok şifalıymış... bir kaba biriktirmek lazım aslında... şifa niyetine birkaç yudum içsek yeter bize..günaydın canım,
maşallah bu yıl nisan ayında hem soğuğa hem yağmura doyduk galiba
ayy inşallah bebişlerimize kavuşuruz
bizim bu ay ilk denememizdi hayırlısı olur inşallah
çıkıyorum kızlar dua edin bana öptüm hepinizi
çıkıyorum kızlar dua edin bana öptüm hepinizi
canım dün olmam gerekiyordun 1 gün geçti
Aynen canim da oyle gorunce dayanamiyorsun ya
canım sanırım cevap yazmayacaksın
peki hiç gecikme oluyormuydu?
Evet canim sogan kurunu 1 hafta 3 gundur kullaniyorum akintim var baya pazartesi gunune kadar kullanicam sonrasi Allahin hikmeti artik Allah tez zamanda bizlere sglikli hayirli evlatlar versin AMIN
evet canım bu ay çok güzel yaqmur yaqdı..nisan ayında yaqan yaqmurun suyu çok şifalıymış... bir kaba biriktirmek lazım aslında... şifa niyetine birkaç yudum içsek yeter bize..
bu ay ilk denemem benimde...heyecanlıyım tabiki...ama kendimi frenlemeye çalışıyorum...sabah uyandım yataktan kalktım hiç aqrım yok kasıklarımda... ohh dedim aqrılarım geçmiş...mutfaqa girdim kahvaltı hazırlamaya başladım hemen hissettirdi kendini...şimdi daha şiddetli bir şekilde devam ediyor...bende ısrarla bebeqe yormuyorum...ya üşüttüm ya gaz sancısı yada soqan küründen kaynaklandıqnı düşünüyorum...kasıklarımdan belime doqru vuruyor aqrı..bazen dayanamıcak gibi oluyorum...reql olunca koşa koşa doktora gidicem...11 gün var daha bat günüme..zaman geçmiyor bitürlü
Allah hayrını versin emiikıss sabah sabah nerden buldun bunları
canım dün olmam gerekiyordun 1 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?