- Konu Sahibi pembemasal
-
gebelıgın coke rken donemınde dusuyor dıye bılıyorum yanı dollenmıs yumurta tutunamadan ıdrarla dısarı atılıyor.ama bu degerlerden dusermı ınan benımde hıc fıkrım yok
belussssssss
kızlae korka korka yaptığım teste çift çizgi çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))).şuan ellerim ayaklarım titiriyor.darısı kan testine inşallahhhhhhh
tebrikler melza inşallah kan testinde ii çıkar
kızlae korka korka yaptığım teste çift çizgi çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))).şuan ellerim ayaklarım titiriyor.darısı kan testine inşallahhhhhhh
tebrikler darısı isteyen herkesin başına
tebrıkler tatlım.kan testınıde bugun yaptır
Amiin tatlım, ekliyorum... Bat tarihin nedir?listeye benide alın lütfen bende bebek istiyorum inşallah olur bu ay herkesin istediği
dun gece yarım saat suren bır sancı ıle kıvrandım resmen bagıra bagıra sankı dogum sancısı gıbı gece 4 te sancıyla uyandım allahtan kanamam yoktu dusuk yapıyorum dıye korktum.halada tedırgınım sancı cok fenaydı.bugun kızım hasta gıbı canım 2 kat sıkkın.en onemlısıde cocukların hasta olmaya baslaması(((( hıc moralım yok.suan ıkızıde uyuyo eger kızımın hastalıgı gecmesse kardesıne daha sonra bana ve babasına gececk ben ılacta kullanamam.ama razıyım yeterkı hasta olmasınalr ((
Ekliyorum tatlım:)banucum beni de 30 nisan diye ekler misin gerçi ben 25 martta adet oldum ama garanti olsun :)
Amiin tatlım, ekliyorum... Bat tarihin nedir?
Geçmiş olsun hayatım.. Üzme kendini, normal bir şeydir bence o ağrılar.. Ve inşallah hasta falan olmaz kuzucukların da..
Ekliyorum tatlım:)
Kuzuuuuuuuuu, tebrikleeeeeeeeeeeer:)) Çok sevindim... İnşallah kan testiyle pekişir pozitif haber.. Mart Listesinde hamiş diye yazıcam seni hemen:)
saol banuşum benim rabbim sana da nasip etsin inşallah bir an önce:)
:)) Beklediğin adet tarihi demek. Yani nisanın kaçında adet olma gerekiyorsa o tarih tatlım..ya ben yeni katılıyorum buraya da anlayamadım bat tarihi ne demek
amiiin hayatım.. İnşallah isteyen herkese bebişleri gelir bir an önce..saol banuşum benim rabbim sana da nasip etsin inşallah bir an önce:)
kızlar belimde inanılmaz bi ağrı var yaaa öldürüyooen çürük ayımı geçiriyorum sanki ....
kızlar belimde inanılmaz bi ağrı var yaaa öldürüyooen çürük ayımı geçiriyorum sanki ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?