• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

öncelikle herkese günaydınlarrrr.... :)))

canım senin adına çoook sevindim... Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin.. bizlerede dua et olurmu..??

seastire cimmm inşallah sonucun pozitife çıkar cnmm.... Bence bi kan testi yaptır derim ben.. en azından için rahatlasın :)

kan testine gerek kalmadı pazar kadın dogumcuyle görüştüm bene bebegimin ultrasyon resmini verdi :))
(seastire) bu dediğin nedir cnm

harıkasın tatlım allah gonlune gore versın hepmıızın ıns tatlım ıns senınde herkezın yakında bebsılerınızı kucagımıza alırız walla tatlım dusuk oluyormus dedıler sogan kuru yzunden bılmıyorum ben yarın dr gıtcem bende bır sıkıntı varmı emın olcagım ama kullanılmayannıck dıye bır arkadasımız var oda sogan kuru ıle hamıs kaldı gayet saglıklı devm edıyor bendede oyle kanama falan yok bende oyle gıdyorum acıkcası kzıalrın yorumları benıde korkuttu ama hayırlısı olsun herkez ıcın bızım bebıslerımızıde korusun rabbım...

InsAllah canim benim sen endiselenme herkeze ayni etkiyi yapmaz ki canim oyle kotu dusunmeyin hemen hem cok tehlikeli olsa tv lerde bagira bagira anlatilmaz birsey Allah sana hayilrisiyla sag saglim bebegini kucagina almayi nasip etsin bizlere de Allah katindan nur yuzlu kiz ve erkek evlatlar nasip etsin Amin:16:

slm ben yeni üyeyim 17 günlük evliyim dün bende test yaptırdım doktor 3 haftalık hamilesin dedi ben bişey anlayamadım nasıl 3 haftalık oluyo

slm ben yeni üyeyim 17 günlük evliyim dün bende test yaptırdım doktor 3 haftalık hamilesin dedi ben bişey anlayamadım nasıl 3 haftalık oluyo

hem taze gelin hem taze anne maşallah... canım doktorların hesapladığı gün son adet tarihinden itibaren oluyo.. en son ne zaman adet gördün?

arkadaşlaaaaarrr bişey sorcam. benim bu gün adet günüm. ama normalde 4-5 gün erken olurdum, bu ay gelmedi daha, yani normal döngüme göre 4-5 gün gecikmiş durumda. SABAH SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN TAHLİLİ YAPTIRAMADIM. BEN DE EVDE test yaptım, saatler geçti ikinci çizgiden eser yok. kafama takılan şu, dün sabah idrarıyla test yaptığımda ilk yarım saat içinde silik çigi çıkmıştı, saatler geçtikçe belirginleşti. bugünkinde neden bir şey yok? sabah idrarıyla yapmadığım için mi acaba?

arkadaşlaaaaarrr bişey sorcam. benim bu gün adet günüm. ama normalde 4-5 gün erken olurdum, bu ay gelmedi daha, yani normal döngüme göre 4-5 gün gecikmiş durumda. SABAH SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN TAHLİLİ YAPTIRAMADIM. BEN DE EVDE test yaptım, saatler geçti ikinci çizgiden eser yok. kafama takılan şu, dün sabah idrarıyla test yaptığımda ilk yarım saat içinde silik çigi çıkmıştı, saatler geçtikçe belirginleşti. bugünkinde neden bir şey yok? sabah idrarıyla yapmadığım için mi acaba?

cnm yeni gebelikse eğer geç çıkmıştır.. yarın sabah ilk idrarla bi daha test yap istersen..

cnm idrar testi ilk 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru 5 dakikadan sonra ikinci çizgi çıktıysa bunu dikkate alma

InsAllah canim benim sen endiselenme herkeze ayni etkiyi yapmaz ki canim oyle kotu dusunmeyin hemen hem cok tehlikeli olsa tv lerde bagira bagira anlatilmaz birsey Allah sana hayilrisiyla sag saglim bebegini kucagina almayi nasip etsin bizlere de Allah katindan nur yuzlu kiz ve erkek evlatlar nasip etsin Amin:16:

amınn amınnn tatlım walla benıde korkuttunuz...:))

canım testin içinde yazıyo o süre kadar beklemen lazım.test için yarım saat beklenmezki o geçersizdir zaten.

canım evde yapılan testlerde ilk 5 dakika içinde çıkan çizgi geçerlidir sonrakiler geçersiz..

Son düzenleme:
Back