Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım yaaa ne güzel liste yapmışsın ellerine sağlık
benim yeni tarihi bilem yazmışsın teşekkürler.............

hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın, epey dolmuş topik, yazıyı bulana kadar canım çıktı ya benim de bu gün 1 gün geçmiş durumda ama akşam afedersin beyaz sıvıyla karışık hafif bi lekelenme geldi, çok üzüldüm, sanırım hasta oluyorum dedim. ama sabahtan beri bir şey yok daha, hatta sabah beyaz sıvı vardı yine, kan tahlili yaptırsam diyorum ama sağlık ocağında hcg kiti bitmiş, evde test var ama korkuyorum. bir de karnımda bi şişkinlik var, sende de öyle mi, sanki adet olcakmış gibi, sen nasıl hissediyorsun?

canım yaaa ne güzel liste yapmışsın ellerine sağlık
benim yeni tarihi bilem yazmışsın teşekkürler.............

cnm liste banunun olduğu için onun ellerine sağlık :) o bu aralar pek sık giremiyo o sebeple arada yayınlarım moral olur dedim kendimce :)

kuzular progestan kullanan var mı? ben eeee şeeyyyy ağızdan kullanabiliyorum yani hazneye atamıyorum, bunun bi sıkıntısı olur mu? bir de anında baş dönmesi yaptı bana ya

yerleşmedir o yerleşme canım inşallahhhh

kuzular progestan kullanan var mı? ben eeee şeeyyyy ağızdan kullanabiliyorum yani hazneye atamıyorum, bunun bi sıkıntısı olur mu? bir de anında baş dönmesi yaptı bana ya

cnım sanırım seninle durumumuz aynı :)) bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım,yumurtam çatlamış.Doktorum banada progestan verdi ve her iki şekilde kullanabileceğimi söyledi.Ben ağızdan alıyorum canım,ven bugün 3.günüm henüz bir yan etkisini görmedim..sendeki yumurta kaç cm di canım?

canım ben senden ümitliyim...yumurtan çatlamış.... doktor benim yumurtamı bu ay takip etmedi....önümüzdeki ay takibe alıcakmış

ne diyim ağzın bal yesin :)) umutluyum ama kendime bile çaktırmamaya çalışıyorum sonu hüsran olmasın, diye. şimdiden olmazsa diye planlar yapıyorum bunalmamak için. bu ay yapmadığım soğan kürünü yapmak, bal+çörek otu+tarçın a başlamak gibi...
doktorunun bir bildiği vardır belki boşa ilaç kullandırmak istememiştir sana canım.

Son düzenleme:
Aman Allahım listeyi görünce daha bi şevk geldi banaaa,bir an önce akşam olsun gaza geldimm:))))

hee bu maili sonra gördüm pardon :) en son 19,5 mm di iğneden önce yani. acaba çatlayınca yumurta küçlüyor mu bilmiyorum ama bakıyorum 13,7 çatladıktan sonra. solda da 13,8 ve 17,5 mm çatlamamış yumurtalarım var. belki sonradan çatlar, dedi doktor. 1 gün daha değerlendir çarşamba başla progestan a, dedi. bende bu sabah başladım. sabah 1, akşam 2 adet almamı söyledi. dr bana da her iki şekilde olur dedi ama oral oluyor ise neden uğraşalımki hazneyle dimi ama :) o nedenle sordum etkisi azalmaz bu şekilde inşallah.

güzelmiş fikrin cnm bende ne yapsam diye düşünüyodum öle yapim gidip bebek ayakkabısı alim . elektirikler gitti az önce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…