Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

lata sana bir sey sorcam. yumutlamadan sonraki ilk hafta normalden degisik olan bir sey oldu mu? bende cok ciddi sislik var. hamilelikle alakali demek istemiyorum ama yinede merak ettim

yok tatlım bende oyle bırsey olmadı daha yenı yenı sıskınlık basladı....senın bat ne zman kı...

walla benım bıraz agrım var da batmalar falan yenı yenı basldı kocıste yok oturdum pc basına :)

ben de sen hamissin bu saatte hala ne isin var diyecektim. simdi anlasildi :) benim de esim yok. is gezisinde. ben de o nedenle hala burda takilabiliyorum

bu arada benim bat'a cok var. sadece kendimi fazla dinliyorum

ben de sen hamissin bu saatte hala ne isin var diyecektim. simdi anlasildi :) benim de esim yok. is gezisinde. ben de o nedenle hala burda takilabiliyorum

anladım canım bak bu ay ben o kadr kendımı dınlmedım zaten ben cok erken yaptım testı de:)ama bende acayıp bacak agrsı oldu ..sen calısmıyormusun ben ev hatunu yarın aksama kadar uyurum artık gecelerı bırz korkuyorum ne ye yalan soyleyeyım alısamadım hala...

walla benım bıraz agrım var da batmalar falan yenı yenı basldı kocıste yok oturdum pc basına :)

ah bu batmalar yokmu ahhh 3 -4 gundur bendede var ayyyyy bebek var galiba diyorum bi an sonra bazem sert oluyo yok yok adet lerim gelecek galiba diyorum offfff

ah o batmalar ahh bendede var 3 4 gundur bir ayyy bebek var galiba diyom bii yok yok adet gelecek ondan diyorum offffff

hayırlısı olsun tatlım ta bu batmalr hamıle kalın daha ıyı anlarsınız allah hepmızın gonlune gore versın....sabret canım bat ne zman senın

hayırlısı olsun tatlım ta bu batmalr hamıle kalın daha ıyı anlarsınız allah hepmızın gonlune gore versın....sabret canım bat ne zman senın

benim bat 16 canim 3 gun kaldi ,bu arada net ten dusuyo benim bilgisayar bugun ya kusura bakmayin birden kayip oluyorum

Günaydın şeker nasılsın bende simdi kocişi yol ettim uykumda var gıbı ama gecmişi okim dedim...

Bizim batlara çok var tatlımmm...:) Dinleme hiç kendini o kadar.. İnşallah tutmuştur ama benim şahsi fikrim bu kadar erken dönemde belirtimiz olmaz gibi.. Yani vardır illa ki yaşayan falan ama bence çok erken belirti için:) Ama inanıyorum yani ben yakın zamanda hamiş kalacağız inşallah;)

Günaydın tatlım, bende de durum yanı:) geçmişe bir bakayım dedim:)

kızların cogu resmınımı koymus?ne guzel artık kımınle yazıstıgımızı az cok bılıyoruz hepsı bırbırınden guzel maşallah...bende koyım resim yanı kikikikiki

kızların cogu resmınımı koymus?ne guzel artık kımınle yazıstıgımızı az cok bılıyoruz hepsı bırbırınden guzel maşallah...bende koyım resim yanı kikikikiki

Ama degıstıremıyorumkı banu hanım sız her konuda bılgılısınız ya bu konudada yardımcı olurmusunuz hıııııh:P

Back