Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Allah iyiliğini versim emii sabah sabah ne güldürdün beniii

inşallah tatlı mı tatlı bi bebiş olur :)

Deliiiiiiii :)))) yarim seni kızzz

forumda gezinirken gördüm yazınızı çok güldüm
siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün çok yaşayın emi

forumda gezinirken gördüm yazınızı çok güldüm
siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün çok yaşayın emi

canımm çokk sağol teşekkür ederimm..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
bizleride bekleyen dileyen herkeside bebişlerle güldürsün aminnn:))

daha başka ne yapılabilir acaba keçi boynuzundan bileniniz varmı:))))

şaka bi yana ben dün çok araştırdım ve inciri zeytinyağında bekletip sabah eşimize ve kendimize bi adet yememiz lazımmış arkadaşlar..aç karnımıza tabi uyanır uyanmaz...
bu yöntemle çok hamiş kalan olmuş...
ben deneyeceğim sizlerde deneyin nolurrr bebişler çoğalsın bu topiktee

Ayyy geçmişi okumuyacam diyorum yine dayanamıyorum.))) kızlarr sogan kurunu bıraktım bu sabah ne bıleyım ıcımden gelmıyo ıcmek 8 gun ıcmıstım bebısımıde sokup atacak dıye korkuyorum (tabı varsa )kikikikikikik

pembemasalll
biz ne zaman hamile kalıcaz quuuuuuuu

eşimle borçlar var diye çok istememize rağmen şimdilik düşünmüyorduk iki gündür gecikme devam etsin inş bebek vardır diye dua ediyorum ne başka bi duyguymuş bu eşim fazla kaptırma kendini üzülmeni istemem diyor ama kendimi engelleyemiyorum gece uyuyamadım düşünmekten Allah ım insallah isteyen herkese nasip eder önüne geçilmez bi istekmiş bu

bu ara erkende uykum geliyo ve uyuyodum eşimde dün akşam hayırdır bu ara ne böyle erkenden yatıyosun dedi bende bilmem nie acaba dedim söylemedim bişey akşam gelsin söylicem bakalım bu sefer nasıl bi tepki vercek ilkinde çok senmişti hemen herkesi arayıp hbr vermişti cnm benim. ama sevincimiz çok erken bitimişti .inş bu bebişime bişe olmaz sağlıklı bi şekilde gelir dünyaya kızlar.

yap yap canım sen herşeyi yap..bu gidişle sekiz dokuz doquracaksın hiçbir engel duramaz onca pekmezin önüne

sorma canım yaa...2 sene önce eşim bir tane daha bebeqimiz olsun dediqinde dünyaları yıkmıştım olmaz diyeee..20 gün öncesine kadar yine aynı düşüncedeydim..Allah tarafından birden bire 1 gün içinde bir bebek sevgisi içimde oluşuverdi..Rabbimin takdiri tabii...bu ay daha ilk denemem olmasına raqmen hemde 3.çocuk için..içimde sanki ilk defa anne olucakmışım gibi bir heyecan var..onun için seni çok iyi anlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…