Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Arkadaslar yumurtladiginizi akintinizdan da anlayabilirsiniz. Akintiniz o kadar yapiskan ve esnek oluyor ki hani kurumus uhu nasil top gibi oluyor yapis yapis ayni oyle oluyor. O zaman kesin esinizle birlikte olun. Agrilardan cok akintinizi takip edin.

inşallah canım hem hala hemde bizim bebişlerin teyzesi olursun :119:

İnşallah inşallah :) OLurum tabi teyzeleriii :)))
Bende 5 sene sonra kısmet olursa istiyorum
Daha evli değilim ama 2015 de evlensem 2017 de hamiş olsam
Evlenmedim ama bir bebek çok başka.
Allah nasip etsin hepiinize :)

yarın doktora gidecem inşallah kese görünür. 5+4 de gittim kese görünmedi b-hcg 4000 küsürdü. yarın 6 hafta dolmuş olacak.

masallah canım benım gozkur ıns bende bılerek gıtmıyorum doktora haftaya 6.haftamda olcam ozman gozukur ıns benımkıde :)allahım sag salım kucagımız almamıza nasıp etsın...

masallah canım benım gozkur ıns bende bılerek gıtmıyorum doktora haftaya 6.haftamda olcam ozman gozukur ıns benımkıde :)allahım sag salım kucagımız almamıza nasıp etsın...

bişey sorucam 6.hafta derken sat tan itibaren hep hesap yapıyoruz değilmi ?

bişey sorucam 6.hafta derken sat tan itibaren hep hesap yapıyoruz değilmi ?

evet tatlım bende ılk basta bu ısı anlamadım tıp dılı bunu soyluyorlar en son bat tarıhımden ıtıbaren haftalık baslıyormus..

küçük bir ilçede kalıyorum. çevremde herkes de öğrendi. Güya kimseye haber vermeyecektik hemen. sağlık ocağındaki hemşire herkese beni soruyormuş, kayıt için:) toplumsal baskı hissediyorum anlayacağın yarını atlatsaydım.

Son düzenleme:
evet tatlım bende ılk basta bu ısı anlamadım tıp dılı bunu soyluyorlar en son bat tarıhımden ıtıbaren haftalık baslıyormus..

karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım

ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir

karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım

ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir

benimkinden örnek vereyim benim sat 3 marttı bugün tam 6 hafta bitti. yarın 6 haftalık demem gerekiyor ya da içinde bulunduğum haftayı söylemek için 7. haftadayım demem gerekiyor

Son düzenleme:
kızlar ben yatıyorum agrılarımla uyuyabilirim inşallah
yarın görşürz

benimkinden örnek vereyim benim sat 3 marttı bugün tam 6 hafta bitti. yarın 6 haftalık demem gerekiyor ya da içinde bulunduğum haftayı söylemek için 7. haftadayım demem gerekiyor

anladım canım nettende hesaplamıştım daha önce hem önce bi hamile kalayım da hep beraber hesaplarız teyzeleri

bizde bebek düşünüyoruz.Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.Amin

Huuuu huuuu nerdesiniz piss uykucular gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldunuz heeyyy hadıyınnnn kahvaltı hazzıııııırrr...

Günaaaaaaaayydıııııııııınnnnlaaaaarrr ooo bunlar cok tembel olmuslar kızlaarrr ıyı tamam bende sıcacık sımıtlerı boreklerı yerım sız baka kalın hııııhP

dur durrr yetiştimmm yeme tek başınaaa :) hahahahaaaa :))) valla çalışmıyo olsam bende uyuyo olurdum cnm ne yalan söyliimm... dün bide misafir vardı 12'de gittiler taaaa :s uykumuda alamadım ya elim mahkum paşa paşa geldim işe :) sen napıyosun..?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…