• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Huuuu huuuu nerdesiniz piss uykucular gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldunuz heeyyy hadıyınnnn kahvaltı hazzıııııırrr...

Günaaaaaaaayydıııııııııınnnnlaaaaarrr ooo bunlar cok tembel olmuslar kızlaarrr ıyı tamam bende sıcacık sımıtlerı boreklerı yerım sız baka kalın hııııh:PP

ay dememmmm 1 saat oldu uyanalı hala kahvaltı hazırlıcam diye dolanıyorum şimdi oldumu börekler simitler ahhh ahhhh

[günaydın anne adayları ve yeni anneler
cumartesi diye kimse yok ...yoksaaaaa sayfa okumaktan yazamıyordum :27:
ben iyiyim kasık agrılarım gitti bugun çalışma günü:9:
şimdi kızımla kahvaltı yapalım gene gelirim öpüyorum sizi:46:/COLOR]

gece uyumadımkı uyanayım.sabahta cocuklar uyanınca mecbur kalktım.gece 12 bucuktan 4 e kadar kustum durdum kustum rahatladım yedım gene kustum bole surdu gıttı ıcım dısıma cıktı.suan ole acımkı sıcak sımıt dedın.canım cektı ama yesem nolcak gene kusacam.ne zaman bıtecek bu kusmalar yarab sıkayet etmıyorum ama mutsuz edıyo benı cok.hıc bısey yıyemıyorum.nedır bunun caresı hamıleler kılo alıyo ben verıyorum :(((

gece uyumadımkı uyanayım.sabahta cocuklar uyanınca mecbur kalktım.gece 12 bucuktan 4 e kadar kustum durdum kustum rahatladım yedım gene kustum bole surdu gıttı ıcım dısıma cıktı.suan ole acımkı sıcak sımıt dedın.canım cektı ama yesem nolcak gene kusacam.ne zaman bıtecek bu kusmalar yarab sıkayet etmıyorum ama mutsuz edıyo benı cok.hıc bısey yıyemıyorum.nedır bunun caresı hamıleler kılo alıyo ben verıyorum :(((

canım günaydın mide bulantıları başladı demek
napcaksın eger durum böle gidrse doktorunla görüş bulantı kesici ilaç versin
şimdi kaç kilosun kı tatlım

günaydın kızçelerrrrr :)) umarım herkesler iyidir.:27:

Huuuu huuuu nerdesiniz piss uykucular gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldunuz heeyyy hadıyınnnn kahvaltı hazzıııııırrr...

Günaaaaaaaayydıııııııııınnnnlaaaaarrr ooo bunlar cok tembel olmuslar kızlaarrr ıyı tamam bende sıcacık sımıtlerı boreklerı yerım sız baka kalın hııııh:PP

kısss eceli çok ayıp bacım yawww:27:insan tek başına yer mi bunca güzel yiyeceği :))))

75 ıdım 70 kıloya dustum 2 bucuk haftada.20 gundur var bu bulantı kusmalar ama son 1 haftadır daha beter olmaya basladı.napcam bılmıyorumkı dr uma solıcem bı care bulsun bebeısım beslenemıyor yazık.el kadar doagacak bole gıderse.bır akrabamız yarın obur gun dogum yapmak uzere ama bebegı 1 bucuk kılo 1500 grm 40.haftasında ustelık o hala kusuyo cunku bebek beslenememıs

oyyy geçmiş olsun cnm.. Allah yardımcın olsun... hamile olmayı çok istiyoruz bi yandanda sıkıntılar gözümüzü korkutuyo... kadın olmak ne zor...

günaydın kızçelerrrrr :)) umarım herkesler iyidir.:27:

günaydın cnmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın??

75 ıdım 70 kıloya dustum 2 bucuk haftada.20 gundur var bu bulantı kusmalar ama son 1 haftadır daha beter olmaya basladı.napcam bılmıyorumkı dr uma solıcem bı care bulsun bebeısım beslenemıyor yazık.el kadar doagacak bole gıderse.bır akrabamız yarın obur gun dogum yapmak uzere ama bebegı 1 bucuk kılo 1500 grm 40.haftasında ustelık o hala kusuyo cunku bebek beslenememıs

tatlım günaydın.doktorunu ara ,gidemiyosan bu aralar,sana mide bulantısı için mutlaka ilaç vericektir.o zaman beslenmene devam edersin.benim de mide bulantılarım var ama öyle kusma raddesine gelmedim şimdilik.

vayyy ihmal etme canım sen konuş doktorunla
ben ekim2012 annelerindeydim orda bi arkadas böle kusma yüzünden 2 gün hastaneye yattı serum yedi
aman diyim bide 2 tane kuzun var senin direncli olman lazım

oyyy geçmiş olsun cnm.. Allah yardımcın olsun... hamile olmayı çok istiyoruz bi yandanda sıkıntılar gözümüzü korkutuyo... kadın olmak ne zor...

günaydın cnmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın??

günaydın bacım.çok şükür iyiyim.öğlene kadar çalışıyorum c.tesi günleri.aman geçsin diye bekliyorum.:27:

kızlar şimdi haber geldi misafir geli,yor bana
ikramları annem getircek ama ben toplanmam lazım iş cok hadi görüşürüzz

kızlar şimdi haber geldi misafir geli,yor bana
ikramları annem getircek ama ben toplanmam lazım iş cok hadi görüşürüzz

hadi gülü gülü nurancım:)) iyi muhabbetler misafirlerinle canım.

Aç kurtlar toplanmıslar oh ohh masallah:))bende sımdı yuruyusten geldım hanı mavı mekık aletı varya onu yapacam sımdı once bakım kızlar needıyo:))kocış dıyokı hem yuruyus yapıyorsun gelıncede bır sepet yemek yıyorsunn senı anlamıyorum bende haklısın askım bende kendımı anlamıyorum:PP

Kız dalın bır varsın bır yok :P benım hıc mıdem bulanmamıstı demekkı ozamandan bellıydı bebısımın benı bırakacagı:,(((

evet ben konyadayım:)sen demı konyadamısın....ıkı doktor cok ıyı dıyorlar bırde nıl hanım ıcınde bakalım ben dr bayan olmasını ıstıyorum ama bakalım hayırlısı

Canım sen hamilesin galiba ne güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Evet nil hanım iyi kuzenimin doktoru.. Ben güler e gittim memnun kalmadım tülin e gitmeyi düşündüm ama çok yoğun olduğu için hemen randevu vermiyolar bende tülin hanımin eski eşi kazım bey e gidiyorum bakalım hayırlısı olsun

selam kızlarrr....
keçi boynuzu kürünü biz düzenli içemedik,yani eşim:))
akşamdan akşama içirsem olurmu

allah korusun tatlımm dualarımız senınle allah yardımcın olsun nezamandan berı lekelenmen vardı canım ıyıce sıddetlenmıs keske cok erken gıtseydın tatlımm....cok gecmıs olsun allahım korktuguna ugratmasın..

bir haftadır vardı canım.hemen gittim zaten ilk önce yerleşme lekesidir deni.sonraki gittiğimde düşük tehlikesi var dedi.bende size söylemesi çok dikkat edin sakının.ben fazla dikkat edemedim.ama şimdi bir tuvalete kalkıyorum o kadar annem yanıma geldi bana bakmaya.Allah razı olsun her işimi yapıyor.afedersin doktor kabız bile olma dedi.bakalım hayırlısı olsun.herşey Allahtan ben tedbirimi alıp Allaha tevvekül etmekten başka yapacak birşeyim yok.

Arkadasim gecmis olsun. Bana da ilk basta dusuk teshisi koyup eve gonderdiler, guvenmeyip aksam baska doktora gittim. Iyi ki gitmisim Dusuk falan degil dedi. Ben mol gebeligi gecirdim. Ultrasonda kese yoktu ve duzensiz formlar var dedi doktor. betam gittigim de 20000deydi ertesi gun oglene kadar 47000e cikti. Acilen kurtaja aldi ve patalojiye gitti kurtaj ciktilarim.

Bence bekleme ve baska bir doktora da git. Korkutmak istemem ama bu isin kotu taraflari da var. Internete yaz mol gebeligi diye bulursun. Sebebi ise dollenen yumurtanin zarini kapatmayip bir suru spermin yumurta icine girmesinden oluyor.

farklı doktorlara gittim canım aynı şeyi söylediler

Back