- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.301
gecmisi okuya okuya gecmiste bogulduk bogulacaz ve gecmis yuzunden kimse konusmuyooo,,lata demek hemseriyiz canim sevindim :))
selam kızlar ben yine uzun süre kayıplardaydım 1 hafta izmirde abimin yanındaydım 1 haftadırda hastalıklarla uğraşıyorum. Allaha şükür atlattım iyiyim tek derdim var o da sizden alamadığım haberler. Banu, Tülin, Özlem ,Lata ........... ismini sayamadığım tüm kızlar ne haberlerinz var bana. Şöyle bir göz gezdirdim Latacım hamilemisin yoksa konuşmalarından öyleymiş gibi anladım sankiiiiiKimler hamiş olduğunu öğrendi ve diğer haberleri kısaca özet geçermisiniz aklım hep sizlerleydi. Hamiş olsam bile sizleri takip edeceğimi söylemiştim işte geldim yine yanınıza Bu arada yarın kalp atışlarını duymak için doktor randevum var dua edin benim için :) Nisan ayı sizlere uğurlu gelsin işallah göbüşler bebişlerle dolsun AMİİİİİNNNNNN
Ay aynen ya 2 saat acmasan ondan sonra oku Allah oku:)
kızlarrrrr pek giremiyorum bu ara siteye bağışlayın yoğunluğum var , nasılsınız bakalım umarım güzel haberler vardır , ilkbaharcım buralardasın , mustafaata hoşgelsin canımm , geçmiş olsun....lataaaaa napıyorsun kuzum nasılsın ??? tüm arkadaşlar hepinize selamlar...
evet canim ve burdaki beklemekte olanda coktan sikilmis gitmis oluyo :))))
gecmisi okuya okuya gecmiste bogulduk bogulacaz ve gecmis yuzunden kimse konusmuyooo,,lata demek hemseriyiz canim sevindim :))
lataaaaaaaaaaaaaaa ses ver
yok anam lata gecmiste yuzuyor beli hihihi
lataaaa ordamisin canim gecmistemi?? hamile oldugunu yeni okudum valla gozden kacirmisim rabbim uzun saglikli omur versin ve o mutluluktan bizlerede tadtirsin inss,,,canim kac aylik simi????? ve belirtilerin nelerdi ???? adetine gunler kala bisey ler hissettinmi ??
sen konyalımısın :)tatlım ben konyalı dgeılım esımın ısı ıcın burdayız sen nerdesın.....
lataaaaaaaaaaaaaaa ses ver
soyle tatlumm neler yapıyosun nasılsınn dalınım...avatar rsemındekı de senmısın:26:
ya sınır oldum ya.her msj yazmamdan sonra yada bır dıegr sayfaya gecısımden sonra sıteden cıkıyo ne halt oluyo anlamadım yoruldum ha bıre kullanıcı adı gırmekten.
lataaaaaaaaaaa bak sen ıstedın dıye bende koydum resmımı :)))
coookkk tatlısın sekerr:))gecmısı okuyordum merak ıste benım net gıttı bugun sınır oldum canım nasılda sıkıldı anlatamam kocıste yok bugun nobetcıyenı geldı baglantı.....
heyaa benım.sımalarınızı gorelım dıye yazmıssın bır msj ında bende degıstırdım.
o senın tatlılşıgın kuzum.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?