• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

selmün aleyküm kızlar buraya yazan, bakan, giren çok oluyor diye sizlere sormak istedim ben istanbulda oturuyorum anadolu yakasında gidebileceğim özel- devlet farketmez bildiğiniz bu süreçleri yaşarken gittiğiniz ii bi doktor var mı gittiğim bi iki doktordan pek memnun kalmadım özellikle birinden soranlara da söylüyorum gitmeyin diye bu konuda yardımcı olursanız bende tedavi muayene sürecine başlamak isityorum yardım edenlerden şimdiden allah razı olsun...

ben de anadolu yakasındayım hamile olursam atlas hastanesini düşünüyorum tabi hayırlısı.

beğen butonu çıktı cevap yazmak tarih oldu hıh:19:

demiştim ki mesajını gordum canım tüh rezil oldum:))

yok canım yaa haklısın aslında beğen butonu çok kullanılıyo kullanıyoruz :34:

topik konusu ile ilgili önceden pek bilgim yoktu ondan anlatıcak birşeyim olmuyo :26:

sadece soru soruyormuşum gibi oluyo bazen farkındayım herkese saygı duyuyorum.

ben yüzsüzce takılıyorum kendi çapımda çok şey öğrendim sizlerden:119:

yok canım yaa haklısın aslında beğen butonu çok kullanılıyo kullanıyoruz :34:

topik konusu ile ilgili önceden pek bilgim yoktu ondan anlatıcak birşeyim olmuyo :26:

sadece soru soruyormuşum gibi oluyo bazen farkındayım herkese saygı duyuyorum.

ben yüzsüzce takılıyorum kendi çapımda çok şey öğrendim sizlerden:119:

evet canım şaka yaptım zaten bende sevıorum beğen yapmayı:)
ayrıca estağfırullah bızde bırbırımızden cok sey ögrendık onun ıcın burdayız zaten ogrenmek paylasmak:)

bu arada benım cıkmam lazım herkese iyiaksamlaaaaar:3:

canım naptın devam ediyomu ağrıların??
evet canım şiddetli bir şekilde devam ediyor :5:
iyi günler kızlar
dün gece dayanılmaz bir sancının ardından sabah kırmızıları gördüm bedenen ve ruhen çökmüş durumdayım :14::14: 7 günlük geçikmenin sonucu hayal kırıklıgı :14: umudum mayısss

kuzenın kimyasal gebelik yaşamış olabileceğimi söyledi çünkü kan testim negetif değildi ama pozitifte değilldi ayrıca adet döneminde kesinnlikle sancı yaşamam ben sadece bel ağrım olurdu ama geceden beri kıvranıyorum bu sancı çok fena yaaa şimdi hafiledi inş hemen gecer
aranızda kimyasal gebelik yaşayan varmı sizce benimki kimyasal gebelik olabilirmi fikri olannnn

canım çok geçmiş olsun....Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin hepimize...

iyiakşamlar kızlarr...
aqrılarım son hız devam ediyor..eşimin dikkatini çekmiş soqan suyu içtikten sonra aqrılarımın arttıqını farketmiş...bende netten biraz araştırdım..soqan kürü içtikten sonra şiddetli aqrı yaşayan birçok kişi olduqunu öqrendim... hatta reql döneminden önce bazı kişilerde az yada çok kanamalarada yol açıyormuş...hem bu kadar aqrı hemde kanamalar iyiyemi yoksa kötüyeni işaret işte bunu öqrenemedim...bilgisi olan yada yorum yapmak isteyen varmı arkadaşlarr :26:

mrhba arkadaslar nasilsiniz benim moralim bozuk biraz bugun 10.gunum ve benim yumurtam olusmamis yokmus cok uzuldum doktr olusmus yumurta goremiyorum dedi.adetinin 3.gunu gel dedi yumurtlama tedavisine baslayacaz dedi offf yaaa moralim cok bozulduu ama normalde 10.gununde kucuk te olsa yumurtanin gorulmesi gerekirdi herhalde dimi ama:43::43::43:

mrhba arkadaslar nasilsiniz benim moralim bozuk biraz bugun 10.gunum ve benim yumurtam olusmamis yokmus cok uzuldum doktr olusmus yumurta goremiyorum dedi.adetinin 3.gunu gel dedi yumurtlama tedavisine baslayacaz dedi offf yaaa moralim cok bozulduu ama normalde 10.gununde kucuk te olsa yumurtanin gorulmesi gerekirdi herhalde dimi ama:43::43::43:

ewewt tatlım maalesef 8 mm de olsa olmalıydı :((((( :43::43::43:

benim adetim hep duzenli olurdu demekki duzenlilikle bir ilgisi yok simdi onumuzdeki ay ilac verecek sanirim diilmi o zaman olur insallh cok uzuldum bugun yaaa:((mayisida simdi uzun atlama yapip umutlarim hazirana kaldi benim amannn ne zor ismis cocuk sahabi olmakkk:43::43::43:

Canım naber bende kocişten fırsat bulur bulmaz bır bakım dedım daha once gece hıc gırmemıstım pek sakın uyudumu herkescikler:)))

kızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptım :( bugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın :(

kızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptım :( bugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın :(

çok gecmıs olsun canım Allah daha kötusunden korusun.kendıne dıkkat et :(

Çok gecmis olsun. İnşallah hemen atlatirsin arkadasım.

gecmıs olsun tatlım.....cok uzuldum tatlım sen de cok uzulme aslında nedesem bos ıns gorup gorcegın son talıhsız bu olay olur......

Çok çook üzgünüm canım:((( gecmiş olsun ama ınankı gecıyo ben psıkolokla attım ıcımden eger cok kötuysen sende gıt ınan faydasını goruyorsun ooofff soylenecek bısı yok aslında bızler sadece uzuntunu paylasırız atlatacak olan sensın bıtanem RABBİM yardımcın ve yardımcımız olsun....üzülme dicem ammaa...

tatlım şu an nediycemi bilemedim... Allahım herşeyin hayırlısını bilir üzme tatlı canını. Allaha sığın bol dua et. tez zamanda bebişin yine gelcek üzüntülerin geride kalcak canım...

herkese dün bugün verdiğiniz bütün destekler için binlerce kez teşekkür ederim.. dualarınızda unutmayın benide çok ihtiyacım var

Back