- Emoji Skoru
- 1.311
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.561
bilmiyorum cnm niye böyle bi yöntem kullandı bende ama moralimi çok bozdu. hatta daha akşamda içeceğim bi hapı var klomenın. kendide sordu. bi tane kaldı demi dedi. evet dedim. inş cnm dediğin gibi olur okadar çok moralimi bozduki. kendimiii sıkıyorum ağlamamk için.
bilmiyorum cnm niye böyle bi yöntem kullandı bende ama moralimi çok bozdu. hatta daha akşamda içeceğim bi hapı var klomenın. kendide sordu. bi tane kaldı demi dedi. evet dedim. inş cnm dediğin gibi olur okadar çok moralimi bozduki. kendimiii sıkıyorum ağlamamk için.
eğer böyle umutsuzluğa kapılırsan olur mu hiç canım? rahatla, dua et. ben Meryem suresini okuyorum her gün. tavsiye ederim insan rahatlıyor gerçekten...
cnm bi namaz varmış meryem süresi bittikten sonramı kılınıyo o namaz ve nasıl kılınıyo bana bilgi verirmisin biraz
tilavet secdesi canım. çok kolay. her okuduktan sonra yapıyorum ben. netten aynen kopyalıyorum
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
not: benim bildiğim sonda okunan ayet secdeden ayağa kalkana kadar okunması gerektiği. kalkınca bitmiş olmalı yani.
eğer böyle umutsuzluğa kapılırsan olur mu hiç canım? rahatla, dua et. ben Meryem suresini okuyorum her gün. tavsiye ederim insan rahatlıyor gerçekten...
aboooo konyadan bırını buldum supersın tatlım:)bende tulın hanım ve nıl hanımı aramıstım ıkısıde mayıs ayına kadar yogunmus tatlım tulınım hanım cok yogun oluyormus hastalarına 5 dk fazla zaman ayıramıyormus vs... bu tıp sıkıntılar varmıs canım hastane nasıldı...dogumın normalmıydı hastane sartları yanı pahalımı:)ve nezman dogun yaptın ne kadar cok soru sordm afedersın ama merak ıste ben askerı hastaneden randevu aldım bır bınbası ıyı dedıler ama tulın ve nılden randevu alana kadar gıdecegım mecburen ama ıyı doktor dedıler onun ıcınde...
tatlım sana msj attım gelmedi ne oldu anlamadım tekrar yazıyım... canım ne demek soru yağmuruna tutabilirsin bu yüzden burdayızz şimdi canım benim doğumum sezeryan oldu aslında sonuna kadar normal istedim ama bebiş dönmeyince sezeryan oldu ne yapalım hayırlısı olsunda ayrıca canım dün evde yoktum gece bakmak istedim malum yaramaz var o yüzden kapatmak zorunda kaldım şimdi gelgelelim tülin hanım ben ve duyumlarımdanda iyi ve ilgili bir doktor doğum sonrası aralarda gelip halini hatırını soruyor onun dışında haklısın çoook yoğun randevuları çok erkenden almalısın... hastaneye gelirsek sezeryan olduğum için 1000tlyi buldu ben 2008 mayısda doğum yaptım şimdi fiyat nedir bilemem inşaallah yardımcı olabilmişimdir...
evet canım.........
pozitif olup kanda çıkmama ihtimali olabilir mi?
cok tsk edrım k bakma.....tatlım bende oyle duydum kı hastalarına 5 dk fazla zman yarıamıyormus cok yogunmus...hımm cok memnunlar hastane de ıyımıs dedıkelrıne goıre zaten genelllıkle ben burdan arastırdımm cevrmede dogum yapan yok zaten konyanın yabancısyız nıl hanım ve tulın hanım arsında kararsızım bılmıyorum kı ıste kım daha ıyı olur benım ıcın hayırlsı bakalım...pekı sezeryandan sonra zorlukalrın oldumu pek memnun degıller normal daha mı ıyı aman bın bır turlu seyler aklıma gelıp gecıyor ıkı dr da mayıs ayına kadar cok dolular mecburen askerı hasataneye kaldım arayacgım artık bırını mayısta randevu alayım bende tulın hanımın yogunlugu bıraz ters geldı nıl hanımı tercıh etsem daha ıyı olcak gıbı....
bence kanda kesın cıkardııı uzmek ıstemem senı ama benım fıkrım bu yanı hadı ıdararda cıkmama ıhtımalı olur dıye duydum ama kanda kesın cıkardı...tatlım uzulme hayırlsı olsun...
hayırlı cumalar arkadaşlarr
Allah bu ay hamile kalmak isteyen herkese hayırlı ve saqlıklı hamilelik ve hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh aminnn...........
cok tsk edrım k bakma.....tatlım bende oyle duydum kı hastalarına 5 dk fazla zman yarıamıyormus cok yogunmus...hımm cok memnunlar hastane de ıyımıs dedıkelrıne goıre zaten genelllıkle ben burdan arastırdımm cevrmede dogum yapan yok zaten konyanın yabancısyız nıl hanım ve tulın hanım arsında kararsızım bılmıyorum kı ıste kım daha ıyı olur benım ıcın hayırlsı bakalım...pekı sezeryandan sonra zorlukalrın oldumu pek memnun degıller normal daha mı ıyı aman bın bır turlu seyler aklıma gelıp gecıyor ıkı dr da mayıs ayına kadar cok dolular mecburen askerı hasataneye kaldım arayacgım artık bırını mayısta randevu alayım bende tulın hanımın yogunlugu bıraz ters geldı nıl hanımı tercıh etsem daha ıyı olcak gıbı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?