- Emoji Skoru
- 98
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.501
çok güzelmişsin cnm... insanın hiç hayal etmediği gibi oluyo değilmi.. sanal ne tuhaf bişey :)
amın...eskısehırdeyım ben sen;?hakkında hayırlısı olsun cnmm... rabbim gönlümüze göre versin... hangi şehirdesin sen?
sahanesın sekerım.günaydın kısçelerrrr.nasılsınız görüşmeyeli.ben resmimi ekledim bakalım beğenicekmisiniz
dalincim nasılsın?? Bu arada fıstık gibi hatunmuşsunda haberimiz yokmuş :)) nasıl gidiyor hamilelik canım?
teşekkür ederim canım.önemli olan insanın iç güzelliği :)))aynen öyle insan hayalinde canlandırmaya çalışıyo.
bütün arkadaşalarımda süperler maşallah..Allah sahibinize bağışlasın..tabi benide:)))
hamilelik nasıl gidiyo bakalım güzel anne
evet canım.........
selam canım sağolasın :)) nasıl gitsin mide bulantıları+bel vee kasık ağrısı ile uğraşıp duruyoruz.ama bunlar tatlı rahatsızlıklar.bebiş sağlıklı olsunda ben bu rahatsızlıkları çekmeye razıyım.sen neler yapıyosun canım.
masallah.hos hatunsun.tatlı b ı yuzun var.benım resımdekı halım nısan cekımımız ama berbat bı nısan cekımı yetısemedık yolculuk saatım geldı hıcbırseyımı yetıstıremedım ne sac ne makyaj zaten 0 makyaj sac yarım yamalak.berbat sınır bozucu bı gundu. aklıma geldıcke sınırlerım bozuluyo
masallah.hos hatunsun.tatlı b ı yuzun var.benım resımdekı halım nısan cekımımız ama berbat bı nısan cekımı yetısemedık yolculuk saatım geldı hıcbırseyımı yetıstıremedım ne sac ne makyaj zaten 0 makyaj sac yarım yamalak.berbat sınır bozucu bı gundu. aklıma geldıcke sınırlerım bozuluyo
inş 3 ay içinde geçer tatlım . bende napim hasta olmayı bekliyorum cnm tedaviye başlicam
biz de insaniz yasenin doktorun cok insafsizmis. benim formulum su: yumurtlamadan onceki 3 gun ve yumurtlama gunu her gun iliski sonrasinda iste ne zaman canin isterse. eger ise yararsa haber veririm
amın...eskısehırdeyım ben sen;?
inşallah canım..umarım Allah ın izniyle seninde tedavin başarıyla sonuçlanır ve bebişini kucağına alırsın canım.Allah ım herkesin yardmcısı olsun.
:))) olsun be bosver.hıc dıkkat etmemısım.bellıkı bır eglencedesın oynak olsanda cok normal :)))teşekkür ederim canım sende öyle..
benim resmimi buradaki bir arkadaşım hareketli haline getirdi..ondan böyle oynak oldum:))))
orjinali gayet sakin:)
çok güzel çıkmışsın cnm benim belkide makyajla bu kadar güzel çıkmazdın doğal olmuş bence çok güzel
bende ankaradayım cnmm... çalıştığım için bazen geç yazabiliyorum kusura bakma :)
:))) olsun be bosver.hıc dıkkat etmemısım.bellıkı bır eglencedesın oynak olsanda cok normal :)))
dımı ama dımı ama.vakıt yoktu sac yarım yamalak oldu ama makyaj sıfır yetısmedı.kostur kostur resme geldık.o gun bugundur esım makyaj yapmamı ıstemez makyajsız cok daha guzelsın der.ama bazı bayanlarada makyaj cok yakısır nedense.bende kendıme yakıstırmıyorum pek makyajı.hanı kucuck bı kız cocuguna makyaj yaparsınya aynen bendede ole duruyo :)))))
allahıma binlerce kez sukureler olsun.bu aciz kuluna 3 mucıze ıhsan etti.ne kadar sukretsem az.ıns 3.kuzumuda saglıkla dunyaya getıreyım.allah uzun saglıklı omurler versın 3 kuzumada baskada bısey ıstemem.baska cocukta dusunmuyorum.
:))) olsun be bosver.hıc dıkkat etmemısım.bellıkı bır eglencedesın oynak olsanda cok normal :)))
dımı ama dımı ama.vakıt yoktu sac yarım yamalak oldu ama makyaj sıfır yetısmedı.kostur kostur resme geldık.o gun bugundur esım makyaj yapmamı ıstemez makyajsız cok daha guzelsın der.ama bazı bayanlarada makyaj cok yakısır nedense.bende kendıme yakıstırmıyorum pek makyajı.hanı kucuck bı kız cocuguna makyaj yaparsınya aynen bendede ole duruyo :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?