- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.561
6 nisan cnm ama bende düzensizlikte var tam kesin deildi yani 6 nisan
Ah ahh cnm, o bakışları çok iyi anlıyorum.. şimdi fundurtan cım, batdaşım,, hani ümitlendirmek anlamında değil ama senin testindeki negatif hamile olmadığını göstermezken, bnm tstimdeki o çok silik çizgiler de hamil olduğumu göstermiyoo, çünküü geçmedi daha adetimiz :) keşke sabırla bekleyip vakti zamanında yapsak şu testlerii, ama bend eşunu düşünüyorum kendi adıma, ben yaklaşık 3aydır test yapıyorum, hiiç silik çizginin esamesi çıkmamıştı, hani acaba diyorum, bnm yumurtlama günüm 6 nisan diye hesaplamıştım, çalışmalara 2 nisanda başladık, oldu ya, ben 2 sinde yumurtladım ve döllenme o zaman olduysa, belki de gerçekten şu anda idrar da çıkan odurr :S
amann valla bilemedim, bu kadar kafa patlatmaya inşallah güzel bi sonuç olurr, ama olmazsa da hiiç moral bozmak yok, bu zorlu bi süreç..
İnşallah ikimiz de - isteyen herrkesin içinde tabi- hamile oluruzzz yaa :)
canlarım ya ben bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,yani normal olarak baya silik çünkü şüpheli ilişkiden 10 gün geçti ben de biraz şişkinlik ve ağrı olunca bi test yapayım dedim,ama adetime daha 10 gün var...testte çıkma ihtimali var mı sizce yoksa geçerliliği yokmudur? ben adet gecikmeden testlerin net çıkmayacağını biliyorum çünkü hsg değeri başka nedenlerlede(beslenme,hastalık,ilaçlar gibi...) adetten önce yükselebilirmiş ve testler silik çıkabilirmiş, ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:44:
inşallllaaaahhhh canımmmmama ben senin için inanıyorum çıkmaz o çizgi boşunaa neden gidip kan testi yaptırmıyosun ben silik çizgiyi görsem hemen giderdim inan
bu testteki sonuca ben bebek var derim canım bariz çizgi belli...şimdiden tebriklerrr
bu testteki sonuca ben bebek var derim canım bariz çizgi belli...şimdiden tebriklerrr
canım emin değilim ama adetten sonra geçen aydan kalan ve çatlamayan yumurtalar döllene biliyormuşmuş ama bu senin dediğin gibi sadece bir teori... bekleyip görecez bakalım:):44::44: 10 gün önce ilişki olduysa ve 10 gün varsa adete ozaman nasıl yumurtlamış olasınki anlamadım :26: ama test nasıl silik çıktı ozaman :44: anlamadım hiçbişey.. çünkü yumurta adetten 14 gün önce oluyor teoride...
canım senın ikinci çizgide görünüyor beybke nin ki kadar olmasada belli oda testın markasından kaynaklanıyor olabilir bence bir an önce kan teti yaptır inş bebiş geliyor
canım hamilesin işallah hadi gözün aydın
cnm, neden yaptırmıyorum, şöyle ki lab. daki kadın şöyle açıkladı, adet gecikmesinden önce yapılan kan testinde bhcg çıkarsa evt hamilesiniz denebilir ama adet gecikmessi olmadığından buna tam bir hamilelik denemez, çünkü gebeliklrin büyük bi kısmı bu aşamada doğal yolla sonlanır, yani adetle birlikte gidebilir, bi çeşit düşük aslında, bu nedenle adet gecikmesi öncesindeki kan testi pek anlamlı değil diyince, ben de napıyımm dedim kadın haklı, oturup bekliyim :S
aslında ben de çok isityorum, gidiyim yaptırıyım, varsa ne ala, kalbimi de bozmıyım diye ama, uff bilemedim, eşim de kızıyo bu ne sabırsızlık 2 gün bekle diye.. işte bu sebeplerlen oturdum gitmedim :)
dün bir de predictor aldım, hani nispeten daha güvenli olabilir belki diye, cuma sabah onu yapıcam, çıkarsa yine 2. direk kan tahliline, çıkmazsa da, Allah'ın işine karışılmaz der, Mayıs ayına kanalize olurum..
Bu arada cnm, atlamışım sen berlirtileri sormuşsun.. cnm, aslında pek bi belirti yok, 1 hafta önce göğüslerimde inanılmaz şişlik vardıı, yüzüstü yatamıcak derecede, sonra bu hafta onlar biraz geçti, kayda değer bi belirtim yok, yanlız gerçekten çok sık idrara çıkm var, 1 bardak su içiyorum direk lavaboyabir de uyku hali yok, tam tersi gece uyku tutmuyo sabah da erken kalkıyorum.. işte belirtiler de desteklemediği için bu 2. siliklerden umutlanmak istemiyorum :)
kızlar buraya pozitif ve negatif test örneklerini ekliyorum herkes testini ona göre deqerlendirsinbende dün test yaptım ama hiç bişey anlamadım çizgi sıfırın üzerinde kalın çıktı hamile olmuyorum o zaman dimi
teşekkürler cnm . darısı sizlerin başına inş
anladım canım neyapalım 2 gün bekleriz yeterki sonuç güzel çıksın dimiiben geç aylarda prediktör almıştım hiç memnun kalmadım testi bırak kontrol çizgisi bile silik çıktı inşallah seniki öyle çıkmaz canım.. bende yarın gelmezse öbürgün bi test yaparım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?