- Konu Sahibi pembemasal
- #4.261
hem taze gelin hem taze anne maşallah... canım doktorların hesapladığı gün son adet tarihinden itibaren oluyo.. en son ne zaman adet gördün?[/Q mart 23 de gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem taze gelin hem taze anne maşallah... canım doktorların hesapladığı gün son adet tarihinden itibaren oluyo.. en son ne zaman adet gördün?[/Q mart 23 de gördüm
topik tavan yaptı kızlarr 23 kişi okuyor![]()
doğru cnm son adet olduğun günden hesaplıyo doktorlar yani yumurtanın oluşmaya başladığı ilk gündenhayırlı uğurlu olsun... istiyomuydunuz bebiş..?
23 mart da gördüm ama ben bişey anlamadım yaa
tamam tşkr ederim istiyorduk ewet :)
kızlar 4 gündür acayip bir öksürüğüm var dün akşam çok kötüydüm bide baş ağrısı saplandı nolur noolmaz diye ağrı kesici içmicektim ama eşim zorla içirdi gerçi parol içtim bişey olmaz inşallah... belki bi dahaki ayda korunmaya başlarım.. bu bebek işi benim çok psikolojimi bozdu(( istemiyorum artık bebek felan...
canım paylaştım ya... neyse tekrar yazayım
,Detaylı bilgi almak için internet sitemiz Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresimizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.
merhaba pembemasalcım evet kalınır ben geçen sene kisttim vardı ve hamile kaldımcnm inş sende kalırsın
Kızlar herkese merhaba nasılsınız...
cnm öksürük için balla karabiberi yada tarçını karıştır ye ii gelir
Kızlar herkese merhaba nasılsınız...
ewet canim kaliniyor ama kistin ne olduguna bagli. Zararsiz olanlar engel yaratmiyor hatta dogumda patliyor çogu.
neler yapmadımkiherşeyi yaptım ama geçmedi.. bide karabiber bende gıcık yapıyo ve daha çok öksürüyorum... sinüzitte var evde yatıp dinlenmeye çok ihtiyacım var ama maalesef çalışınca bu istek hayal olarak kalıyo
dün akşam 9 buçukta uyumuşum sonra bi öksürük tuttu 2 saat uyuyamadım
![]()
slm kızlar ben geldim tahmin ettiğim gibi sonuç negatiffff