• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

slm kızlar.
bugun çok kötüyümm. 5 gundur klomen içiyodum bugun doktora gittim doktor yumurtalıklarımın 11mm oldugunu yeterli olmadıgını söyledi moralim çok kötüü. eğer iyi olsaydı iğne verecekti. ama vermedii artık. adet olursan gel dedi. olmazsamda gidecekmişim kafam allak bullak deliricem.. :..((:25:

Allah sana bağışlasın evlatlarını canım. yumurta takibi ile hamile kaşmışsın. ben de şu an takipteyim. dün gittim yumurtaların büyümüş, dedi. 2 yumurtam var. dün akşam da çatlatma iğnesi oldum. p.tesi gel dedi doktor. şimdi ben p.tesi gidince döllenip döllenmediği belli olacak mı???
yok tatlım dur daha dollenme ultrasonda bellı olmazkı :))) adetı beklıcen sekerım.yumurta catlatma ıgnesı olduysan pazartesı yumurtalarının catlayıp catlamadıgına bakacak.ayrıca 2 yumurta varken ıgneyı nasıl verdıkı.vardır bır bıldıgı ıkız olsun demıstır v:))
benim eşimde yapmamı istemiyo makyaj bende yapmıyorum doğal olmayı seviyo

aynen al esını vur esıme pazarda makyajşlı gorduklerınede kızar :)))) sız dugune nasıl gıdıyosunuz acaba dıye :)

Son düzenleme:
ben makyajı seviyorum ama abartmadan. makyajım+kıyafetim+ojelerim uyumlu olmalı.ben oje manyağıyım:27:tırnaklarıma çiçek böcek yapıştırmayıda çok seviyorum :))

slm kızlar.
bugun çok kötüyümm. 5 gundur klomen içiyodum bugun doktora gittim doktor yumurtalıklarımın 11mm oldugunu yeterli olmadıgını söyledi moralim çok kötüü. eğer iyi olsaydı iğne verecekti. ama vermedii artık. adet olursan gel dedi. olmazsamda gidecekmişim kafam allak bullak deliricem.. :..((:25:

üme kendini canım.herşey yoluna girer moralini yüksek tut canım.Allah ın izniyle sende bebişini kucağına alırsın canım.

yok tatlım dur daha dollenme ultrasonda bellı olmazkı :))) adetı beklıcen sekerım.yumurta catlatma ıgnesı olduysan pazartesı yumurtalarının catlayıp catlamadıgına bakacak.ayrıca 2 yumurta varken ıgneyı nasıl verdıkı.vardır bır bıldıgı ıkız olsun demıstır v:))

evet söyledi ikiz olabilir, dedi. ben de olsun zaten zor oluyor bir daha olur olmaz belli değil, dedim. bakımı kolay değil ama haberin olsun, dedi :) ikiz olmasından başka bir durumu var mı 2 yumurtam olmasının?

slm kızlar.

nasıl yanı dur hele.klomen ıctın 5 gun klomen bıtıncemı 11 mm olmus.eger oleyse cok normal ben 5 gun ıctım hemen dr a gıttım 2 tane yumurta vardı bırı 11 mm bırıde 12 mm dr cok ıyı gelısır demıstı ve gelıstıde

slm kızlar.

moral bozmak yok tatlım ii düşün

üme kendini canım.herşey yoluna girer moralini yüksek tut canım.Allah ın izniyle sende bebişini kucağına alırsın canım.

inş cnm. klomen içince yumurtanın gelişmememi üzdü beni.. ? okuduklarım genelde olumlu sonuç alırken .....

direk iğneyle başlıcaz dedi bidaha geldiğinde ...

evet söyledi ikiz olabilir, dedi. ben de olsun zaten zor oluyor bir daha olur olmaz belli değil, dedim. bakımı kolay değil ama haberin olsun, dedi :) ikiz olmasından başka bir durumu var mı 2 yumurtam olmasının?

yok yok baska durumu yok.drlar bu tarz tedavılerde ıkız olmasını basarısızlık olarak gorur.dr hatası derler o yuzden 2 yumurtaya ıgne vermezler.baska bır durum yok yanı

slm kızlar.

slm cnm.. sıkma canını allah büyük bu ay olmazsa diğer ay olur... herşeyde vardır bir hayır...

inş cnm. klomen içince yumurtanın gelişmememi üzdü beni.. ? okuduklarım genelde olumlu sonuç alırken .....

direk iğneyle başlıcaz dedi bidaha geldiğinde ...

Allah ım çaresiz dert vermesin tatlım.en azından yumurtlaman var bide öyle düşün.pozitif düşünelimki herşey pozitif olsun canım.

ben makyajı seviyorum ama abartmadan. makyajım+kıyafetim+ojelerim uyumlu olmalı.ben oje manyağıyım:27:tırnaklarıma çiçek böcek yapıştırmayıda çok seviyorum :))

yakısan yapsın tabıkı.bazen yapasım gelıyor sole makyaj falan ama usenıyorum da :)) onu sıl temızle.esım ojeye cok karsı surdurmez.guzel olma sokaga cıkınca sacını tarama cırkın cık der :)))

Allah ım çaresiz dert vermesin tatlım.en azından yumurtlaman var bide öyle düşün.pozitif düşünelimki herşey pozitif olsun canım.

yok cnm yumurtlamada olmuyor bende.. kasımdan beri doktora gidiyorum. 3 ay ilaç verdi. içtim gittim ymurtlama olmamaış dedi. sonra klomen verdi işte şimdidide yumurtalıkların buyumemiş dedi. adet düzensizliğide var. adet olunca gel dedi. olmayadabilirim düzensizlik var dedim. olmazsanda gel gün aşırı ilişki dedi. ?

kuzum öyle düşünme bak... önümüzde çooook günler var... biliyorum umutların yıkılıyo ama tüm çabamız bebiş için o yüzden moralimizinde daima yüksek olması gerekiyo cnm...

saol cnm biraz daha iyiyim şimdi. insan konuşunca açılıyor yavaş yavaş.. bakalım belkide ilerleyen gunlerde olur inş..

Back