Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

mrb arkadaşlar benimde haftaya kalp atışlarını duymaya gdicem çok merak ediyorum
hadi hayırlı haberler verirsin inşallah arkadasım

Slm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???
canım kuzenim hamlesindir inşallah
ama ihmal etme yarın gene yaptır test 2 katına yükselmesi gerekiyor cunku
birse kagıtta degerin karsı tarafında kac haftalık yazıyor oda önemli telde sormayı unutmusum da

Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?
yararı vardır tabi eline ver kemirsin dursun birde pekmezini içir canım

Kizlar ya forum disinda facebook kullananlar varsa orda da toplanalim mi :)
bende istiyorummmmmmm

Merhabaaa kızlaaaaaaaar:) Nasılsınız?

Latacım senin için değiştirdim avatarımı:)

oooo bu ne güzellik :)

canım kefirin içinde alkol var dinen imek caiz deqil bilqin olsun

canım ben onu araştırdım diyanetin fetvası var kefir caizdir, diye. ona bakarsan bir çok yediğimiz içtiğimiz şeyde mevcut. yanlış anlaşılmasın fetva veremem tabi ama benim içime sindi. önemli olan sarhoş edici etkisi olmasıymış.

canım kuzenim hamlesindir inşallah
ama ihmal etme yarın gene yaptır test 2 katına yükselmesi gerekiyor cunku
birse kagıtta degerin karsı tarafında kac haftalık yazıyor oda önemli telde sormayı unutmusum da

inş bacım yaa valla ne düşünecemi bilmiyorumki :44::44:
haftalar yazıyo ama anlamadm kaç yazması gerekiyo

bende cıkıyorum kızlar yemek yapıcam bir aksilik olmazsa akşam gelmeye calısırım ....görüürz
aynurcum valla bilmiyorum ama 1-2 yazması gerekiyor sanırım

kısslarrrr doktordan geldim son durum vereyim, dedim.
3 yumurtamın 2si büyümüş. bu akşam çatlaması için iğne olcam. doktor çok iyi gelişmişler, dedi. p.tesi tekrar gitcem. ayyy çok heyecan yaptım yaaa...

canım senin adına çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruzz

Slm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???
canim insallh guzel haberlerini aliriz 5ten yuksek degerin yani hamis gozukuyorsun normalde gec dollenme olmustur canim buyuk ihtimal yarin yaptir testini tekrar 12 13 cikarsa tamamdir bu is
deli yaaa:))) emektarı olalım da hani, ilk çocuğumda şöyleydi, 2. de böyle falan diye anlatıyor olalım yaaa, kuru kuruya emaktarlık bozar sinirleri:))))
evet banucum katiliyorum sana burada tecrubelerimizi konusalim canim benim.
kıslarrrr ben burdayım ama şimdi gidiyorum doktora..
öpüyom hepinizi..
yarın görüşürüz..
canim hadi bakalim hayirli haberlerle donersin inslh
ayyyyy bak simdi ya 4-5yil sonra da gercekten boyle olursakkkinsallh olmayiz kissss

canim hadi bakalim insalh tutar bu ay 2yumurta olmasi iyi heyecanlanma hayatim bu kadar hayirlisiii

tsk ederım tatlım benım..ıns dedgın gıbı ıyı bır doktora denk gelmısımdır...

tatlım bende dahil iki tanıdığımda tülin hanım doğumumuzu yaptı. memnundum çok tatlı bir bayan ama belki yoğun olabilir erken randevu almak lazım... hadi bakalım Allah yardımcın olsun.

aboooo konyadan bırını buldum supersın tatlım:)bende tulın hanım ve nıl hanımı aramıstım ıkısıde mayıs ayına kadar yogunmus tatlım tulınım hanım cok yogun oluyormus hastalarına 5 dk fazla zaman ayıramıyormus vs... bu tıp sıkıntılar varmıs canım hastane nasıldı...dogumın normalmıydı hastane sartları yanı pahalımı:)ve nezman dogun yaptın ne kadar cok soru sordm afedersın ama merak ıste ben askerı hastaneden randevu aldım bır bınbası ıyı dedıler ama tulın ve nılden randevu alana kadar gıdecegım mecburen ama ıyı doktor dedıler onun ıcınde...

Merhabaaa kızlaaaaaaaar:) Nasılsınız?

Latacım senin için değiştirdim avatarımı:)

Bence de o doktoru değiştir sen.. 4 ay çok kısa bir süre hayatım..

Beluşummmmmm....

askımmm benım cok gzuelsınnn tsk ederım benım mercımegımın ugurlu melegı:)))tatlım yuzundekı gulucugun hıc eksık olmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…