• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

inşallah hayırlı sonuç olur canım..bende çalışıyorum..bir küçük kavanoza bal tarçın çörek otunu yaptım çantama koydum:)))
incirinde suyunu 500ml lik pet şişeye koydum:)) hayıtın tohumu zaten yanımda ufak mama kavanozlarında..sıcak kaynar suya atıp demleyip içiyorum..:))
napimm başka türlü düzenli kullanamam..
bu arada bişi sorucam ayıp olmazsa..
benim adetim 1 hafta önce bitti..ama sağ kaığımda biraz batma var bazen solda..dünden beride afedersin balgam kıvamında bembeyaz akıntı oldu..yumurtlama sayılıyormu o

şefaf ve uzayan bir akıntın varsa o yumurtladığını gösteriyo cnm... şuanda bendede öyle bir durum var hemen hemen aynı zamanlarda regl olucaz bakalım bu ay tutturabilicezmi...

aslında bende evde hazırlayıp yanımda getirebilirim ama üşeniyorum yaaa ne bilim :) ne kadarlık evlisin cnm? bide hangi şehirdesin?

şefaf ve uzayan bir akıntın varsa o yumurtladığını gösteriyo cnm... şuanda bendede öyle bir durum var hemen hemen aynı zamanlarda regl olucaz bakalım bu ay tutturabilicezmi...

aslında bende evde hazırlayıp yanımda getirebilirim ama üşeniyorum yaaa ne bilim :) ne kadarlık evlisin cnm? bide hangi şehirdesin?

öyle mii çok sevindim buna..beraber takip edelim öyle ise:))
ben 4 yıllık evliyim,Tekirdağdayım canım
bal tarçın çörekotunu hergün yapman gerekmiyor..bi defa hazırla koy minik bir kavanoza o bayağı gider sana..ben sabah akşam aç karnıma 1 tatlı kaşığı yiyorum...
hayıtıda gün içinde içiyorum 1-2 kupa..sırf bu yüzden bitki çayı kupası aldım işyerime oturduğum yerden demleyebileyim diye:))

bende 21 kocaeli. benim teyzem ankarada oturuyo

hmmm teyzen neresinde oturuyo cnm??

bende 30:)))) yaşlanıyorum ayyhhhh:)

yok şekerim ne yaşlanması ayooolll bakımlı kadın her zaman genç ve güzeldir ;)

öyle mii çok sevindim buna..beraber takip edelim öyle ise:))
ben 4 yıllık evliyim,Tekirdağdayım canım
bal tarçın çörekotunu hergün yapman gerekmiyor..bi defa hazırla koy minik bir kavanoza o bayağı gider sana..ben sabah akşam aç karnıma 1 tatlı kaşığı yiyorum...
hayıtıda gün içinde içiyorum 1-2 kupa..sırf bu yüzden bitki çayı kupası aldım işyerime oturduğum yerden demleyebileyim diye:))

hayıt tohumunu aktarlardan bulurum heralde nasıl bişey ki o? bide tadı nasıl?? ben şekersiz içemem şeker atmamak gerekir onada heralde :)

hayıt tohumunu aktarlardan bulurum heralde nasıl bişey ki o? bide tadı nasıl?? ben şekersiz içemem şeker atmamak gerekir onada heralde :)

keçiörende oturuyolar cnm

ehehe sağol canım benimm
evet hayıt aktarda var tohumunu isticeksin...ve şekersiz içmelisin mutlaka...2 kupayı asla geçme..ve fiyatıda çok ucuz..ben 5 tl lik almıştım dünyanın hayıtı var evde..:) 1 sene gider bana dermişimm:)))

ehehe sağol canım benimm
evet hayıt aktarda var tohumunu isticeksin...ve şekersiz içmelisin mutlaka...2 kupayı asla geçme..ve fiyatıda çok ucuz..ben 5 tl lik almıştım dünyanın hayıtı var evde..:) 1 sene gider bana dermişimm:)))

oyyyhh bebeiş için herşeye katlanıcaz artık :) onun ne yararı vardı kürleri tutamıyorum artık aklımda :) bide bal tarçın çörek otundaki çörek otu çekilmiş olması gerekiyo diye duydum öylemi aldın sen?

sevindiğine göre orada pek oturmayı sevmiyosun heralde sevmediğin biri mi var?

sevmediğim biri yokta ankaranın bir ucundan bir ucu.. annemlerin semtle şentepe arasında çok fark var :) taşınacağım yer biraz daha iyi oturduğum yere göre.. komşuluk hiç yok yabani gibi hepsi :) kapının arasından bakıyolar pat yüzüne kapı kapanıyo :))) çok komik bi yer yaaa...

sevmediğim biri yokta ankaranın bir ucundan bir ucu.. annemlerin semtle şentepe arasında çok fark var :) taşınacağım yer biraz daha iyi oturduğum yere göre.. komşuluk hiç yok yabani gibi hepsi :) kapının arasından bakıyolar pat yüzüne kapı kapanıyo :))) çok komik bi yer yaaa...

hmm anladım cnm hayırlısı olsun taşınma işi de çok zor yaaa

oyyyhh bebeiş için herşeye katlanıcaz artık :) onun ne yararı vardı kürleri tutamıyorum artık aklımda :) bide bal tarçın çörek otundaki çörek otu çekilmiş olması gerekiyo diye duydum öylemi aldın sen?

aynen canım katlanıcaz..ama Allahtan zararlı şeyler değil:)
çörekotunu sakın çekilmiş alma evde kendin rondoda çek...3-4 dakik boyunca rondoda çekersen zaten eziliyorlar unumsu hal alıyor..ve hemen hiç bekletmeden tarçını ve balı ekle..çiçek balı olması gerekli yada kestane balı ...her ikiside olur..yumurta geliştirici yumurtlatıcı çatlatıcı etkisi varmış canım...hayıtta regli düzene sokuyor kadının tüm hormonlarının salgısını düzenliyormuş..
incirde yumurta oluşumu ve çatlaması içinmiş..
keçi boynuzu krü ise erkekler için sperm hızlandırıcı hareketli hale gelmesi ve sperm sayısının artması içinmiş ve çok etkiliymiş..

Back