Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ohhh vallaaa:)))
bizde çok şükür ki isteksizlik v.s. ilişkiye dayalı sorunlar hiç olmadı aksine ten uyumu çekiş bi harika,maşallah diyim:)
muz ceviz bal v.s. nin verdiğietkiyide biliyorum o yüzden ben haftasonları herhangi bir gün mutlaka meyve salatası yapıyorum hatta bazen eşim yapıyor getiriyor:)...
bolca kivi,muz,incir,elma,çilek doğruyorum minik minik ve üzerine al gezdirip dövülmüş ceviz ve fındık döküyorum süper ötesi oluyor,kesinlikle tavsiye ederim:)))

isteksizlikten ziyade daha bir şenleniyor ortalık diyelim :))))) dur bak bu da iyimiş bende yapayım bu salatayı hoşuma gitti :)

Ne haber kizlar cilekler muzlar cevizler hersey olmasi gereken gibi:) hadi bakalim insallah bu cabamiz ise yarar kurler falan da ayni bende sogan kurumu bitirmeye son 5 gun kaldi artik kisti de onemsemiyorum arkadasim koca kistle 4 aylik hamileymisss yine yaziyorum cunku umudunu kaybedenlere umut olsun:)

PEMBEMASAL ne guzel kızmıssın sen:):) wallahi senin hamiş haberini aldıgımda da ınan cok sevıncem, topiclerimizn kurucusu olarak seni ınsallah bu ay hamis gonderirizzz

özlemcim merhaba, bende aynen senin gibi düşünüyorum mevzu uzamasın diye cevap yazmamıştım ama sen yazınca dayanamadım :)

tutamadım canım kendimi napim. ne durumdasın sen bakim. giremiorum ben ondan soruom

kesinlikle denemelisin hayatımm balı cevizi fındığı bol dök acıma:)))))

:):):) oki sana rapor verecem özelliklennnnn

isteksizlikten ziyade daha bir şenleniyor ortalık diyelim :))))) dur bak bu da iyimiş bende yapayım bu salatayı hoşuma gitti :)

ivitttt aynen tatlım:)))
tetikliyor diyelim adamların hakkını yemiyelim şimdi:)))
evet bu salata bizim favorimiz,bazen arkadaşlarımız gelincede ikram amaçlı yapıyoruz herke bayılıyor bikaç saate de hatununu alan evine gidiyor neden aceepp:)))))

Kızlarr yeni bir liste hazırlamaya ne dersiniz? Tablolu bir şekilde hazırlayalım diyorum ben... Banu geldiğinde görevi tekrar teslim ederiz :) tabloya adını ekletmek isteyenler kullanıcı adı: ...... Yaşadığı şehir: ........ Son adet tarihi: ......... Beklenen adet tarihi: ......... Bilgilerini forumda paylaşırlarsa yeni tablomuzda yerlerini alabilirler...

adı da benden olsun: temel taşlar :)) dalin ve erginsena bozulmayın heee işi espriye döktüm diyee olur mu kuzular.
irmegan bence yaşı da deneme süresini de ekleyebiliriz çok zahmetli olmaz ise.

Günaydin kizlarr :3::52::52::52::52:

Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
Bu sabah gene yaptim, silik ciktiii... bu ne demek oluyor kizlar? :26:
Neolur cevap yazin :16: Heyecanlandim vallahaaa :53::53:

Eki Görüntüle 393128
ne sılıgı kız besbellı cızgı o tebrık ederım.
irmegan cım bende hamileyimmm benide ekle listeye
kan testının degerı ne cıktı cnaım cook sevındım ne gzuel gelıyorrr hamıslerrr heheyttt

adı da benden olsun: temel taşlar :)) dalin ve erginsena bozulmayın heee işi espriye döktüm diyee olur mu kuzular.
irmegan bence yaşı da deneme süresini de ekleyebiliriz çok zahmetli olmaz ise.

hmmm olabilir aslında... yaş ve deneme süresini de ekleyip tablonun örneğini yolluyorum birazdan...

PEMBEMASAL ne guzel kızmıssın sen:):) wallahi senin hamiş haberini aldıgımda da ınan cok sevıncem, topiclerimizn kurucusu olarak seni ınsallah bu ay hamis gonderirizzz

tutamadım canım kendimi napim. ne durumdasın sen bakim. giremiorum ben ondan soruom

:):):) oki sana rapor verecem özelliklennnnn

bu ay yumurta takibi yapıldı, 1 çatlak yumurtam, 2 çatlamamış yumurtam var. 29 nisan bat. bekliyorum usul usul :)

Herkese selammmm, nasılsınız. Gulsennnnnnnnnn kıssss sole bı goz gezdırdım hamılemısınnn. bız hala yat kalk dik modundayız bebem. darısı başımıza inşşşşş Allahımın izniyle:) ayy cok sevindirik oldum.

dalincim, benı seviyormussunnnnnn bende seni severim saol. ama nie bu kadar alındınız anlamadım. kızcagız alt tarafı temel tas demiş. sana gore olmayabilir ama ona göre oyle demekki. sen simdi kendini nie hemen bu kadar yerden yere vurdun ki temel taşlar kalsın gerisi gitsin gereksiz kalabalık falan die. bu forumda illaki herkesin kendine daha yakın buldugu kişiler vardır bu da belki ona göre temel taştır. hiç kimse demesin ki hayır bizim yok hepiniz aynısınız inanmammmm. bu kadar abartmayın. kızı uyarayım derken siz daha da kırıcı olmussunuz. relax. anaaaa nasıl bıraktık nası bulduk. accık idareci olun tatlı dille halledin cnm.:):)

evet canım agzın bal yesin::):)

yok ole bişi bu kadar sinir yapma. topicte herkes herkesi sever ama dediğim gibi 1-2 özel vardır. onlarda temel taştır. belki kızcagız onu demek istemiştir. sen kendini nie gereksiz kalabalık sayıyosun.

canım burda kimse kimseye YALAN dan umut vermio. İhtimaller uzerinde konusuluo. Kimsede yalandan umut verdiği için temel taş olmuyor.Sen burda bir "temel taş" lafını eleştiricen diye başkaeleştirilecek konu acmışsın farkında değilsin. Kaldı ki bu yazdığın yorumun bir kısmı da hiç hoş değil. Yazdıklarının tam olarak ne anlama geldiğini anladınmı onu bilmiyorum. Olumsuz bir seyi soylersin ama dikkatli kelimlerle söylersin. Bazıları pat diye soyluyor sırf doğrucu davut olmak için. Bu cok mu dogru. Burda kimsenin gitmesine gerek yok. Herkes kendini nerye ait hissediyosa oradadır zaten. Kimsenin kimseye git demeye de hakkı yok bunu ima etmeye de. Burada herkes ister bir gunluk forumcu olsun ister senelik birbirine bişi soruo öğrenio. dediğin gibi sevincni de üzüntüsünü de paylaşıo. Ama inanın SAMİMİYETLE yapıo bunu. Senin yorumun benı cok uzdu, cunku gercek dusuncelerini ogrenmıs oldum. Lutfen arkadaslar birinizin soyledigi bir seye kırıldıysanız, bunu ona anlatırken kelimelerinize dikkat ettin başka taraflar kırılmasın olur mu. Hepinizi degerlisiniz burda birbiriniz icin. Aynı yoldasınız. Bu kadar kucuk sebeplerden boyle kocaman kocaman laflar etmeyın yaa

kısssssssss dalin bu yorumları geç yaptım ama umarım temel taş mevzusu kapanmıstır.:):) amma takmısınız haa. neyse ben yenı gırdım o yuzden gordum yazım dedim. temel tasları bırakın ayol takılmayın bunlara. başka taşlarla uğrasın:)

Topic cok yogunum cok, giremiyorum buralara. uslu durun birbiriniz kırmayın haaaaaaaa:):)
lata cım şekerim nabıonnn nasılsınnn. herşey yolundamı. ben aynı doktora git gel, evde calısma devam, böyle gidiyor.Allah ın ıznıyle hayır haber aldıgımda temel tas olarak onu yapıstıracam topiceeeeee:):) Allah hepimize nasip etsin kızlar haırlı zamandaaaa

şu yazılanlara şuan inanamıyorum şaşkınlıkla bakıyorum ne kadar çok şey birikmiş içinizde hayret hangi ara doldurdunuz içinizi bu kadar ?

dalin arkadaşım ve ergin arkadaşım
herkesin muhabbetinden hoşlandığı birisi vardır o arkadaşta demekki gözü bizleri aramış ve bunu dile getirmiş temel taş dese nolur anlamıyorum ne kötülük var
şurdan 5 dk ayrılmıyoduk ismini yazdığın kişiler ve ben, ama malesef şuan işlerimizden ve özel hayatımızdan dolayı fazla giremiyoruz
ayrıca evet banu buranın temel taşı hangimiz onun kadar takip ettik listeleri düzelttik bu kadar uğraştık ? bu bana göre öyle sana göre olmayabilir herkes herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda

bu topie bişeyler öğrenmek için tecrübelerimizi paylaşmak için girdik bişeyden şüpeleniyosa bir insan bize sorduysa pozitif yaklaştıysak bunun neresi kötü hepimizin anne olma ihtimali var çünkü hepimiz istiyoruz herkes herkese istediği yorumu yapar sana yapılan yorum hoşuna gitmiyosa umutlanıyosan sormazsın olur biter
ben memnunum halimlden umutlanmakta istiyorum ötesi yok

en ufak şeyden maraz çıkarmışsınız hepimiz koskocaman kadınlarız yakışmıyo arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!! çok üzüldüm çokkk ve hala inanamıyorum :(

Cok sagol canim benim hepiniz cok ama cok guzelsiniz insallah Allah hayirli guzel evlatlar veriri hepimize ay InsAllah

AMIN CANIM INSALLAHH

bu ay yumurta takibi yapıldı, 1 çatlak yumurtam, 2 çatlamamış yumurtam var. 29 nisan bat. bekliyorum usul usul :)

ya bana da ole bişiler yapıolar galıba:) bugun doktora gıtcem yımırtalara bakacak. sonra tik tak gunlerımı solicek. sonra beklicez galıba. hadi ınsallahh

Herkese selammmm, nasılsınız. Gulsennnnnnnnnn kıssss sole bı goz gezdırdım hamılemısınnn. bız hala yat kalk dik modundayız bebem. darısı başımıza inşşşşş Allahımın izniyle:) ayy cok sevindirik oldum.

dalincim, benı seviyormussunnnnnn bende seni severim saol. ama nie bu kadar alındınız anlamadım. kızcagız alt tarafı temel tas demiş. sana gore olmayabilir ama ona göre oyle demekki. sen simdi kendini nie hemen bu kadar yerden yere vurdun ki temel taşlar kalsın gerisi gitsin gereksiz kalabalık falan die. bu forumda illaki herkesin kendine daha yakın buldugu kişiler vardır bu da belki ona göre temel taştır. hiç kimse demesin ki hayır bizim yok hepiniz aynısınız inanmammmm. bu kadar abartmayın. kızı uyarayım derken siz daha da kırıcı olmussunuz. relax. anaaaa nasıl bıraktık nası bulduk. accık idareci olun tatlı dille halledin cnm.:):)

evet canım agzın bal yesin::):)

yok ole bişi bu kadar sinir yapma. topicte herkes herkesi sever ama dediğim gibi 1-2 özel vardır. onlarda temel taştır. belki kızcagız onu demek istemiştir. sen kendini nie gereksiz kalabalık sayıyosun.

canım burda kimse kimseye YALAN dan umut vermio. İhtimaller uzerinde konusuluo. Kimsede yalandan umut verdiği için temel taş olmuyor.Sen burda bir "temel taş" lafını eleştiricen diye başkaeleştirilecek konu acmışsın farkında değilsin. Kaldı ki bu yazdığın yorumun bir kısmı da hiç hoş değil. Yazdıklarının tam olarak ne anlama geldiğini anladınmı onu bilmiyorum. Olumsuz bir seyi soylersin ama dikkatli kelimlerle söylersin. Bazıları pat diye soyluyor sırf doğrucu davut olmak için. Bu cok mu dogru. Burda kimsenin gitmesine gerek yok. Herkes kendini nerye ait hissediyosa oradadır zaten. Kimsenin kimseye git demeye de hakkı yok bunu ima etmeye de. Burada herkes ister bir gunluk forumcu olsun ister senelik birbirine bişi soruo öğrenio. dediğin gibi sevincni de üzüntüsünü de paylaşıo. Ama inanın SAMİMİYETLE yapıo bunu. Senin yorumun benı cok uzdu, cunku gercek dusuncelerini ogrenmıs oldum. Lutfen arkadaslar birinizin soyledigi bir seye kırıldıysanız, bunu ona anlatırken kelimelerinize dikkat ettin başka taraflar kırılmasın olur mu. Hepinizi degerlisiniz burda birbiriniz icin. Aynı yoldasınız. Bu kadar kucuk sebeplerden boyle kocaman kocaman laflar etmeyın yaa

kısssssssss dalin bu yorumları geç yaptım ama umarım temel taş mevzusu kapanmıstır.:):) amma takmısınız haa. neyse ben yenı gırdım o yuzden gordum yazım dedim. temel tasları bırakın ayol takılmayın bunlara. başka taşlarla uğrasın:)

Topic cok yogunum cok, giremiyorum buralara. uslu durun birbiriniz kırmayın haaaaaaaa:):)
lata cım şekerim nabıonnn nasılsınnn. herşey yolundamı. ben aynı doktora git gel, evde calısma devam, böyle gidiyor.Allah ın ıznıyle hayır haber aldıgımda temel tas olarak onu yapıstıracam topiceeeeee:):) Allah hepimize nasip etsin kızlar haırlı zamandaaaa

özlemcım dunde solemıstım gene soleyım ama ben temel taslar cumlesını kabul etmem ben kendım adına kabul etmem benım temel tasım yok cunku herkes aynıdır gozumde sadece durumum ıtıbarıyle daha fazla konustugum bır kaç kısı vardır okadar.herkesı sevıyorum herkese deger verıyorum.amacımda kımseyı kırmak uzmek deıl.bır toplumda ayrım olmaması gerektıgını soeldım sadece.yanlıs bısey soledıgımı dusunmuyorum.denebılırkı sen o bu su benım temel tasımsınız.bırde sunu demek var sen ve o bu topıgın temel tasısınız bak ne kadar fark oldu ıkı cumle arasında.hosuma gıtmedı.uzerıme aldım.temel tas olmayan cıksın dedım.ama uzatmaya gerek yok.neyse bosverınn.

ee kaç gundur yoksun pıyasada nerelerdeısn kaçak

ivitttt aynen tatlım:)))
tetikliyor diyelim adamların hakkını yemiyelim şimdi:)))
evet bu salata bizim favorimiz,bazen arkadaşlarımız gelincede ikram amaçlı yapıyoruz herke bayılıyor bikaç saate de hatununu alan evine gidiyor neden aceepp:)))))

:)))))) evet evet kesinlikle yapmalı ve cümlecihana dağıtmalı ikram edilmeli :) sonra nüfus patlaması :))))

özlemcım dunde solemıstım gene soleyım ama ben temel taslar cumlesını kabul etmem ben kendım adına kabul etmem benım temel tasım yok cunku herkes aynıdır gozumde sadece durumum ıtıbarıyle daha fazla konustugum bır kaç kısı vardır okadar.herkesı sevıyorum herkese deger verıyorum.amacımda kımseyı kırmak uzmek deıl.bır toplumda ayrım olmaması gerektıgını soeldım sadece.yanlıs bısey soledıgımı dusunmuyorum.denebılırkı sen o bu su benım temel tasımsınız.bırde sunu demek var sen ve o bu topıgın temel tasısınız bak ne kadar fark oldu ıkı cumle arasında.hosuma gıtmedı.uzerıme aldım.temel tas olmayan cıksın dedım.ama uzatmaya gerek yok.neyse bosverınn.

ee kaç gundur yoksun pıyasada nerelerdeısn kaçak

ben emınımki senın anladıgın şekilde yanı o nıyetle yazmadı o kız yazıyı. bosuna sıktın kendını bu kadar. hergun gormeye alısmıstır göremeyince ole sölemiştir. gayet masumane yanı. yoksa burda hepimiz aynıyız be guzelim. ne farkımız var bırbırımızden cocuk sayısından başka:)))))))))) ben haftanın bir gunu girerim sen beş gunu girersin. e şimdi 3. kişi seni mi bu forumun daimisi sayar beni mi. böle düşünmüştür anadınmıııı:)

yokum cok yogunum ya, işler karışık kurusuk beynım patlıcak. hal daha yogunlugum var da girim dedim. saat 3,30 da doktora gitcem bugun. yımırtalarıma bakcak. bakalım ne dicek. kısmet olursa yazarım yarın. hayırlı haberler olsun inşallaaahh. hepimiz içinn guzel şeyler olsun bu ay

Back