• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım 10 gün önceden testte çıkarmı :26:

kendimizi hamile sanıyoruz canım :49: uçurduk sonun kafayı :1: hepsi bendede var bu belirtilerin ama kesinle bu kadar erken belirti vermez benimde bat 30 nisan...

hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda güzle müjdeni duyarız :34:

canım ben kızımda 3-4 gün bu şekilde lekelenmeler gördüm..hatta normal reql sanmıltım ama üstüne görmüşüm...
inşallah canım... banada reql olunca geçebilir dedi doktor bakalım inşallah kurtuluruz....

canım doktor bukadar erken keseyi göremez mümkün deqil...

canım sen geçen yıl hamile kalmışsın peki bebeqin oldumu şimdi 2.ciyimi düşünüyorsun...

tamamen haklısın bu düşüncelerinde canım..embriyo zaten hemçok küçük hemde savunmasız...kürle birlikte akıp gidiyor...en tehlikeli zamanda kür uyguluyoruz...hamile olduqumuzu öqrendikten sonra bıraksak ne olucakki zaren birçok arkadak 5-6 haftalıkken düşük yapıyor..önemli olan bebeqin en başında saqlam tutunması...

kalp atışları başlamadı bebeğimin cnm kürtaj oldum

kızlar günaydın benim bugün yumurda15 olmuş artık tüp bebekten vaz geçtim normal yolla denemek istiyorum diplomasız doktor olduk adeta

canım 10 gün önceden testte çıkarmı :26:

kendimizi hamile sanıyoruz canım :49: uçurduk sonun kafayı :1: hepsi bendede var bu belirtilerin ama kesinle bu kadar erken belirti vermez benimde bat 30 nisan...

hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda güzle müjdeni duyarız :34:

canım ben kızımda 3-4 gün bu şekilde lekelenmeler gördüm..hatta normal reql sanmıltım ama üstüne görmüşüm...

kalp atışları başlamadı bebeğimin cnm kürtaj oldum

canım inşallah bu sefer yüzün güler saqlıkla alırsın bebeqini kucaqına....

Anladim canim o zaman gelsin bebis kollari sivasin kocis ben ne bulasiklara dokunurum ne camasirlara ne temizlige:) Hurremmm donemine gecis yapmak istiyorum:16:
ayyy ben de sana çok güldüm tek hamilelik olsun da benim kociş zaten demeden yapar şüphelerimiz bile olunca benden çok kendi dikkat ediyor bana:)

adetim zaten gecikeli çok oldu cnm 6 nisan olmam lazımdı 9 nisanda doktora gittim adet söktürücü vardi 12 nisanda bitti ilaç dün sabah ta adet olcam sanırım dedim çünkü afedersin lavaboda peçeteye kan geldi ondan sonra bişey gelmedi ne gelen var nede giden cnm

anım benim yaa keşke hemen adet sökücü kullanmasaydın yaa tüh kız benim de gebeliğimde doktor alttan yani vajinadan baktığı halde kist oluşmuş bebek göremiyorun-m dedi bana kist için ilç verecekti neyse yine de bi kanda bakalım istersen dedi isterim tabiki dedim bi tedt yaptık hamileyim yani benim yavrumu doktor kist sanmış çok küçük olduğu için ve lekelenmelerimde oluyordu zaten biran önce gidip bi kan testi ver canım çünkü bende silik olarak da çıkmamıştı hiç bi testte

kızlar acaba yanılıyo olabilirmiyim sanki2. çizgi çıktı gibi ama tam belli olmuyo sanki silik gibi yaaa

canım dediğim gibi kan testi yaptır lütfen yaa özel hastaneler yapıyor 1 saate kalmadan sonucunu alırsın

kızlar ben sayfadan çıkıyorum ama şu soğan suyuna daha tam karar veremedim yaa hala muallaktayım lütfen önerenler veya önermeyenler yazsın rica ediyorummmmmm:44::44::44:

kızlar merhaba! ben dün yazmıştım, daha bat ıma 4 gün var ama test yaptım negatif çıktı diye, cvp veren arkadaşlarıma teşekkür ederim!

Ama şöyle ki, bi 5-10 dk sonra teste tekrar baktığımda çook silik de olsa 2. çizgi görünüyo kızlar! eşim de gördü, psikolojik olarak görmüyorum yani! :)

Çok heveslenmek istemiyorum ama sanki adete 4 gün var, daha değerim düşük diye silik çıkmıştır belkii, ama bi taraftan da adet gecikmesi olmadan idrar testlerinin sonuç vermediğini bildiğimden ümitlenmek istemiyorum..

Düzen laboratuarını aradım, gecikme var mı dedi, yok dedim, o durumda test yaptırmanızın pek bi anlamı yokd edi, biz 1 gün gecikmelere test öneriyoruz dedi, bakalım cuma günü yaptırıcam!

Bu arada en güvenilir lab bence Düzen Lab. dı her şehirde de vardır sanırım, test te 59 tl miş, bilgi olsun diye yaozıyorum..

Keşke yüklemeyi bilsem de test imin fotosunu size yüklesem, bilen varsa tarif edebilir mi??

tamamen haklısın bu düşüncelerinde canım..embriyo zaten hemçok küçük hemde savunmasız...kürle birlikte akıp gidiyor...en tehlikeli zamanda kür uyguluyoruz...hamile olduqumuzu öqrendikten sonra bıraksak ne olucakki zaren birçok arkadak 5-6 haftalıkken düşük yapıyor..önemli olan bebeqin en başında saqlam tutunması...

evet canım yaaa kesin bende kafayı sıyırdım :9::9::9:
çok erken zaten kendi kendimede diyorum ne alaka diye anlamadım vucudum benimle dalga geçiyo galiba :38:

soğan kürü hamile kalındığını öğrenince bırakılacak birşeyse ben tamamen mantiken bakıyorum tabiki hamilelikte tehlikeli ve düşük yaptırıyorsa neden kullanılıyor ki o zaman.
hamilelik düşünülmediği bir zaman kullanılıyorsa etkili olabilir onu bilemem ama bile bile hem kürü uygulayıp hem bide düşük yapıp hemde neden diye sorgulamak yanlış bence.
bile bile lades diye buna denir herhalde :20:

$17042012454.jpg belli olmuyo kızlar resim de yaaa

bildiğimden kullandığımdan değil meraktan soruyorum hamile kalınca kürü bırakmak gerekliymiş.

yumurtlama sürecinde başlıyo regli sürecine kadar devam etmek gerekiyormuş.

peki kürün uygulandığı zaman hamile olma ihtimalinin olduğu bir süre değilmi zaten? hamile olduğunu öğrenince bırakılması kafamı karıştırdı?:44::44:

Canim akinti yaptigi icin bebegi dusurebilir ama hamile kalmadigin surece kullanabilrisin

Back