Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Günaydınnnn,mutlu sabahlarrr,yeni yeni bebiş haberleri alacağımız bir gün olsunnnn bende dahil tabee:)))
vee arkadaşlar sanıyorum sıyırdım ben:))
evde herşeye keçi boynuzu ürünleri koymaya başladım:))
dün akşam eve gidince kek yaptım ama şeker yerine keçi boynuzu pekmeziyle ve içine kuru incir ekledim 10-15 adet doğrayıp,
2-3 gün önce atıştırmalık kurabiye yapmıştım onada keçi boynuzu ekledim,
sabah kahvaltıda 1 kase keçi boynuzu hep masamızda,
akşam yatmadan önce kocişe 1 kupa keçiboynuzu kürü:)
bu sabah artık resmen saldık kendimizi öldük gülmekten kocişle,
birbirimize bakıp bakıp neredeyse 5 dk durmadan güldük ya sanırım bu kadar keçi boynuzu tükete tükete keçileri kaçırıyoruz:)))))))

Allah iyiliğini versim emii :60::60::60: sabah sabah ne güldürdün beniii:60::60::60::60:

Günaydınnnn,mutlu sabahlarrr,yeni yeni bebiş haberleri alacağımız bir gün olsunnnn bende dahil tabee:)))
dün akşam eve gidince kek yaptım ama şeker yerine keçi boynuzu pekmeziyle ve içine kuru incir ekledim 10-15 adet doğrayıp,
birbirimize bakıp bakıp neredeyse 5 dk durmadan güldük ya sanırım bu kadar keçi boynuzu tükete tükete keçileri kaçırıyoruz:)))))))

inşallah tatlı mı tatlı bi bebiş olur :)

Deliiiiiiii :)))) yarim seni kızzz

forumda gezinirken gördüm yazınızı çok güldüm
siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün çok yaşayın emi

forumda gezinirken gördüm yazınızı çok güldüm
siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün çok yaşayın emi

canımm çokk sağol teşekkür ederimm..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
bizleride bekleyen dileyen herkeside bebişlerle güldürsün aminnn:))

daha başka ne yapılabilir acaba keçi boynuzundan bileniniz varmı:))))

şaka bi yana ben dün çok araştırdım ve inciri zeytinyağında bekletip sabah eşimize ve kendimize bi adet yememiz lazımmış arkadaşlar..aç karnımıza tabi uyanır uyanmaz...
bu yöntemle çok hamiş kalan olmuş...
ben deneyeceğim sizlerde deneyin nolurrr bebişler çoğalsın bu topiktee

Ayyy geçmişi okumuyacam diyorum yine dayanamıyorum.))) kızlarr sogan kurunu bıraktım bu sabah ne bıleyım ıcımden gelmıyo ıcmek 8 gun ıcmıstım bebısımıde sokup atacak dıye korkuyorum (tabı varsa )kikikikikikik

pembemasalll :3:
biz ne zaman hamile kalıcaz quuuuuuuu :5::5:

eşimle borçlar var diye çok istememize rağmen şimdilik düşünmüyorduk iki gündür gecikme devam etsin inş bebek vardır diye dua ediyorum ne başka bi duyguymuş bu eşim fazla kaptırma kendini üzülmeni istemem diyor ama kendimi engelleyemiyorum gece uyuyamadım düşünmekten Allah ım insallah isteyen herkese nasip eder önüne geçilmez bi istekmiş bu

ayy, ne biliyim ben de bilindik bi marka diye aldımm, bilseydim vermezdim o kadar para.. aslına bakılırsa eğer hamilelik varsa 4 tl lik testte de çıkar, yoksa test neylesiinn neyi göstericek :) ama öyle bi duygu ki bu, eminim sizler beni çook iyi anlıyosunuz, insan herşeyyi yapmak istiyoo :)

2 gün daha beklicezz, güzzel sonuçlarımızı paylaşmak üzre cuma'ya :)) ya acaba bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizz, sonra isim araştırıp o konuda fikir alışverişinde bulunduğumuz günler de gelicek mii..

inşallahhhh canıımmm inşallaaahhh Allah bizlerede nasip eder bunları yaşamayı :16:.. Ama aralık ayı annelerine de katılmak fena olmaz hani :34: keşke cuma günü birbirimize müjdeli haberler versek :16:

bu ara erkende uykum geliyo ve uyuyodum eşimde dün akşam hayırdır bu ara ne böyle erkenden yatıyosun dedi bende bilmem nie acaba dedim söylemedim bişey akşam gelsin söylicem bakalım bu sefer nasıl bi tepki vercek ilkinde çok senmişti hemen herkesi arayıp hbr vermişti cnm benim. ama sevincimiz çok erken bitimişti .inş bu bebişime bişe olmaz sağlıklı bi şekilde gelir dünyaya kızlar.

daha başka ne yapılabilir acaba keçi boynuzundan bileniniz varmı:))))

şaka bi yana ben dün çok araştırdım ve inciri zeytinyağında bekletip sabah eşimize ve kendimize bi adet yememiz lazımmış arkadaşlar..aç karnımıza tabi uyanır uyanmaz...
bu yöntemle çok hamiş kalan olmuş...
ben deneyeceğim sizlerde deneyin nolurrr bebişler çoğalsın bu topiktee
yap yap canım sen herşeyi yap..bu gidişle sekiz dokuz doquracaksın :60::60::60: hiçbir engel duramaz onca pekmezin önüne :60::60::60::60:
eşimle borçlar var diye çok istememize rağmen şimdilik düşünmüyorduk iki gündür gecikme devam etsin inş bebek vardır diye dua ediyorum ne başka bi duyguymuş bu eşim fazla kaptırma kendini üzülmeni istemem diyor ama kendimi engelleyemiyorum gece uyuyamadım düşünmekten Allah ım insallah isteyen herkese nasip eder önüne geçilmez bi istekmiş bu

sorma canım yaa...2 sene önce eşim bir tane daha bebeqimiz olsun dediqinde dünyaları yıkmıştım olmaz diyeee..20 gün öncesine kadar yine aynı düşüncedeydim..Allah tarafından birden bire 1 gün içinde bir bebek sevgisi içimde oluşuverdi..Rabbimin takdiri tabii...bu ay daha ilk denemem olmasına raqmen hemde 3.çocuk için..içimde sanki ilk defa anne olucakmışım gibi bir heyecan var..onun için seni çok iyi anlıyorum canım :38:

Back