Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar banunun yokluğunda listeyi ben takip edeyim isterseniz... banada destek çıkın ki banuşun yokluğunu aratmayalım hep beraber.. liste bi heyecan veriyo sonuçta dimi :)

NİSAN LİSTESİ

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
mukut31 : 3 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
destina06 : HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
first_freedom: HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
canom : 13 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:
gül-sen : 18 Nisan HAMİLEEEE :49: :nazar: :49:

hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
asia
yasmin87
bbpp
paris68
duygugunay
38OZLEM38
embadoo
Babyke
zuzu19
seastire

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
tusemim : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
esra9923: 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
sessiz_ce : 26 Nisan
nurran : 27 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
glchn : 28 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
nehirasi : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
efule : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : 1 Mayıs Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
vitamin87 : 14 Nisan Mayısa İnşallah..
seastire : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
gamze3737 : Mayısa İnşallah..
angel575 : Mayısa İnşallah..
dilekkk88 : Mayısa İnşallah..
hayalimsin1 : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
belus : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
pinarosm : 17 Nisan Mayısa İnşallah..

:nazar: :nazar:

canım yaaa ne güzel liste yapmışsın ellerine sağlık
:16: benim yeni tarihi bilem yazmışsın teşekkürler.............

evet bir gün geçti.. 8,5 aydır bebek istiyoruz daha doğrusu evlendiğinizden beri... doktora gittim.. pko demedi ama birazcık yumurtaların tembel dedi o kadar.. bi sorun yok dedi tedaviyede gerek görmedi olur dedi.. bende bekliyom her ay işte.. birde kilo alma dedi ben doktora gittiğimde 64 kiloydum şimdi 59 kiloyum..

hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın, epey dolmuş topik, yazıyı bulana kadar canım çıktı :D ya benim de bu gün 1 gün geçmiş durumda ama akşam afedersin beyaz sıvıyla karışık hafif bi lekelenme geldi, çok üzüldüm, sanırım hasta oluyorum dedim. ama sabahtan beri bir şey yok daha, hatta sabah beyaz sıvı vardı yine, kan tahlili yaptırsam diyorum ama sağlık ocağında hcg kiti bitmiş, evde test var ama korkuyorum. bir de karnımda bi şişkinlik var, sende de öyle mi, sanki adet olcakmış gibi, sen nasıl hissediyorsun?

kuzular progestan kullanan var mı? ben eeee şeeyyyy ağızdan kullanabiliyorum yani hazneye atamıyorum, bunun bi sıkıntısı olur mu?:17: bir de anında baş dönmesi yaptı bana ya :(

hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın, epey dolmuş topik, yazıyı bulana kadar canım çıktı :D ya benim de bu gün 1 gün geçmiş durumda ama akşam afedersin beyaz sıvıyla karışık hafif bi lekelenme geldi, çok üzüldüm, sanırım hasta oluyorum dedim. ama sabahtan beri bir şey yok daha, hatta sabah beyaz sıvı vardı yine, kan tahlili yaptırsam diyorum ama sağlık ocağında hcg kiti bitmiş, evde test var ama korkuyorum. bir de karnımda bi şişkinlik var, sende de öyle mi, sanki adet olcakmış gibi, sen nasıl hissediyorsun?

yerleşmedir o yerleşme canım inşallahhhh :nazar:

kuzular progestan kullanan var mı? ben eeee şeeyyyy ağızdan kullanabiliyorum yani hazneye atamıyorum, bunun bi sıkıntısı olur mu?:17: bir de anında baş dönmesi yaptı bana ya :(

cnım sanırım seninle durumumuz aynı :)) bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım,yumurtam çatlamış.Doktorum banada progestan verdi ve her iki şekilde kullanabileceğimi söyledi.Ben ağızdan alıyorum canım,ven bugün 3.günüm henüz bir yan etkisini görmedim..sendeki yumurta kaç cm di canım?

canım ben senden ümitliyim...yumurtan çatlamış.... doktor benim yumurtamı bu ay takip etmedi....önümüzdeki ay takibe alıcakmış :41:

ne diyim ağzın bal yesin :)) umutluyum ama kendime bile çaktırmamaya çalışıyorum sonu hüsran olmasın, diye. şimdiden olmazsa diye planlar yapıyorum bunalmamak için. bu ay yapmadığım soğan kürünü yapmak, bal+çörek otu+tarçın a başlamak gibi...
doktorunun bir bildiği vardır belki boşa ilaç kullandırmak istememiştir sana canım.

Son düzenleme:
Aman Allahım listeyi görünce daha bi şevk geldi banaaa,bir an önce akşam olsun gaza geldimm:))))

cnım sanırım seninle durumumuz aynı :)) bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım,yumurtam çatlamış.Doktorum banada progestan verdi ve her iki şekilde kullanabileceğimi söyledi.Ben ağızdan alıyorum canım,ven bugün 3.günüm henüz bir yan etkisini görmedim..sendeki yumurta kaç cm di canım?

hee bu maili sonra gördüm pardon :) en son 19,5 mm di iğneden önce yani. acaba çatlayınca yumurta küçlüyor mu bilmiyorum ama bakıyorum 13,7 çatladıktan sonra. solda da 13,8 ve 17,5 mm çatlamamış yumurtalarım var. belki sonradan çatlar, dedi doktor. 1 gün daha değerlendir çarşamba başla progestan a, dedi. bende bu sabah başladım. sabah 1, akşam 2 adet almamı söyledi. dr bana da her iki şekilde olur dedi ama oral oluyor ise neden uğraşalımki hazneyle dimi ama :) o nedenle sordum etkisi azalmaz bu şekilde inşallah.

ben hamile kalınca herşeyden midem bulanır canım...deminki espriydi o ayrı tabiki...hatta eşim bile kokuyor gibi geliyordu..git salonda yat sen derdim...ne biliyim poşet bile kokardı..yada tvnin sesi biraz fazla açık olsun benim midem bulanırdı...mantıklı mantıksız herşeyden midemin bulandıqını bilirim...

canım süpriz yapsana eşine...mesela git küçük kutularda bir bebek ayakkabısı al...içine aşkım seni çok seviyorum aşkımızın meyvası yolda diye not yaz..kutunun üstüne test sonucunuda koy ve hediye paketiyle paketle..akşam eşin geldiqinde güzel bir süpriz yap...:34:

güzelmiş fikrin cnm bende ne yapsam diye düşünüyodum öle yapim gidip bebek ayakkabısı alim . elektirikler gitti az önce kızlar

Back