Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gebelıgın coke rken donemınde dusuyor dıye bılıyorum yanı dollenmıs yumurta tutunamadan ıdrarla dısarı atılıyor.ama bu degerlerden dusermı ınan benımde hıc fıkrım yok

doktor rahim duvarında kalınlaşmış ama kese görünmüyor ama oluşacak büyük ihtimal dedi yarını da atlatsaydım adet belirtim de yok gerçi sadece midemde bulantım var hafif

kızlae korka korka yaptığım teste çift çizgi çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))).şuan ellerim ayaklarım titiriyor.darısı kan testine inşallahhhhhhh

tebrikler melza inşallah kan testinde ii çıkar

tebrıkler tatlım.kan testınıde bugun yaptır

listeye benide alın lütfen bende bebek istiyorum inşallah olur bu ay herkesin istediği
Amiin tatlım, ekliyorum... Bat tarihin nedir?

Geçmiş olsun hayatım.. Üzme kendini, normal bir şeydir bence o ağrılar.. Ve inşallah hasta falan olmaz kuzucukların da..

banucum beni de 30 nisan diye ekler misin gerçi ben 25 martta adet oldum ama garanti olsun :)
Ekliyorum tatlım:)

Kuzuuuuuuuuu, tebrikleeeeeeeeeeeer:)) Çok sevindim... İnşallah kan testiyle pekişir pozitif haber.. Mart Listesinde hamiş diye yazıcam seni hemen:)

saol banuşum benim rabbim sana da nasip etsin inşallah bir an önce:)

kızlar belimde inanılmaz bi ağrı var yaaa öldürüyoo en çürük ayımı geçiriyorum sanki ....

ya ben yeni katılıyorum buraya da anlayamadım bat tarihi ne demek
:)) Beklediğin adet tarihi demek. Yani nisanın kaçında adet olma gerekiyorsa o tarih tatlım..

saol banuşum benim rabbim sana da nasip etsin inşallah bir an önce:)
amiiin hayatım.. İnşallah isteyen herkese bebişleri gelir bir an önce..

kızlar belimde inanılmaz bi ağrı var yaaa öldürüyoo en çürük ayımı geçiriyorum sanki ....

Adet öncesi olabiliyor o ağrılar veya hamişlik de.. İnşallah ikincisidir:)

Arkadaşlar bakıyorum da kimileri işte değerim 100 çıktı sonra 263 filan bunları nasıl ölçüyoruz ne değeri bunlar ?? Anlamadm yahuu cahilliğin gözü kör olsun hahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…