- Konu Sahibi pembemasal
- #3.621
ayyy inşallah olmamda bu ay halolur bu iş ama pek umudum yok açıkcası ya bakalım kısmet.. tedavi sonuçlarımızı paylaşalım cnm olurmu? bakalım ne gibi gelişmeler yaşıcaz...
paylaşalım tabi cnm benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inşallah olmamda bu ay halolur bu iş ama pek umudum yok açıkcası ya bakalım kısmet.. tedavi sonuçlarımızı paylaşalım cnm olurmu? bakalım ne gibi gelişmeler yaşıcaz...
inşallah hayırlı sonuç olur canım..bende çalışıyorum..bir küçük kavanoza bal tarçın çörek otunu yaptım çantama koydum:)))
incirinde suyunu 500ml lik pet şişeye koydum:)) hayıtın tohumu zaten yanımda ufak mama kavanozlarında..sıcak kaynar suya atıp demleyip içiyorum..:))
napimm başka türlü düzenli kullanamam..
bu arada bişi sorucam ayıp olmazsa..
benim adetim 1 hafta önce bitti..ama sağ kaığımda biraz batma var bazen solda..dünden beride afedersin balgam kıvamında bembeyaz akıntı oldu..yumurtlama sayılıyormu o
yaşlarınız kaç bu arada kızlar
şefaf ve uzayan bir akıntın varsa o yumurtladığını gösteriyo cnm... şuanda bendede öyle bir durum var hemen hemen aynı zamanlarda regl olucaz bakalım bu ay tutturabilicezmi...
aslında bende evde hazırlayıp yanımda getirebilirim ama üşeniyorum yaaa ne bilim :) ne kadarlık evlisin cnm? bide hangi şehirdesin?
24 yaşındayım ben.. ankara :) sen cnm?
bende 30:)))) yaşlanıyorum ayyhhhh:)
bende 21 kocaeli. benim teyzem ankarada oturuyo
bende 30:)))) yaşlanıyorum ayyhhhh:)
öyle mii çok sevindim buna..beraber takip edelim öyle ise:))
ben 4 yıllık evliyim,Tekirdağdayım canım
bal tarçın çörekotunu hergün yapman gerekmiyor..bi defa hazırla koy minik bir kavanoza o bayağı gider sana..ben sabah akşam aç karnıma 1 tatlı kaşığı yiyorum...
hayıtıda gün içinde içiyorum 1-2 kupa..sırf bu yüzden bitki çayı kupası aldım işyerime oturduğum yerden demleyebileyim diye:))
yaşlanman için daha çokk senelerin var cnm ne yaşlanmasıymış
hmmm teyzen neresinde oturuyo cnm??
yok şekerim ne yaşlanması ayooolll bakımlı kadın her zaman genç ve güzeldir
hayıt tohumunu aktarlardan bulurum heralde nasıl bişey ki o? bide tadı nasıl?? ben şekersiz içemem şeker atmamak gerekir onada heralde :)
hmmm teyzen neresinde oturuyo cnm??
yok şekerim ne yaşlanması ayooolll bakımlı kadın her zaman genç ve güzeldir
hayıt tohumunu aktarlardan bulurum heralde nasıl bişey ki o? bide tadı nasıl?? ben şekersiz içemem şeker atmamak gerekir onada heralde :)
keçiörende oturuyolar cnm
ehehe sağol canım benimm
evet hayıt aktarda var tohumunu isticeksin...ve şekersiz içmelisin mutlaka...2 kupayı asla geçme..ve fiyatıda çok ucuz..ben 5 tl lik almıştım dünyanın hayıtı var evde..:) 1 sene gider bana dermişimm:)))
hmmm yakın sayılır bize :) bizde yenimahalle şentepe ama 1 aya kadar taşınıyorumm çok şükürr :)
sevindiğine göre orada pek oturmayı sevmiyosun heralde sevmediğin biri mi var?
sevmediğim biri yokta ankaranın bir ucundan bir ucu.. annemlerin semtle şentepe arasında çok fark var :) taşınacağım yer biraz daha iyi oturduğum yere göre.. komşuluk hiç yok yabani gibi hepsi :) kapının arasından bakıyolar pat yüzüne kapı kapanıyo :))) çok komik bi yer yaaa...
oyyyhh bebeiş için herşeye katlanıcaz artık :) onun ne yararı vardı kürleri tutamıyorum artık aklımda :) bide bal tarçın çörek otundaki çörek otu çekilmiş olması gerekiyo diye duydum öylemi aldın sen?
Pist ne habersiniz kizlar ders arasi bi hatrinizi soriyim dedim