• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

çok geçmiş olsun Allah boş şifalar versin inşallah...
canım çok teşekkür ederim..
neyin vardı ki canım...hatırlatmak istemem ama eğer anlatmak istemezsen anlarım yani
hiçbişeyim yoktu canım..reql biteli 1 hafta oluyor 2 gündür bir aqrıki sorma...akşam ölüyorum sandım...soqan küründen olabilirmi diye düşünüyorum..doktorda içme sakın dedi...
iyi geceler kızlar
yaa 2 gündür kasıklarım agrıyordu ama şuan resmen regli olcakmısım gibi yani yumurtalıklarımınagrıdıgını resmen hissediyorum kasıklarım patlıcak resmen daha reglim biteli 1 hafta oluyor anlamadım bu nedir oyyy dayanamıyorum yhaaa
aynı aqrı iştee....dün beni öldürüyordu nerdeyse...o aqrıya eşimde apandistim patladı falan sandı...şükürelr olsun bu sabah çok iyiyim yeniden doqmuş gibiyim...
yarın doktora gidecem inşallah kese görünür. 5+4 de gittim kese görünmedi b-hcg 4000 küsürdü. yarın 6 hafta dolmuş olacak.
hayırlı haberlerle gel canım :16:
karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım:34:

ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir:62::62:

bende ocak doqumlu olsun istiyorum çünkü annem yanımda olucak..o yanımdayken olsun istiyorum Rabbimiz herşeye kadir inşallah gönlümüze göre olur...

gece uyumadımkı uyanayım.sabahta cocuklar uyanınca mecbur kalktım.gece 12 bucuktan 4 e kadar kustum durdum kustum rahatladım yedım gene kustum bole surdu gıttı ıcım dısıma cıktı.suan ole acımkı sıcak sımıt dedın.canım cektı ama yesem nolcak gene kusacam.ne zaman bıtecek bu kusmalar yarab sıkayet etmıyorum ama mutsuz edıyo benı cok.hıc bısey yıyemıyorum.nedır bunun caresı hamıleler kılo alıyo ben verıyorum :(((

canım öyle deme senin kusmanın sebebi içnde bir can büyüyor.benimde hiç mide bulantım yok ama şuan düşük tehlikem var.tehlike falan olmasa da benimde midem bulansa diyorum

karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım:34:

ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir:62::62:

ıns :)benımkıde aralıkta gelıyor eger sag salım dunyaya glırse hayırlısı olsun...senınde allah gonlune gore versın tatlım:)

küçük bir ilçede kalıyorum. çevremde herkes de öğrendi. Güya kimseye haber vermeyecektik hemen. sağlık ocağındaki hemşire herkese beni soruyormuş, kayıt için:) toplumsal baskı hissediyorum anlayacağın yarını atlatsaydım.

saglık ocagı bırsey de yapmadı benımde esımı aramsıalr gıttım kılo ve tansıyonuma bakıp eve yolladı evet kucuk ılcede daha zor bu tıp ısler hayırlısı olsun kasma kendnı hersey olcagına varır .senın ıcın e onemlısı kendı saglıgın ve bebegın ıns sıkıntzı atlatırz bu 9 ayı senden ıyı haberler beklıyoruz bakalım neler yaptın bugun ıcın mergımegının durumu nasılmıs:)

gece uyumadımkı uyanayım.sabahta cocuklar uyanınca mecbur kalktım.gece 12 bucuktan 4 e kadar kustum durdum kustum rahatladım yedım gene kustum bole surdu gıttı ıcım dısıma cıktı.suan ole acımkı sıcak sımıt dedın.canım cektı ama yesem nolcak gene kusacam.ne zaman bıtecek bu kusmalar yarab sıkayet etmıyorum ama mutsuz edıyo benı cok.hıc bısey yıyemıyorum.nedır bunun caresı hamıleler kılo alıyo ben verıyorum :(((

tatlım bu kusmalrın nezman basladı senın cok sukur bende hıc bırse yok suana kadar yoksa erkenmı benım ıcın daha:)aman ıns senın gıbı olmam yaaa sende dıkkat et kendıne..

Canım sen hamilesin galiba ne güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Evet nil hanım iyi kuzenimin doktoru.. Ben güler e gittim memnun kalmadım tülin e gitmeyi düşündüm ama çok yoğun olduğu için hemen randevu vermiyolar bende tülin hanımin eski eşi kazım bey e gidiyorum bakalım hayırlısı olsun

amın ıns tatlım...tulın hanımın esının ısmını hıc duymamstım onu hıc duymamıstım o dr ısmını tatlım bende ıkı dr arasında kaldım walla tulın cok yogunsa ılgılenemez duzgun en ıyısı nıl gıdeyım dedım tatlım hayırlısı bakalım....

bir haftadır vardı canım.hemen gittim zaten ilk önce yerleşme lekesidir deni.sonraki gittiğimde düşük tehlikesi var dedi.bende size söylemesi çok dikkat edin sakının.ben fazla dikkat edemedim.ama şimdi bir tuvalete kalkıyorum o kadar annem yanıma geldi bana bakmaya.Allah razı olsun her işimi yapıyor.afedersin doktor kabız bile olma dedi.bakalım hayırlısı olsun.herşey Allahtan ben tedbirimi alıp Allaha tevvekül etmekten başka yapacak birşeyim yok.

evet tatlım sen dualarını hıc eksık etme allah kosrusun senıde bebegınıde ıyıce dınlen atlatırsın ıns walla bende normal sekılde devam edıyorum yanı ne cok dınelnyorum nede cok yatıyorum cok sabıt kalamam zaten bakalım ıns sag salım kucagımıza alırız bebıslerımızı....

selaaaam..naber kızlar sabah geldım kımsecıkler yoktu ayy hava öyle kapalı ki istanbulda..yagmurda basladı içim karardı valla daha kahvaltı yapmadım canım bısey ıstemıo 4 kılo vermısım hamıle kaldıgımdan bu yana.. dun tartıldım 50 kııloydum dalin arkadasın dedıgı gıbı mıllet kılo alır bız verıoruz:)

Son düzenleme:
offf yaa çok şaşkın ve üzgünüm :43: bu güne kadar düzenli adet olmama rağmen batımı 5 gün geçtim ama iki gün önce yaptırdığım kan testi negatif :50: neden böyle oldu? bana bişeyler söyleyin ne olur... düşünmekten başım ağrıyor.. adeti iki gün geçip kan testinde negatifi gören hamile olabilir mi sizce?

tatlım bir tanıdığımda senin gibi bulantı kusma... doktor şu tuzlu çubuk krakerler varya ondan yemesini söylemişşş. bulantı olunca hafifletiyomuş. galiba içini bastırıyo kusmasını önlüyoo. ilk aylarda kilo kaybedersin canım ama sonra alırsın merak etme. hamilelerin çoğunda ilk aylar kilo gidiyo sonra alınıyo...

kızlar bana yardım edin nolur..
en son adet başlangıcım 31 mart.şüpheli ilişkiden sonra da 10 gün geçti ama 3 gündür,kahverengi,pembe ve bazen kan gibi akıntım var bu nedir?hamile olabilirmiyim (inşallah)
ilk bebişimiz çok istiyoruz ama bu aradaki kanam beni korkutuyor,yerleşme kanaması diye bişey varmış acaba omu bilmiyorum.
ŞİMDİ KAN TESTİ YAPTIRSAM ÖĞRENEBİLİRMİYİM OLASI GEBELİĞİ??

en son adet başlangıcım 31 mart.şüpheli ilişkiden sonra da 10 gün geçti ama 3 gündür,kahverengi,pembe ve bazen kan gibi akıntım var bu nedir?hamile olabilirmiyim (inşallah)
ilk bebişimiz çok istiyoruz ama bu aradaki kanam beni korkutuyor,yerleşme kanaması diye bişey varmış acaba omu bilmiyorum.

bence kan testi yaptir varsa cikar
uzerinden 10 gun gecmis
buyuk ihtimal yerlesme kanamasidir ama adetten once olan birsey de olabilir
umairm hamilesindir
yorma kendini bu ara dinlen ve kan testi yaptir bence:34:

daha çok erken cnmm öğrenmen için... bence 5 6 gün daha bekle derim ben.. normalde kaç günde bir oluyosun?

yaa kızlar inşallah yerleşme kanamasıdır,o kadar çok istiyorum ki..ama bu kanama korkutuyor beni...
normalde adetimi malesef çok düzenli olamıyorum,bazen 29 gün bazen 30-32 günde bir oluyor.
bekleyim diyorum bu kanı gördükçe korkuyorum ya düşük falansa diye:-((
size oldu mu böyle bişey?

yaa kızlar inşallah yerleşme kanamasıdır,o kadar çok istiyorum ki..ama bu kanama korkutuyor beni...
normalde adetimi malesef çok düzenli olamıyorum,bazen 29 gün bazen 30-32 günde bir oluyor.
bekleyim diyorum bu kanı gördükçe korkuyorum ya düşük falansa diye:-((
size oldu mu böyle bişey?

canım korkma düşük olacağını hiç zannetmiyorum çünkü hamileysen eğer bebiş yeni yeni yerleşiyodur... umarım bunlar bebiş belirtisidir ;)

Back