Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydın kızlar ben birazdan kan vermeye gitcem dönüştede yeniden idrar testi alıp tekrarlicam bakalım bugün ne çıkıcak dua edin banaaaaa

günaydın kızlar ben birazdan kan vermeye gitcem dönüştede yeniden idrar testi alıp tekrarlicam bakalım bugün ne çıkıcak dua edin banaaaaa

Allah yardımcın olsun canım dualarımız senınle...hadı sen sevin bizide sevindir:)))

Merhaba canim,
Dogum kontrol hapi biraktim mart basi, sonra hastalandim,
5 nisan hastalanacaktim hastalanmadim.. bugun 13'cu gecikme günü
Pazar gunu test yapmistim tek cizgii
Herzamanmi böyle SILIK oluyor aceba?

Babyke, ben doğum kontrol hapı sonrası durumla ilgili pek bilgi sahibi değilim.. ben sadece hani pazar daha adetin geçmemiştir negatif çıkmıştır, bugünlerde de geçince ya da az kalınca 2 çizgi görünmüştür diye düşündüm amaa, inan ki yanlış yönlendirmek istemem.. bence sen bir doktora git..

Bu arada, hep byle silik mi çıkıyo demişssin ya, gerçi ben çok net bi çzigi görmedim daha ama :/, bence senin çizgin o kadar da silik değill, tersine net..
Hani karşılaştırayım dersen, 81. sayfada lata nın testinin fotoso var, bi ona bak istersen, o testin sahibi şu anda 6 haftalık hamile :)

Babyke, ben doğum kontrol hapı sonrası durumla ilgili pek bilgi sahibi değilim.. ben sadece hani pazar daha adetin geçmemiştir negatif çıkmıştır, bugünlerde de geçince ya da az kalınca 2 çizgi görünmüştür diye düşündüm amaa, inan ki yanlış yönlendirmek istemem.. bence sen bir doktora git..

Bu arada, hep byle silik mi çıkıyo demişssin ya, gerçi ben çok net bi çzigi görmedim daha ama :/, bence senin çizgin o kadar da silik değill, tersine net..
Hani karşılaştırayım dersen, 81. sayfada lata nın testinin fotoso var, bi ona bak istersen, o testin sahibi şu anda 6 haftalık hamile :)
bugun gecikmemin 13cu gunu canim.. doktoru aricam birazdannn..

inş canım benim adetim geçeli 18 gün oldu dün bi test yaptım silik çıktı bakalım bugün ne çıkıcak
Vallaha bilmiyom dogrumu test, seninki benimki gibimi cikti?

bugun gecikmemin 13cu gunu canim.. doktoru aricam birazdannn..

Vallaha bilmiyom dogrumu test, seninki benimki gibimi cikti?

benimki çok silik çıktı cnm seninki baya belirgin keşke benimkide öyle olsaydı emin olurdum hamile olduğumdan ama şuan pek emin deilim

oh oh işallah herkes hamiş kalır.bende çok sabırsızlanıyorum daha günüme 8 gün var kendimi zor tutuyorum gidip kan teti yaptırmamak için:)

Günaydin kizlarr :3::52::52::52::52:

Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
Bu sabah gene yaptim, silik ciktiii... bu ne demek oluyor kizlar? :26:
Neolur cevap yazin :16: Heyecanlandim vallahaaa :53::53:

Eki Görüntüle 393128

canım basbaya var ıkıncı çizgi bebiş geliyor inş senın bat ne zamandı benım bugun bat dün yaptım hiç birşey yoktun testın markası ne birde onu sorayım allahım inş seni ve tüm istiyenleri sevindirsin güzel haberlerle gel inş

canım basbaya var ıkıncı çizgi bebiş geliyor inş senın bat ne zamandı benım bugun bat dün yaptım hiç birşey yoktun testın markası ne birde onu sorayım allahım inş seni ve tüm istiyenleri sevindirsin güzel haberlerle gel inş

bence hamiş o hamiş oley oley oley:) tebrikler canım

Back