Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

anladım canım.incir kürü yumurtlamaya yardımcı oluyomuş diye duydum.bide bal+çörek otu+tarçın kürüde yumurta oluşumunu sağlıyomuş.bi araştır istersen canım.

anladım canım.incir kürü yumurtlamaya yardımcı oluyomuş diye duydum.bide bal+çörek otu+tarçın kürüde yumurta oluşumunu sağlıyomuş.bi araştır istersen canım.

TAMAM CNM HEMEN ARAŞTIRAYIM BAKAYIM.
Şimdi biraz daha iyiyim konuştukça açılıyor inssan.

TAMAM CNM HEMEN ARAŞTIRAYIM BAKAYIM.
Şimdi biraz daha iyiyim konuştukça açılıyor inssan.

bizler burda birbirimizi tanımasakda sorunlarımız aynı olduğu için rahatça içimizi dökebiliyoruz.herkes birbirine karşı saygılı ve sevecen.sende içini rahat tut canım.Allah ın izniyle herşey yoluna girer.ben 11 ay denedim.prolaktin yüksekliği nedeni ile hamile kalamıyodum.bide küçük küçük kistler sarmıştı yumurtalığımı ama Allah ın takdiriyle hamile kaldım.yeterki umudunu kaybetme,pozitif düşün canım.

neyse duygugunay benı duymuyo :)))

hayaletcööösper ım neden kaldırdın takvımını

e solesene ben nerden bıleyım kendısını ara sor dıye.ne dıye arada kalıyosun bence dogrudan sole anne ısım var benım haberım yok onu ara sor daha ıyı bılgı alırsın de kapat

Rabbim sağlıklı uzun ömür versin cnm benim.ben daha bir yıllık evvliyim ve 5 aydır doktora gidip geliyorum. Rabbim inş nasip eder cnm. evet dediğin gibi burası çok iiyi insna bazen anlatamadıklarını içinde bastırdıklarını yazıyo buraya ve iyi geliyo kafamdan atmam lazım bu sıkıntıyı. stresimi atmam gerek bakalım.. hayırlısıyla inş rabbim bebeğimi nasip eder bana .Amin

neyse duygugunay benı duymuyo :)))

hayaletcööösper ım neden kaldırdın takvımını

tatlım benim hafta ile bu hafta ile uyumlu değil galiba.doktor ultrasonda bakıp haftasını söylesin ona göre yeniden takvimi düzenliycem.geç döllenme olmuş dedi.

duydum cnmmm kuasuruma bakma.. bugun klomenın 5. gunu daha bi tane daha var akşam içicem ve biticek cnm..

öylemı bence sen dr unu hemen degıstır daha ılac bıtmeden 11 mm cok cok ıyı bak bana guven benım klomenım bıtmıstı 2 gun sonra 11 mm ıdı 2 gun sonra gıttım 15 2 gun sonra 19 sonra ıgnemı oldum sasırdım dr una cok .gorursun bak o yumurta gelısecek.daha bıtmemıs bıle ılacın nedne bole sacma sapan konusmus anlamadım.dr dıyoruz bılır dıyoruz morallerımızı bozuyolar.asla moralını bozma yumurtanın buyuklugu cok ıyı ıns daha sonrasında aksılık olmaz gelısır ama bu boyut bu donemde cok cok ıyı.ole ılaca baslayıp ılac bıtınce 20 mm oldugu nerde gorulmus.ben ılk gebelıgımdede 8 mm den baslıyodu yumurtam.sıkma canını

tatlım benim hafta ile bu hafta ile uyumlu değil galiba.doktor ultrasonda bakıp haftasını söylesin ona göre yeniden takvimi düzenliycem.geç döllenme olmuş dedi.

aynen benımde bır kaç gun onde bu sanırım bende tam haftasını ogrendıgımde ona gore yenıden degıstırıcem

tatlım cok gzuelsın yzundekı gulucuk hıccccccccccc eksık olmasınnnnn:)

ay teşekkür ederim Latacım.o senin güzellğin canım :))ben gülmeyi çok severim.hatta kahkaha atmasını daha çok severim.

aynen benımde bır kaç gun onde bu sanırım bende tam haftasını ogrendıgımde ona gore yenıden degıstırıcem

efet öyle yapalım.doktor hesaplasın haftasını ve yaklaşık doğum zamanını söylesin düzenleriz yeniden

bilmiyorum cnm niye böyle bi yöntem kullandı bende ama moralimi çok bozdu. hatta daha akşamda içeceğim bi hapı var klomenın. kendide sordu. bi tane kaldı demi dedi. evet dedim. inş cnm dediğin gibi olur okadar çok moralimi bozduki. kendimiii sıkıyorum ağlamamk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…