Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

inşallllaaaahhhh canımmmm ama ben senin için inanıyorum çıkmaz o çizgi boşunaa neden gidip kan testi yaptırmıyosun ben silik çizgiyi görsem hemen giderdim inan

:44::44: 10 gün önce ilişki olduysa ve 10 gün varsa adete ozaman nasıl yumurtlamış olasınki anlamadım :26: ama test nasıl silik çıktı ozaman :44: anlamadım hiçbişey.. çünkü yumurta adetten 14 gün önce oluyor teoride...

inşallllaaaahhhh canımmmm ama ben senin için inanıyorum çıkmaz o çizgi boşunaa neden gidip kan testi yaptırmıyosun ben silik çizgiyi görsem hemen giderdim inan

cnm, neden yaptırmıyorum, şöyle ki lab. daki kadın şöyle açıkladı, adet gecikmesinden önce yapılan kan testinde bhcg çıkarsa evt hamilesiniz denebilir ama adet gecikmessi olmadığından buna tam bir hamilelik denemez, çünkü gebeliklrin büyük bi kısmı bu aşamada doğal yolla sonlanır, yani adetle birlikte gidebilir, bi çeşit düşük aslında, bu nedenle adet gecikmesi öncesindeki kan testi pek anlamlı değil diyince, ben de napıyımm dedim kadın haklı, oturup bekliyim :S

aslında ben de çok isityorum, gidiyim yaptırıyım, varsa ne ala, kalbimi de bozmıyım diye ama, uff bilemedim, eşim de kızıyo bu ne sabırsızlık 2 gün bekle diye.. işte bu sebeplerlen oturdum gitmedim :)

dün bir de predictor aldım, hani nispeten daha güvenli olabilir belki diye, cuma sabah onu yapıcam, çıkarsa yine 2. direk kan tahliline, çıkmazsa da, Allah'ın işine karışılmaz der, Mayıs ayına kanalize olurum..

Bu arada cnm, atlamışım sen berlirtileri sormuşsun.. cnm, aslında pek bi belirti yok, 1 hafta önce göğüslerimde inanılmaz şişlik vardıı, yüzüstü yatamıcak derecede, sonra bu hafta onlar biraz geçti, kayda değer bi belirtim yok, yanlız gerçekten çok sık idrara çıkm var, 1 bardak su içiyorum direk lavaboya bir de uyku hali yok, tam tersi gece uyku tutmuyo sabah da erken kalkıyorum.. işte belirtiler de desteklemediği için bu 2. siliklerden umutlanmak istemiyorum :)

canım emin değilim ama adetten sonra geçen aydan kalan ve çatlamayan yumurtalar döllene biliyormuşmuş ama bu senin dediğin gibi sadece bir teori... bekleyip görecez bakalım:)

Seastire, ben de bu testlerde 2. çzigileri görüyorum vcnmm e diyorum ya, eğer bişey olmasa kesinlikle çıkmaz bu 2. çizgiler kanaatindeyim.. sen şimdi 13. günüm gecikmede diyosun ya, şöyle olabilir, geç döllenme, hani belki belirlediğin yumurtlama tarihinden geç yumurtladın ve döllenme geç oldu, bu durumda hamilesin ve daha çook yeni olduğundan silik çıkıyoo, bnm yorumum.. 13 gün geçmişti dimi senin, ben karıştırıyor muyum yoksa :S

anladım canım neyapalım 2 gün bekleriz yeterki sonuç güzel çıksın dimii ben geç aylarda prediktör almıştım hiç memnun kalmadım testi bırak kontrol çizgisi bile silik çıktı inşallah seniki öyle çıkmaz canım.. bende yarın gelmezse öbürgün bi test yaparım evde

bende dün test yaptım ama hiç bişey anlamadım çizgi sıfırın üzerinde kalın çıktı hamile olmuyorum o zaman dimi
kızlar buraya pozitif ve negatif test örneklerini ekliyorum herkes testini ona göre deqerlendirsin

teşekkürler cnm . darısı sizlerin başına inş

amin canım bütün arkadaşlarımla birlikte inşallahh

Son düzenleme:

ayy, ne biliyim ben de bilindik bi marka diye aldımm, bilseydim vermezdim o kadar para.. aslına bakılırsa eğer hamilelik varsa 4 tl lik testte de çıkar, yoksa test neylesiinn neyi göstericek :) ama öyle bi duygu ki bu, eminim sizler beni çook iyi anlıyosunuz, insan herşeyyi yapmak istiyoo :)

2 gün daha beklicezz, güzzel sonuçlarımızı paylaşmak üzre cuma'ya :)) ya acaba bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizz, sonra isim araştırıp o konuda fikir alışverişinde bulunduğumuz günler de gelicek mii..

inşallah :)

Günaydınnnn,mutlu sabahlarrr,yeni yeni bebiş haberleri alacağımız bir gün olsunnnn bende dahil tabee:)))
vee arkadaşlar sanıyorum sıyırdım ben:))
evde herşeye keçi boynuzu ürünleri koymaya başladım:))
dün akşam eve gidince kek yaptım ama şeker yerine keçi boynuzu pekmeziyle ve içine kuru incir ekledim 10-15 adet doğrayıp,
2-3 gün önce atıştırmalık kurabiye yapmıştım onada keçi boynuzu ekledim,
sabah kahvaltıda 1 kase keçi boynuzu hep masamızda,
akşam yatmadan önce kocişe 1 kupa keçiboynuzu kürü:)
bu sabah artık resmen saldık kendimizi öldük gülmekten kocişle,
birbirimize bakıp bakıp neredeyse 5 dk durmadan güldük ya sanırım bu kadar keçi boynuzu tükete tükete keçileri kaçırıyoruz:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…