- Konu Sahibi pembemasal
- #3.761
canım çok teşekkür ederim..çok geçmiş olsun Allah boş şifalar versin inşallah...
hiçbişeyim yoktu canım..reql biteli 1 hafta oluyor 2 gündür bir aqrıki sorma...akşam ölüyorum sandım...soqan küründen olabilirmi diye düşünüyorum..doktorda içme sakın dedi...neyin vardı ki canım...hatırlatmak istemem ama eğer anlatmak istemezsen anlarım yani
aynı aqrı iştee....dün beni öldürüyordu nerdeyse...o aqrıya eşimde apandistim patladı falan sandı...şükürelr olsun bu sabah çok iyiyim yeniden doqmuş gibiyim...iyi geceler kızlar
yaa 2 gündür kasıklarım agrıyordu ama şuan resmen regli olcakmısım gibi yani yumurtalıklarımınagrıdıgını resmen hissediyorum kasıklarım patlıcak resmen daha reglim biteli 1 hafta oluyor anlamadım bu nedir oyyy dayanamıyorum yhaaa
hayırlı haberlerle gel canımyarın doktora gidecem inşallah kese görünür. 5+4 de gittim kese görünmedi b-hcg 4000 küsürdü. yarın 6 hafta dolmuş olacak.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım
ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir![]()
bende ocak doqumlu olsun istiyorum çünkü annem yanımda olucak..o yanımdayken olsun istiyorum Rabbimiz herşeye kadir inşallah gönlümüze göre olur...