- Konu Sahibi pembemasal
- #3.781
umarım canım,o kadar heyecanlıyım ki sana anlatamam
))
dua et benim için
)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
dua et benim için
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım canım,o kadar heyecanlıyım ki sana anlatamam))
dua et benim için)
Amin canım inşallah,Rabbim herkese versin...
Uzun zamandır istiyoduk ama daha yeni başladık)
Beklemek çok zor ama Allahım kimseyi çok bekletmesin inşallah...
Şimdi işteyim 15:30 da çıkıp test yaptırcam inşallah hamileyimdir,ilk size söyliyim ya)
Merhaba kızlar sizce ilişkiden kaç gün sonra gebelik oluşur ve adet gününe ne kadar varken belirtiler oluşmaya başlar???
ilişkide yumurta döllenirse 6 günde rahime yerleşiyo cnm... ondan 1 hafta sonrada kan testinde çıkar... belirtileride kişiden kişiye değişiyomuş.. bende bebiş istiyorum ama henüz o duyguyu tadamadım...
korkma cnm kadınların ara kanamaları olabiliyomuş bazen... inşallah bebiştir allah hepimize nasip eder inşallah...canım okadar çok istiyoruzki bebiş inan bu ara hergün ilişkiye girdik)utandım
)
bekleyeceğide şu kanama korkutuyor beni işte,inşallah kötü bişey olmuyodur:-((
benim adetime 12 gün var hiç belirtim yok hep kendimi dinliyorum sadece sanki arada kasık ağrısı gibi bişiler hissediyorum gibi ama tam emin olamıyorum çooooookkk istiyorum bu ay ilk denememiz yumurtlama günümü internetteki hesaplayıcılardan takip ettim ve gözlemledim akışkan sıvıyı yani umarım tutmuştur benim ve isteyen tüm herkesin inş.
canım rabbim inşallah hepimize nasip eder)
ilişkide yumurta döllenirse 6 günde rahime yerleşiyo cnm... ondan 1 hafta sonrada kan testinde çıkar... belirtileride kişiden kişiye değişiyomuş.. bende bebiş istiyorum ama henüz o duyguyu tadamadım...
canım rabbim inşallah hepimize nasip eder)
inş. canım bu ay ilk denememiz ama ben hep istiyordum eşim anca istemeye başladı böylesi daha güzel oldu beklemedeyim şimdilik ama bu süreç çok zor geçmek bilmiyor....
senelerce bekleyen arkadaşlarımız var cnm... bende 6 aylık evliyim bizde istiyoruz en başından beri ama rabbim kısmet etmedi henüz.. zamanını bekliyoruz bakalım...
inşallah canımm....cnm bizim de aynen öyle,bekleyemiyorum valla
seni çok iyi anlıyorum,inş olur)
:)))) güzel fikirmiş seninki cnmm :)İnş. en kısa zamanda hayalimizdeki bebişlerimize kavuşuruz.. Sürekli uyumak istiyorum zaman çabuk geçsin diye resmen![]()
selmün aleyküm kızlar buraya yazan, bakan, giren çok oluyor diye sizlere sormak istedim ben istanbulda oturuyorum anadolu yakasında gidebileceğim özel- devlet farketmez bildiğiniz bu süreçleri yaşarken gittiğiniz ii bi doktor var mı gittiğim bi iki doktordan pek memnun kalmadım özellikle birinden soranlara da söylüyorum gitmeyin diye bu konuda yardımcı olursanız bende tedavi muayene sürecine başlamak isityorum yardım edenlerden şimdiden allah razı olsun...
inşallah canımm....
:)))) güzel fikirmiş seninki cnmm :)
cnm ben ankarada olsaydın yardımcı olurdum...
selmün aleyküm kızlar buraya yazan, bakan, giren çok oluyor diye sizlere sormak istedim ben istanbulda oturuyorum anadolu yakasında gidebileceğim özel- devlet farketmez bildiğiniz bu süreçleri yaşarken gittiğiniz ii bi doktor var mı gittiğim bi iki doktordan pek memnun kalmadım özellikle birinden soranlara da söylüyorum gitmeyin diye bu konuda yardımcı olursanız bende tedavi muayene sürecine başlamak isityorum yardım edenlerden şimdiden allah razı olsun...
aleyküm selam canım..ben avrupa yakasındayım...karşı tarafı pek bilmiyorum..umarım iyi bir doktor bulursun![]()