- Konu Sahibi pembemasal
- #3.581
kızlarr
dün bahsetmiştim sol kasıqım çok aqrıyor diye...gece yarısı aqrı kuvvetlendi sabahı zor ettim..kalkar kalkmaz doktora gittim...mueyenede herhangi bir aksi durum görünmedi...soqan suyunuda içme dedi... 26 mmlik kist sadece 24 e inmiş çok üzüldüm..daha iyi bir sonuç bekliyordum...miyom içinde olası bir hamilelikte büyüme yapar dedi yumurtanın tekinde kist var çatlar çatlamaz bilmiyorum ama diqer yumurta pazar günü çatlayabilirmiş...çalışmalara devam dedi...ama yumurta takibini bu ay yapmıyor sinir oldum...adet olursan bir sonraki ay takip ederiz dedi...canım sıkıldı eve nasıl geldim bilmiyorum....
eve gelirkende 2 tane bebek maqazasına girdim...bebek giysilerine hayran hayran baktım sevdim onları....ama hep kız bebek giysileri var çokta güzeller...Allahım bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı ve saqlık bebekler nasip et diye sayısız kere dua ettim... bir kızım olsun istiyorum tabiki en başında saqlıklı ve hayırlı olsun...çok dua ediyorum kızlar hepimiz için..hatta bugün aqlaya aqlaya dua ettim o giysilere baktıkça içim gitti...Allahım hepimize nasip etsin hemen bu ay hamiş kalalım hayırlısıyla....
canımmm neden yıprattın kendini bu kadarr bak 2 tane mis gibi evladın var... onları veren rabbim 3.yü de elbet nasip eder... hepimizin derdi ortak neticede... sen bizi sakinleştirirken şimdi kendini çok yıpratıyosun.. elbet zamanı vardır.. rabbim yüzümü güldürür en kısa zamanda inşallahh....