• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydın canlar
2 gündür bir uyku bir uyku 10 da gözümü zor acıyorum daha kızım uyanmış olmasa uyanamıcam o derece
buaradaaaaa
dün okadar yayın yaptım ama malesef çalışma falan olmadııııı:19:
eşim 9da geldi normalde 7de gelirdi işi uzamış bide iş yerinde merdivenden düşmüş......heryerim agrıyor yorgunum dokunma bana dedi:27:
yemek yedik yattı uyudu
ama bugun bırakmammmmmm

buarada kızlar şimdi hamile olma ihtimalim var %50-50 demi bilmiyoruz cunku içimizde neler oldugunu neysem
ben bugun sacımı boyatcam saclarım berbat uçlar sarı diger yerler siyah ama beyaz cok içinde
diyorum ki bişicik olmaz dimi akıl veren bakim bana

amannn hayırısı canım mayısta güzel haberler alırsın inşallah

canımmm sıkma canını neyseki tedavi yada adı neyse başlıcaksınız inşallah en kısa zmanda Rabbim kısmet eder canım

belk yerleşme lekesidir canım hadi hayırlı haberlerle gel

kız Allah seni napmasın malesef bukadar yayın yaptım ama tık olmadı pöfffff:35:

canım umutlandırmak istemem ama gecen yıl bu zmanlar bi arkadasım 10 gün gecikti test yaptı negatif doktora gitti muane oldu hem alttan hem üstten negatif 2 kutu adet sökücü içti tık yok tam 1 ay sonrasında hamile oldugu ortaya cıktı nur topu gibi oglu var şimdi ...bekle bakalım sende

negüzel bir haberrr
gözün aydınnnn darısı bizim başımıza canım
dikkat et kendine güzel haberleri paylaşmayı unutmaaaa

paylaşmazmıyım kızlar herşeyi :)

nurran,
nehirasi,
pembemasal,
semahatt,
54julye,
canom,
seastire,
KK Pro ÜyeErGiNSeNa,
lata,
irmegan,
vesdeniz,
nazende_87,
KK Pro ÜyeElossa,
efule,
fgak,
eceli54,
gul_sen
maşallah maşallah ne bereket topiğimizdee

günaydın canlar
2 gündür bir uyku bir uyku 10 da gözümü zor acıyorum daha kızım uyanmış olmasa uyanamıcam o derece
buaradaaaaa
eşim 9da geldi normalde 7de gelirdi işi uzamış bide iş yerinde merdivenden düşmüş......heryerim agrıyor yorgunum dokunma bana dedi:27:
yemek yedik yattı uyudu
ama bugun bırakmammmmmm

buarada kızlar şimdi hamile olma ihtimalim var %50-50 demi bilmiyoruz cunku içimizde neler oldugunu neysem
ben bugun sacımı boyatcam saclarım berbat uçlar sarı diger yerler siyah ama beyaz cok içinde

cnm benim doktorum ilk 3 ay saç boyatmayın diyorr

günaydın canlar
buaradaaaaa
yemek yedik yattı uyudu
ama bugun bırakmammmmmm

canım inşallah hamilesindir.

saçın için kimyasal olmayan boyalardan kullanabilirsin.hangi markalarda var bilmiyorum iyice araştır.güvendiğin kuaförün varsa bilgi al istersen.

lata sna denk geldim seni andım seni gördüm :):) ya bişi sorcam ben sana ben kaç gündür kasık ağrısı bel ağrısı akıntı bunları yaşıyorum ve adetime 10 gün var,dün gebelik testi yaptım öylesine bi beklentim yoktu ama silik çıktı...sende 6 gün evvelden öğrenmişssin ne diyorsun yorumun ne merak ettim açıkçası

tatlımmm yazını yenı gordum bence tatlm bırseyler var gıbı:)senı umutlandırmak ıstmem ama walla bebek olmazsa o testlerden ıkıncı cızgının eserı olmuyor yanı bana gore oyle ben 3 ay erkende test yaptom gunundede test yaptım ve gunum 5 gun gectı test yapmıstım cıkmadı yanı cıkmadımı cıkmıyor ben 6 gun once ogrendım walla cokta belırgındı cızgı ıkıncı test yaptım oda sılıktı ama aynı gun ıcınde yaptım ben senın yernde olsam bır kac un sonra test yenıle en azından adet gunune kadar umutla bekleme ogren ıyı yada kotu sonucu ama unutmamalıyızkı herseyın hayırlısı olsun bızım ıcın bızler boyle ıstıyorduk her ıkı sonucuda hazır ol tatlım hayırlısı olsun senın ıcınde ama bana oyle glıyorkı o ıkıkcı cızgı gozuktumu ben hamıle dyorum ama bakalım bellı olmz bu ısler sen bır test daha yap yıne ıkıncı cızgıyı gorusen hemen gıt kan testı ver....

cnm benim doktorum ilk 3 ay saç boyatmayın diyorr

yaa benimkide hiç boyatmayın diyor ama şimdi hamilemiyim değilmiyim belli degil ya ondan ...bide ben 2012 ekim annelerindeydim düşük yapmadan ora bi arkadaş hamile haberini almadan 2 gün önce boyatmıstı offf cok kararsızım

öncelikle herkese günaydınlarrrr.... :)))

cuma günü bademciklerim şişmişti doktora gittim bana 7 tane pelesilin yazdı bende 13 nisanda det olacaktım bugün 14 nisan olmadım cıkarmı dedim idrar testi yaptırdı
eve gittim yazttım sonuçları beklemeden hastaydım diye saat 11 uyandım hastaneyi aradım sonuç nedir dedim pozitif dediler nasıl hamilesiniz nasıl yanı gebesiziz dediler ben havalara uçtum sonra koşarak alt kattaki ablamın evine gittim kapıyı tekmeliyorum actı ne oldu ne oldu diyor minik yiyenim ellerinden tuttum gözlerine bakarak sana kardeş geliyor onu çok sev tamammı dedim
oda teyze nerde getir oynayayım diyor 3 yaşında kendisi dedim az daha bekle büyüsün gelecek seversin tamam dedi sarıldım öptüm her yanından bana diyor nereye koydun çıkar o çizgi filim izlerken laura yıldızı var orda kızım bekle gelecek dedim inandı mutlu oldu
ablam annem herkes şokta inanamadılar sonra öptülar beni kutladılar
pazar sabahı abim eşi sonra erkek kardeşim annem babam ablam yiyenim eşi kuzenim ve kız arkadaşı herkes bende kahvaltı yaptık kalabalık bir aileyle olmak güzel bi duygu seviçlerde paylaştıkca büyüyormuş
pazartesi izinliydim kadın doktoru buldum gittim kadın buyurun dedi şikayetim yok ben sizinle tanışmaya geldim dedim konuştuk sonra ultrasyonla baktı minicik 3 haftalık görüntüsünü verdi eve götürdüm eşim şaşkınlıkla baka kaldı nasıl yani bebegimmi ama nasıl olur dün öğrendim bügün resmi bende dedim haftaya kalbini dinleyecem masada 15 dk hareketsiz kaldı sonra bana kendini yorma otur ben ileri hallederim deyip endişe etmeye başladı bügün işe geliyorum 1 adet yumurta peynir zeytin ve elma koymuş bunları yee sağlıklı beslen diyor pantolunumun belli sıkmıyor demi diye kontrol ediyor allahım sen nazardan koru ve rabbim herkese tatdır bu sevinci

canım senin adına çoook sevindim... Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin.. bizlerede dua et olurmu..??

seastire cimmm inşallah sonucun pozitife çıkar cnmm.... Bence bi kan testi yaptır derim ben.. en azından için rahatlasın :)

canım inşallah hamilesindir.

saçın için kimyasal olmayan boyalardan kullanabilirsin.hangi markalarda var bilmiyorum iyice araştır.güvendiğin kuaförün varsa bilgi al istersen.

inşallah hepimz hamileyizdir canım :3:
evet bende yıllardır gittigim kuaföre gidiem bakalım ne dicek

öncelikle herkese günaydınlarrrr.... :)))

canım senin adına çoook sevindim... Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin.. bizlerede dua et olurmu..??

seastire cimmm inşallah sonucun pozitife çıkar cnmm.... Bence bi kan testi yaptır derim ben.. en azından için rahatlasın :)

ay cnm inş ya. sağlık ocağı sabah erken saatte yapıyo kan testini gitsem yapmazlar sanırım cnm

kızlar şimdi dr.saraçoqlundan mail gelmiş bana;

soqan kürüyle ilgili şikayetlerimi anlatan bir mail atmıştım...ve şimdi cevap yazmış.... diyorki ''soqan kürü kullandıktan sonra hamilelik düşünülüyorsa incir kürü yapılmalı''...dikkat edin kızlar soqan kürü kullanılırken hamile kalın demiyor kür bittikten sonra incir kürü kullanarak hamile kalın diyor...birde kürün nezaman yapılacıqını yazmış ve hamile kalmak için başka kürlerinde olduqunu sitesini ziyaret etmem için birde link yollamış...

canım ya linggi bekliyoruz paylaşırmısın

Valla bebis ben iciyorum Latacigimin izindeyim:)

harıkasın tatlım allah gonlune gore versın hepmıızın ıns tatlım ıns senınde herkezın yakında bebsılerınızı kucagımıza alırız walla tatlım dusuk oluyormus dedıler sogan kuru yzunden bılmıyorum ben yarın dr gıtcem bende bır sıkıntı varmı emın olcagım ama kullanılmayannıck dıye bır arkadasımız var oda sogan kuru ıle hamıs kaldı gayet saglıklı devm edıyor bendede oyle kanama falan yok bende oyle gıdyorum acıkcası kzıalrın yorumları benıde korkuttu ama hayırlısı olsun herkez ıcın bızım bebıslerımızıde korusun rabbım...

Back