Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

herkese gunaydiinnn...hayirli cumalar....bugun insallh hayirli haberler alirizz

Son düzenleme:
Ey yeri ğöğü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH ım bu yazıyı okuyan kullarını karanlıklarda bırakma,dert verme,dert verip derman aratma..DERDİNE DERMAN OL!Ona gizli ve açıktan düşmanlık edenleri yanından uzaklaştır...ALLAHım rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma,ayağını kaydırma,kalbini bulandırma,gönlünü hoş eyle,yüzünü ak eyle,butun kullarına annelik nasıb eyle,cennet'ül baki'de habibine komşu eyle yarabbi..AMİİİN.. hayırlı cumalarınız olsun gönül dostları....

mesaj tekrarıı üzgünümm :((((

Son düzenleme:
hayırlı cumalarr canımmm... naptınız gittinizmi doktora?

canim biz yarin gidecez doktora oglen randevum var ben yumurtaliklarima baktiracam.esiminde sonuclarini ona gostersek bakar herhalde.ama esim yine haftaya kendi doktruna gidecek...

kızlar bişi dicem özel ama neyse :D:D:D
benim regli bitti 2 gün önce ilişkiye girdik işte 2 gündürde benim kasıklarım acaip agrıyor nedenini anlmış değilim
bundan önce bir kürtaj oldum demiştim acaba etkisi varmı caba yaaa

kızlar bişi dicem özel ama neyse :D:D:D
benim regli bitti 2 gün önce ilişkiye girdik işte 2 gündürde benim kasıklarım acaip agrıyor nedenini anlmış değilim
bundan önce bir kürtaj oldum demiştim acaba etkisi varmı caba yaaa

olabilir cnm sonuçta kürtaj kolay bi işlem değil...

günaydın
hayırlı cumalar güzel anneler...Rabbim bu mübarek gün dualarımızı kabul etsin inşallah
8de kalktım bugun kuzumda yanımdaydı kalktım sessizce evi toparladım
ben eve yeni taşındım bi kac dolap kapagı falan eksikti bugun öglenden önce dolapcılar gelcekmiş takmaya ondan evi halledeyim dedim ...iyi oldu sabah sabah işler bitti
şimdi kızım uyandı kahvaltı ister :3:
buarada biz gün aşırı çalışma yapıyoruz ama bugun erkek kardeşim bizde yatıya kalcak sanırım calışma yarına kaldı:ssz:

Mas mas :)) abla talha sizdemi yatak gecen seferde böle olmuştu hatırlıyorsan :))

günaydın arkadaşlar herekese bol bebekli aylar inşallah nisan yağmurları devam etcekmiş size de şans getirsin inşallah

günaydın kızlar size bişe sorcam bana doktorum adet söktürücü verdi bu sabah bitti. şimdi ben ne zaman adet olurum bi bilgisi olan varmı acaba?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallah sana Rabbim nazarlardan korusun ayyy genceciksin 3 yavrun olcak çok şanslısın çokkkk

allahıma binlerce kez sukureler olsun.bu aciz kuluna 3 mucıze ıhsan etti.ne kadar sukretsem az.ıns 3.kuzumuda saglıkla dunyaya getıreyım.allah uzun saglıklı omurler versın 3 kuzumada baskada bısey ıstemem.baska cocukta dusunmuyorum.

Son düzenleme:
Back