- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.581
kızlarr
dün bahsetmiştim sol kasıqım çok aqrıyor diye...gece yarısı aqrı kuvvetlendi sabahı zor ettim..kalkar kalkmaz doktora gittim...mueyenede herhangi bir aksi durum görünmedi...soqan suyunuda içme dedi... 26 mmlik kist sadece 24 e inmiş çok üzüldüm..daha iyi bir sonuç bekliyordum...miyom içinde olası bir hamilelikte büyüme yapar dediyumurtanın tekinde kist var çatlar çatlamaz bilmiyorum ama diqer yumurta pazar günü çatlayabilirmiş...çalışmalara devam dedi...ama yumurta takibini bu ay yapmıyor sinir oldum...adet olursan bir sonraki ay takip ederiz dedi...canım sıkıldı eve nasıl geldim bilmiyorum....
eve gelirkende 2 tane bebek maqazasına girdim...bebek giysilerine hayran hayran baktım sevdim onları....ama hep kız bebek giysileri var çokta güzeller...Allahım bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı ve saqlık bebekler nasip et diye sayısız kere dua ettim... bir kızım olsun istiyorum tabiki en başında saqlıklı ve hayırlı olsun...çok dua ediyorum kızlar hepimiz için..hatta bugün aqlaya aqlaya dua ettim o giysilere baktıkça içim gitti...Allahım hepimize nasip etsin hemen bu ay hamiş kalalım hayırlısıyla....
kızlarr
dün bahsetmiştim sol kasıqım çok aqrıyor diye...gece yarısı aqrı kuvvetlendi sabahı zor ettim..kalkar kalkmaz doktora gittim...mueyenede herhangi bir aksi durum görünmedi...soqan suyunuda içme dedi... 26 mmlik kist sadece 24 e inmiş çok üzüldüm..daha iyi bir sonuç bekliyordum...miyom içinde olası bir hamilelikte büyüme yapar dediyumurtanın tekinde kist var çatlar çatlamaz bilmiyorum ama diqer yumurta pazar günü çatlayabilirmiş...çalışmalara devam dedi...ama yumurta takibini bu ay yapmıyor sinir oldum...adet olursan bir sonraki ay takip ederiz dedi...canım sıkıldı eve nasıl geldim bilmiyorum....
eve gelirkende 2 tane bebek maqazasına girdim...bebek giysilerine hayran hayran baktım sevdim onları....ama hep kız bebek giysileri var çokta güzeller...Allahım bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı ve saqlık bebekler nasip et diye sayısız kere dua ettim... bir kızım olsun istiyorum tabiki en başında saqlıklı ve hayırlı olsun...çok dua ediyorum kızlar hepimiz için..hatta bugün aqlaya aqlaya dua ettim o giysilere baktıkça içim gitti...Allahım hepimize nasip etsin hemen bu ay hamiş kalalım hayırlısıyla....
canımmm neden yıprattın kendini bu kadarrbak 2 tane mis gibi evladın var... onları veren rabbim 3.yü de elbet nasip eder... hepimizin derdi ortak neticede... sen bizi sakinleştirirken şimdi kendini çok yıpratıyosun.. elbet zamanı vardır.. rabbim yüzümü güldürür en kısa zamanda inşallahh....
tatlım üzme kendini Allah zamanını biliyor. biz elimizden geleni yapcaz Allah hayırlısı ile ne zaman isterse o zaman mutlaka vericek. Allah dualarımızı kabul edendir sadece biraz sabretmeliyiz sonra neden kendimi bu kadar yıpratmışım diyceksinnnn...
desteqin için çok teşekkür ederim canım bu sözlere çok ihtiyacım vardı...
kızlarr
kızlarr
soruma cvp yokmu kızlar
soruma cvp yokmu kızlar
Ben verirdim ama bilgim yok canım :))) başka birşey iste bakalım bılgım varmıymısPP
ayyyy canım soruna cvp vermek isterdim ama bir bilgim yok bu konuda şimdi bilmiyosunda niye girdin konuya diyceksin soruma cvp yokmu diyince atlandımmmmmm...
ehehehe :)))
gerçekten bu iğne ne kadar ve bazı hatunlar yazıyorlar ben vuruyorum diye..nasıl oluyor ben asla kendime iğne yapamam ki
cnm inş Allahım dualarımızı kabul eder bende eşimde kız çocuk çok istiyoruz ama dediğin gibi her şeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması. Allahım gönlümüze göre versin inş(amin)
canım Rabbimiz diyorki benden bişey isterken herşeyin en güzelini en iyisini isteyin benim gücüm herşeye yeter diyor...bende dua ederken hayırlı saqlıklı ve çok güzel bir kız bebiş istiyorum ama sadece kendime deqil önce bebek isteyen bütün arkadaşlarıma sonra bana diyorum...dua ederken en son kendimize etmemiz gerekiyormuş...inşallah hepimizin dualrı kabul olur ve bebişlerimiz hemen bu ay geliverir...
canım tam bir fiyat bilmiyorum ama sanırım 80 civarı bişey... rapor çıkartılınca daha ucuzada gelebiliyomuş heralde.. bu bilgilerimden emin değilim kızlar :) çatlatma iğneside insülin gibi küçücük bir iğnesi var ucunda.. göbişinizden vurunuyosunuz.. eltim yeni aşılama yaptırdı 3 gün önce iğnesini ben vurdum bunuda ordan biliyorum :)
amiiiinnn canım benim amiinnn... bu ay hepimiz hamileyiiiiimmmm diye bağırsak keşkeeeeeeee....!!!
canım tam bir fiyat bilmiyorum ama sanırım 80 civarı bişey... rapor çıkartılınca daha ucuzada gelebiliyomuş heralde.. bu bilgilerimden emin değilim kızlar :) çatlatma iğneside insülin gibi küçücük bir iğnesi var ucunda.. göbişinizden vurunuyosunuz.. eltim yeni aşılama yaptırdı 3 gün önce iğnesini ben vurdum bunuda ordan biliyorum :)
göbüştenmiiiiiiii
aman Allahım nasıl yapabildin ben ölsem yapamam...göbişin neresinden ve nasıl etki ediyorki yumurtaya
eltinin son durumu nedir peki varmı olumlu gelişme canım
inşallah canım birbirleri için edilen dualar kabul olurmuş hepimiz birbirimiz için yürekten dua edelim inşallah Rabbimiz kabul eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?