Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ayyyyy canımmmm kesin hamilesin benceeee :16::16: hadi inşaaalllaahhhhhhhh :16::16: bende yaptım test yapmaz olurmuyum hiç :1: bende bişey çıkmadı ama teste öyle bi bakışım vardıki belki silik milik bişey görürüm diye :1: ordaki şeriti bile gördüm :1::1: belirtin varmı canım senin :26:

Ah ahh cnm, o bakışları çok iyi anlıyorum.. şimdi fundurtan cım, batdaşım,, hani ümitlendirmek anlamında değil ama senin testindeki negatif hamile olmadığını göstermezken, bnm tstimdeki o çok silik çizgiler de hamil olduğumu göstermiyoo, çünküü geçmedi daha adetimiz :) keşke sabırla bekleyip vakti zamanında yapsak şu testlerii, ama bend eşunu düşünüyorum kendi adıma, ben yaklaşık 3aydır test yapıyorum, hiiç silik çizginin esamesi çıkmamıştı, hani acaba diyorum, bnm yumurtlama günüm 6 nisan diye hesaplamıştım, çalışmalara 2 nisanda başladık, oldu ya, ben 2 sinde yumurtladım ve döllenme o zaman olduysa, belki de gerçekten şu anda idrar da çıkan odurr :S

amann valla bilemedim, bu kadar kafa patlatmaya inşallah güzel bi sonuç olurr, ama olmazsa da hiiç moral bozmak yok, bu zorlu bi süreç..

İnşallah ikimiz de - isteyen herrkesin içinde tabi- hamile oluruzzz yaa :)

canlarım ya ben bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,yani normal olarak baya silik çünkü şüpheli ilişkiden 10 gün geçti ben de biraz şişkinlik ve ağrı olunca bi test yapayım dedim,ama adetime daha 10 gün var...testte çıkma ihtimali var mı sizce yoksa geçerliliği yokmudur? ben adet gecikmeden testlerin net çıkmayacağını biliyorum çünkü hsg değeri başka nedenlerlede(beslenme,hastalık,ilaçlar gibi...) adetten önce yükselebilirmiş ve testler silik çıkabilirmiş, ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:44:

Back