offffff artık kafayı yicem yaaaa bunaldım yeterr.....!!!! kızlar siz bi akıl verin.. biz eltimle aynı iş yerinde çalışıyoruz bu ay aşılama tedavisi gördü ve dünde aşılaması oldu pztye kadar izin aldı.. ben hem kendi yerime hem eltimin yerine hemde doğum yapan bir arkadaş var onun yerine bakıyorum... benim kayınvalidem sabah aradı ..... işe geldimi diye bende hayır pztye kadar izinli o dedim e bana niye söylemedi... ben nerden bileyim anne dedim unutmuştur dedim... neden böyle yapıyo söyleseydi yemek falan götürürdüm dedi o sırada ev telefonu çalınca cebi kapattı benide o arada eltim aradı napıyon işler nasıl diye havadan sudan konuştuk... sonra kayınvalidem yine aradı eee bana söyleseydi gider bakardım kanaması varmıki yok öylemi yok böylemi bi anda isyan edesim geldiiii..!!!! yeter artık sizin aranızda olmaktan sıkıldımmm diye bağıracaktım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( eltimle arasında bişey olsa beni arıyo onu sormak için beni arıyo bunaldım vallahi artık yaa... hmmm hümmm diye konuştum bende son konuştuğumuzda... hem hastayım üşütmüşüm bi yandan iş yerinde 3 kişinin işini yapıyorum bi yandan benim bebek sıkıntılarım var.... vallahi yeter yaaaaa.....
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((((