Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bu ara erkende uykum geliyo ve uyuyodum eşimde dün akşam hayırdır bu ara ne böyle erkenden yatıyosun dedi bende bilmem nie acaba dedim söylemedim bişey akşam gelsin söylicem bakalım bu sefer nasıl bi tepki vercek ilkinde çok senmişti hemen herkesi arayıp hbr vermişti cnm benim. ama sevincimiz çok erken bitimişti .inş bu bebişime bişe olmaz sağlıklı bi şekilde gelir dünyaya kızlar.

haber vermeyin canım kimseye bu sefer.. nazar değmesin bebişe :nazar:

şarkıdan mı miden bulandı :1: biraz fazla psikolojik olmuş :20:
ben hamile kalınca herşeyden midem bulanır canım...deminki espriydi o ayrı tabiki...hatta eşim bile kokuyor gibi geliyordu..git salonda yat sen derdim...ne biliyim poşet bile kokardı..yada tvnin sesi biraz fazla açık olsun benim midem bulanırdı...mantıklı mantıksız herşeyden midemin bulandıqını bilirim...
bu ara erkende uykum geliyo ve uyuyodum eşimde dün akşam hayırdır bu ara ne böyle erkenden yatıyosun dedi bende bilmem nie acaba dedim söylemedim bişey akşam gelsin söylicem bakalım bu sefer nasıl bi tepki vercek ilkinde çok senmişti hemen herkesi arayıp hbr vermişti cnm benim. ama sevincimiz çok erken bitimişti .inş bu bebişime bişe olmaz sağlıklı bi şekilde gelir dünyaya kızlar.

canım süpriz yapsana eşine...mesela git küçük kutularda bir bebek ayakkabısı al...içine aşkım seni çok seviyorum aşkımızın meyvası yolda diye not yaz..kutunun üstüne test sonucunuda koy ve hediye paketiyle paketle..akşam eşin geldiqinde güzel bir süpriz yap...:34:

ayy, ne biliyim ben de bilindik bi marka diye aldımm, bilseydim vermezdim o kadar para.. aslına bakılırsa eğer hamilelik varsa 4 tl lik testte de çıkar, yoksa test neylesiinn neyi göstericek :) ama öyle bi duygu ki bu, eminim sizler beni çook iyi anlıyosunuz, insan herşeyyi yapmak istiyoo :)

2 gün daha beklicezz, güzzel sonuçlarımızı paylaşmak üzre cuma'ya :)) ya acaba bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizz, sonra isim araştırıp o konuda fikir alışverişinde bulunduğumuz günler de gelicek mii..

inşallahhhh canıımmm inşallaaahhh Allah bizlerede nasip eder bunları yaşamayı :16:.. Ama aralık ayı annelerine de katılmak fena olmaz hani :34: keşke cuma günü birbirimize müjdeli haberler versek :16:

inşallah cnm, inşallah :) evtt, Aralık annelerii!! :) ne güzel olurr, ben neleri hesapladım biliyo musuunn, şimdi hamile olsam takvime göre bebeğin doğum tarihi 29.12.12, 40 hafta.. ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 37. haftada falan da oluyo doğum galiba, diyorum ki sezeryan olucaksa 12.12.12 de doğsa bebeğimm :))) Alah hayırlısını versin, öyle bi hayal.. amann, umut fakirin ekmeği derler ya :) umut dünyası, inşşalh gerçek olur, hepimizin bütün hayallerii :)

ben hamile kalınca herşeyden midem bulanır canım...deminki espriydi o ayrı tabiki...hatta eşim bile kokuyor gibi geliyordu..git salonda yat sen derdim...ne biliyim poşet bile kokardı..yada tvnin sesi biraz fazla açık olsun benim midem bulanırdı...mantıklı mantıksız herşeyden midemin bulandıqını bilirim...

canım süpriz yapsana eşine...mesela git küçük kutularda bir bebek ayakkabısı al...içine aşkım seni çok seviyorum aşkımızın meyvası yolda diye not yaz..kutunun üstüne test sonucunuda koy ve hediye paketiyle paketle..akşam eşin geldiqinde güzel bir süpriz yap...:34:

zormuş o ozaman yaaa :44: midemin bulanmasından midem bulanır benim :1: hiç sevmem :25:

inşallah cnm, inşallah :) evtt, Aralık annelerii!! :) ne güzel olurr, ben neleri hesapladım biliyo musuunn, şimdi hamile olsam takvime göre bebeğin doğum tarihi 29.12.12, 40 hafta.. ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 37. haftada falan da oluyo doğum galiba, diyorum ki sezeryan olucaksa 12.12.12 de doğsa bebeğimm :))) Alah hayırlısını versin, öyle bi hayal.. amann, umut fakirin ekmeği derler ya :) umut dünyası, inşşalh gerçek olur, hepimizin bütün hayallerii :)

vallahi aynı şeyleri bende düşümdüm :1: bende 12.12.12 için ve ayrıca yay burcu olsa keşke diye düşündüm :1: biz eşimle ikizler ve teraziyiz bizim eve bi yay bebek çok hoş olur :16:

vallahi aynı şeyleri bende düşümdüm :1: bende 12.12.12 için ve ayrıca yay burcu olsa keşke diye düşündüm :1: biz eşimle ikizler ve teraziyiz bizim eve bi yay bebek çok hoş olur :16:

aa, bak ben de burç kısmını düşünmedimdi :) evet yay oluyo, pek fikrim yok yayla ilgili ama biliyo musun biz de ikizler ve koçuz :) ikizler olan kim sizdee, ben ikizleriiimm :)

çok içten inşallah lar geçiriyorum içimden, gerçekten lafın gelişi değil, Allah büyük, hepimize güzellikler nasip etsiinn..

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) nasılsınız hanımlar..?? ayyyyy sabah sabah bol hamişli bi gün geçireceğimiz anlaşıldııı... test yapıpta ikinci çizgiyi gören arkadaşlarımızaaa şimdiden hayırlı olsun diyoruuummm.. sizleri gördükçe benimde bi test yapasım geliyo vallahii.. güya bu ay istemiyodum artık gerçi çalışma felan yapmıyorum 4 gündürde :) ama heyecanlandım iştee... bugün 19. gün sattan sonra geçen ayda 21 günde adet olmuştum (tabi her ay değişiyo bu sayı) yapsammıki acepp.. akıntımda 7. günü başlamıştı o zaman full çalışmıştık.. yapsammıki çıkarmı kii... :26:

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) nasılsınız hanımlar..?? ayyyyy sabah sabah bol hamişli bi gün geçireceğimiz anlaşıldııı... test yapıpta ikinci çizgiyi gören arkadaşlarımızaaa şimdiden hayırlı olsun diyoruuummm.. sizleri gördükçe benimde bi test yapasım geliyo vallahii.. güya bu ay istemiyodum artık gerçi çalışma felan yapmıyorum 4 gündürde :) ama heyecanlandım iştee... bugün 19. gün sattan sonra geçen ayda 21 günde adet olmuştum (tabi her ay değişiyo bu sayı) yapsammıki acepp.. akıntımda 7. günü başlamıştı o zaman full çalışmıştık.. yapsammıki çıkarmı kii... :26:

nerde kaldın kuzum senn :4: gözüm yollarda kaldı...
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın....test sevdasına kapılmışız bakıyorumda :27:

inşallah canım... bu 9 aylık süreç hepimiz için güzel ve sağlıklı geçer bebişlerimiz içinde tabi.... latacım ya çok güzel bi duygu birde kanda görürsem çok rahatlayacam...

teşekkür ederim arkadaşım darısı isteyen herkesin başına,,,,AMİN....

çok sevindim tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah heyecan verici bişey çok güzel allah herkese versin

nerde kaldın kuzum senn :4: gözüm yollarda kaldı...
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın....test sevdasına kapılmışız bakıyorumda :27:

ayyy sorma cicimm heyecanlandımm :) bu ay bide sıkı çalıştım belki bir umut diyorum bu ay tutmadıysa bi dahaki ay saldım çayıra mevlam kayıra olacakk :)))

kızlar banunun yokluğunda listeyi ben takip edeyim isterseniz... banada destek çıkın ki banuşun yokluğunu aratmayalım hep beraber.. liste bi heyecan veriyo sonuçta dimi :)

NİSAN LİSTESİ

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
mukut31 : 3 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
destina06 : HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
first_freedom: HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
canom : 13 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
gül-sen : 18 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:

hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
asia
yasmin87
bbpp
paris68
duygugunay
38OZLEM38
embadoo
Babyke
zuzu19
seastire

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
tusemim : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
esra9923: 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
sessiz_ce : 26 Nisan
nurran : 27 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
glchn : 28 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
nehirasi : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
efule : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : 1 Mayıs Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
vitamin87 : 14 Nisan Mayısa İnşallah..
seastire : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
gamze3737 : Mayısa İnşallah..
angel575 : Mayısa İnşallah..
dilekkk88 : Mayısa İnşallah..
hayalimsin1 : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
belus : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
pinarosm : 17 Nisan Mayısa İnşallah..

:nazar: :nazar:

Son düzenleme:
hamileleri tebrik ederim arkadaslar:46:
darisi bekleyenlere olsun

benim bat 28 nisan olacak, tahmini tarihten birgun once yumurtladim:1:
umarim bizler de guzel haberler veririrz:emir_bebek:

aa, bak ben de burç kısmını düşünmedimdi :) evet yay oluyo, pek fikrim yok yayla ilgili ama biliyo musun biz de ikizler ve koçuz :) ikizler olan kim sizdee, ben ikizleriiimm :)

çok içten inşallah lar geçiriyorum içimden, gerçekten lafın gelişi değil, Allah büyük, hepimize güzellikler nasip etsiinn..

amiiinnnnnnn canımmm :16: yay bebek sizede güzel olur canım :34: benimde eşim ikizlerr..

kızlar banunun yokluğunda listeyi ben takip edeyim isterseniz... banada destek çıkın ki banuşun yokluğunu aratmayalım hep beraber.. liste bi heyecan veriyo sonuçta dimi :)

NİSAN LİSTESİ

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
mukut31 : 3 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
destina06 : HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
first_freedom: HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
canom : 13 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
gül-sen : 18 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:

hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
asia
yasmin87
bbpp
paris68
duygugunay
38OZLEM38
embadoo
Babyke
zuzu19
seastire

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
tusemim : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
sessiz_ce : 26 Nisan
nurran : 27 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
glchn : 28 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
nehirasi : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
efule : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : 1 Mayıs Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
vitamin87 : 14 Nisan Mayısa İnşallah..
seastire : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
gamze3737 : Mayısa İnşallah..
angel575 : Mayısa İnşallah..
dilekkk88 : Mayısa İnşallah..
hayalimsin1 : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
belus : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
pinarosm : 17 Nisan Mayısa İnşallah..

:nazar: :nazar:

yaaaa beni yazmamışsınız :( 21 nisan

günaydınnn
kızlar geçmişe bakamadım ama son sayfada yazılı olanlardan anladıgım kadarıyla hamişler var aramızda sanırım
kim oldugunu anlayamadım ama kimse cok ama cok mutlu oldum darısı bsımıza
ben bugun erken cıkıcam evden ev heryer heryerde
buarada buayki calışmayla bebiş tututmu tutmadımı bilmiyorum ama pek ümitli degilim acıkcası
genede kısmet tabii
neysem ben cıkıyorum akşamüstü ugrarım inşallah
hepinizi öpüyorum

Back