- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #4.521
günaydın kuzularrrr :) bol müjdeli bir gün olsun inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım basbaya var ıkıncı çizgi bebiş geliyor inş senın bat ne zamandı benım bugun bat dün yaptım hiç birşey yoktun testın markası ne birde onu sorayım allahım inş seni ve tüm istiyenleri sevindirsin güzel haberlerle gel inş
günaydın kuzularrrr :) bol müjdeli bir gün olsun inşallahhh
canım senin günün geçtimi.yoksa daha varmı?
canım benım bat bugun geçmesini bekliyorum
Günaydin kizlarr
Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
Bu sabah gene yaptim, silik ciktiii... bu ne demek oluyor kizlar? :26:
Neolur cevap yazinHeyecanlandim vallahaaa
![]()
Eki Görüntüle 393128
Günaydin kizlarr
Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
![]()
Eki Görüntüle 393128
Vallaha benimkide SILIK ya.. hayirlisi artik..benimki çok silik çıktı cnm seninki baya belirgin keşke benimkide öyle olsaydı emin olurdum hamile olduğumdan ama şuan pek emin deilim
Aiii insallah seninki positif oluroh oh işallah herkes hamiş kalır.bende çok sabırsızlanıyorum daha günüme 8 gün var kendimi zor tutuyorum gidip kan teti yaptırmamak için:)
hahahaha bat ne? 5 nisan hastalanmam lazimdi, 13 gun geciktim.. yurt disinda yasiyorum ben, buranin bir testi canim.. Amin insallah allah butun isteyenlere versincanım basbaya var ıkıncı çizgi bebiş geliyor inş senın bat ne zamandı benım bugun bat dün yaptım hiç birşey yoktun testın markası ne birde onu sorayım allahım inş seni ve tüm istiyenleri sevindirsin güzel haberlerle gel inş
Insallah canim, tam emin olmak istiyorum.. hayirlisibence hamiş o hamiş oley oley oley:) tebrikler canım
Canim ben yurt disinda yasiyorum, burada doktor hastaneye sevk etmesi lazimn test icin, dun gittim doktora cok erken dedi, sen haftasonu test yap dedi.. bisey yapmak istemiyorlar burda.bencede hamiş 13 gün geçmiş nasıl daynmış ben coktan kan testıne gitmiştim benım batta bugün daha kırmızı kart yemedım dün test yaptım hiçbişi çıkmadı umudum kırılıyo
13 gun geciktimcanım senin günün geçtimi.yoksa daha varmı?
tebrikler canımmminşallah kanda da çıkıp netleşir gebeliğin
pazar günü ve bugün DPO kaçtı canım.. yada adetin geçtimi ?? bende dün sabah yaptım bişey çıkmadı.. adetimde yarın :18: belirtim felanda yok bitek adet olcakmıi gibi karnım ağrıyor birde biraz akıntım var :44: hayırlısı olur inşallah hakkımızda
![]()
inş canım beklemekte insanı yoruyor valla kafam düşünmekten kazan gibiinşallah olmazsın canım ama 2 gün daha bekle olmazsan gene test yap.
pazar günü ve bugün DPO kaçtı canım.. yada adetin geçtimi ?? bende dün sabah yaptım bişey çıkmadı.. adetimde yarın :18: belirtim felanda yok bitek adet olcakmıi gibi karnım ağrıyor birde biraz akıntım var :44: hayırlısı olur inşallah hakkımızda
![]()
canım sen buna silik çizgimi diyorsunnn hamilesinnnnnGünaydin kizlarr
![]()
Eki Görüntüle 393128
günaydın kızlar ben birazdan kan vermeye gitcem dönüştede yeniden idrar testi alıp tekrarlicam bakalım bugün ne çıkıcak dua edin banaaaaa
canım sen buna silik çizgimi diyorsunnn hamilesinnnnnbebişşşşş geliyorrrrrrrr
çokkkkkk tebriklerrrrrrrrrrr ben bile heyecanlandım sabah sabah ne güzel bir haber böyleeee haydi halayaaa
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım şans seninle olsun![]()
Pazar gunu test yapmistim silik bile degildi, tek cizgi, bugun boyle cikti iste.
Bendede hic belirti falan yok![]()
![]()
inş canım beklemekte insanı yoruyor valla kafam düşünmekten kazan gibi
inş canım umudumuz boşa çıkmaz bende dün yaptım test hiç bişi çıkmadı benim gösümün ucları sızlıyor bir haftadırda kasık agrılarım var normolde adet olcagım zaman hiç belirti vermez ama
hahahaha inanamiyorum, doktoru aradim, bi test daha yap dedi, oglende kanina bakariz. calisiyorum su an, 3 saat sonra ara verip hemen test yaptiracam bitane daha..
Hakkimzda hayirlisi.. ama hala hamilemisim gibi hissetmiyorum, bi acayibim
fundurtan, merhaba, nerelerdesin seen :) bat larımız çok yakın olduğu için merak etmiştim ben de seni, acaba sen de bnm gibi dayanamayıp yaptın mı test diyee?
Ben pzts akşam bi test yaptım, ilk anda değil ama bi 5-10 dk sonra baktığımda 2. silik çizgi belirmişti, sonra ben dedim ki, yanlış olabilir bu, dün de yeni bi test yaptım, ama yine akşam, yine silik 2. çizgi, hem de 5 dk. olmadan pıt diye çıktı, ama silik tabii,, Babyke inki gibi değil.. dün Düzen Lab. ı aradım, adetten 1 gün gecikince kan testi yapıyolarmış, artık bend e cumayı beklemeye karar verdim, bakalım nolucak.. içimden bi ses acaba diyo, ama fazla kaptırmak da istemiyorum! bakalım nolucak :)