- Emoji Skoru
- 3.286
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.721
deme öyle yaaa
ama ben bu aydan umudumu kestim galiba sabaha bat geliyooo
inşallah canım hem hala hemde bizim bebişlerin teyzesi olursun :119:
hamile kalırsın da bebişleri doğurur beraber veririz kiloları:)bu ay bende bebiş düşünüyorum
bu hafta hiç kilo veremedim gibi koşuşturmadan.
folik aside de başladım iştahım mı açıldı nee
hamile kalırsın da bebişleri doğurur beraber veririz kiloları:)
yarın doktora gidecem inşallah kese görünür. 5+4 de gittim kese görünmedi b-hcg 4000 küsürdü. yarın 6 hafta dolmuş olacak.
masallah canım benım gozkur ıns bende bılerek gıtmıyorum doktora haftaya 6.haftamda olcam ozman gozukur ıns benımkıde :)allahım sag salım kucagımız almamıza nasıp etsın...
bişey sorucam 6.hafta derken sat tan itibaren hep hesap yapıyoruz değilmi ?
küçük bir ilçede kalıyorum. çevremde herkes de öğrendi. Güya kimseye haber vermeyecektik hemen. sağlık ocağındaki hemşire herkese beni soruyormuş, kayıt için:) toplumsal baskı hissediyorum anlayacağın yarını atlatsaydım.masallah canım benım gozkur ıns bende bılerek gıtmıyorum doktora haftaya 6.haftamda olcam ozman gozukur ıns benımkıde :)allahım sag salım kucagımız almamıza nasıp etsın...
evet tatlım bende ılk basta bu ısı anlamadım tıp dılı bunu soyluyorlar en son bat tarıhımden ıtıbaren haftalık baslıyormus..
evet tatlım bende ılk basta bu ısı anlamadım tıp dılı bunu soyluyorlar en son bat tarıhımden ıtıbaren haftalık baslıyormus..
karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım
ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir
benimkinden örnek vereyim benim sat 3 marttı bugün tam 6 hafta bitti. yarın 6 haftalık demem gerekiyor ya da içinde bulunduğum haftayı söylemek için 7. haftadayım demem gerekiyor
kızlar ben yatıyorum agrılarımla uyuyabilirim inşallah
yarın görşürz
iyi geceler... uyumaya çalışıyım biraz:)
Huuuu huuuu nerdesiniz piss uykucular gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldunuz heeyyy hadıyınnnn kahvaltı hazzıııııırrr...
Günaaaaaaaayydıııııııııınnnnlaaaaarrr ooo bunlar cok tembel olmuslar kızlaarrr ıyı tamam bende sıcacık sımıtlerı boreklerı yerım sız baka kalın hııııhP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?