Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

27 nisanda adet olmam lazım...inşallah olmam...

aynen bende aralıktan beridir bekliyorum...inşallah fazla beklemeyiz

Benim bat 6 nisan gibiydi ama bir sinirlilik bir sinirlik anlatamam,zor sakinleşiyorum.Hiç böyle değilimdir normalde,haberlerde kötü bir haber görüyorum anında sinir katsayım artıyor sanırsam bat daha yakın,hal böyleykende ben önümüzdeki ayda boşa gidecek çünkü yılın ilk ayları doğsun istiyordum (Tabi nasibimizde varsa)

kızlar merhaba bende bebiş istiyorum son adet tarihim 10 marttı bu günler benim tahmini ovülasyon tarihim gün aşırı ilişki oldu bakalım bat 14 nisan hakkımızda hayırlısı inşallah

Selam kizlar bende nisan kervanina katilanlardanim.. aslinda henüz kirmizim gelmedi 28. gündeyim bir ümit diyip neredeyse 5 gündür hep test yaptim ama nafile hep tek cizgi cikti resmen piskolojimi bozdum..
insallah nisan hepimize güzel bir saka yapar.. :)

glchn buralarda mısıınnnn
şimdi de ben hasta oldum
ama ilaç yokkk, nolur nolmazz
iki burun akıntısıyla ölmeyiz ya
bekliceemmmm

öyle deme canm ya, ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin
ilk hamileliğimde birisi kız geliyo kız demişti, ben de dedim yaa kız olmasın ben erkek isityorum
bunu konuştuğumuzun ertesi gün düştü bebiş
batıl inanç ama korktum yine de, söyleme sen de şu zaman gelsin diye
planla olmuyo bu işler sen de biliyosun

Buldum canim valla aklima sen geldin keske sana da alip gonderebilsem insallah canim sana cayi ulasiramadim ama dualarimi hepimiz icin okuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsun amin
Canım benimmm:) düşüncen yeter tatlım, çok sağol:) Ben kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi izmire gideceğim zaten olmadı o zaman alırım ot çöp tohumları artık:))) Ayrıca senin duan bütün kürlerden kıymetli bebeğim, çok sağol:) İnşallah yüzümüz güler bebişden yana en kısa zamanda..

27 nisanda adet olmam lazım...inşallah olmam...
İnşallah tatlımmm:)

İnşallah adet değil hamişlik halleridir..

kızlar merhaba bende bebiş istiyorum son adet tarihim 10 marttı bu günler benim tahmini ovülasyon tarihim gün aşırı ilişki oldu bakalım bat 14 nisan hakkımızda hayırlısı inşallah

Hoşgeldin tatlım, hayırlısı olsun nisan uğurlu gelsin..

Erken yapmışsın testleri:) İnşallah nisan kervanına katılmazsın, ama gelirse de kırmızılar canın sağolsun, nisana devam dersin:)

glchn buralarda mısıınnnn
şimdi de ben hasta oldum
ama ilaç yokkk, nolur nolmazz
iki burun akıntısıyla ölmeyiz ya
bekliceemmmm

:)) Ihlamur falan içsen, doğal yollarla atlatmaya çalışmak lazım, hamiş olabilirsin, inşallah da öylesindir

nisan topiqi martın başında başlamış hatunlar :26: 1 ay öncedenmi açılışı yapıyosunuz

kısss sendemi burdasın hoşgeldinnn

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar.nasılsınız?yeni topiğimizde bol hamişler olur inşallah.
benim kasılmalarım ara ara devam ediyor.sol kasığımda hafif batmalar oluyor.göğüslerim çok fena sızlıyor,gece uykudan uyandırıyor o derece yani...
hala rüyada gibiyim.10 nisanı iple çekiyorum,bebişimin inşallah kalp atışlarını duyacağız.
bu dönemde bol sıvı tüketmek çok önemliymiş doktorum sürekli onu söylüyor.günde 2,5 litre su içiyorum ,yarım litfe süt içiyorum,zaten iştahım çok azaldı,bol meyve bol yeşillik,ceviz,bol meyve,yumurta,peynir......yahu sağlıklı beslenmeye çalışmak ne zormuş

canım bende pazartesi kan testini öğrenip.15 nisan gibi de kalp atışını duymaya gidecem.bende demin uyuya kalmışım sanki rüyadayım sandım kalktım hamiş olduğum aklıma geldi.gülümsedim kendi kendime çok farklı bir duyguymuş şoktayım.benimde kasılmalarım iki gündür çok oluyor korkuyorum..

Merhaba kızlar.ben aranızda yeniyim.benim için mart ilk ay sayılır bebek çalışmalarında. En son 8 martta adet oldum. Yarın adet olmam lazım. Ama adet ve gebelik belirtileri o kadar birbirine benziyor ki.allah herkese kolaylık versin

evet bernziyor gerçekten bende konduramamıştım.ama bende ki tek belirti ateşlenme oldu 2 3 gün önce birde kasıkta çok batmalar var.vücut sıcaklığım hala yüksek diyebilirim şu an.göğüslerde şişme kabızlık falan bende hep olduğu için bilemedim.dediğim gibi ateşlendim yine kondurmadım üşüttüm dedim bi baktım ki hamişmişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…