- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.981
Ya kızlar son derece tepem atık. İsten eve gelirken doktorumu aradım, 4 aydır dediğiniz gibi yumurtlama günlerini takip ederek iliskiye giriyoruz ama bebek olmadı dedim. Hemen gel, 4 ay olmadıysa sorun vardır, tahlil yapmalıyız dedi. Benim adetlerim düzenli ama dedim, yumurtaların kalitesiz olabilir dedi, ya da belki esinde birsey vardır dedi. Çok canım sıkıldı. Ben birkaç ay daha bekleyin, strese girmeyin filan der diye düşünmüştüm ama öyle söyleyince moralim bozuldu.
9 ay canım benim kistim 5.9cm çıkmıştı en son laparoskopi oldum.bu ay ilk denememiz olcak ameliyat sonrası.doktor 6 ay deneme süresi verdi.inş bu aylarda olurda aşılama tüp bebeğe kadar gitmez.kistim normalde sağ overimdeydi çok kolay temizlemişler yapışıklıkta yapmamış.sol overimde kist olmamasına rağmen orda biraz yapışıklık varmış çok ilginç.hayırlısı olur inş.bu aylar altın değerinde inş güzel haberler alırız
tam da yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim gün çok üşüdüm ve o bölgenin epeyce ağrıdığını hissettim. o gün üşütmenin hamile kalmaya olumsuz etkisi var mıdır? her an umut bitirecek birşeyler çıkıyor..
kızlar iyi akşamlar...
ben hiç iyi değilim gözlerim balon gibi ağlamaktan.ama hiç isyan etmedim,şükrettim.tabi duygasallaştım ondan ağlıyorum.
bu sabah genel anestezi ile kürtaj oldum.kanamam falan çok az,ağrım da çok az.ev cenaze evi gibiydi,gelen giden....
özel bi hastaneye gittim.yoğun bakım odası tam doğumhanenin yanındaydı.millet doğum yapıyor babaları kameraya çekiyor,ben o an fenalık geçirdim.''hemen alın beni''dedim.hiçi bişey hissetmedim,hemen oldu bitti(((((inşallah yaşayacağım en büyük evlat acısı bu olur.Allah başka evlat acısı göstermez....
dükü ultrason görüntüsü gözümün önünden gitmiyororada minnacık kalakalmış,beslenememiş yavrum...
kan aldılar tromfoli mi ne ise ona bakacaklar,pıhtılaşma için.bide minik bebeğin kromozomlarını incelemek için test yapacaklar.sonuçlar on güne falan çıkacakmış.inşallah bi sorun yoktur.
kızlar iyi akşamlar...
ben hiç iyi değilim gözlerim balon gibi ağlamaktan.ama hiç isyan etmedim,şükrettim.tabi duygasallaştım ondan ağlıyorum.
bu sabah genel anestezi ile kürtaj oldum.kanamam falan çok az,ağrım da çok az.ev cenaze evi gibiydi,gelen giden....
özel bi hastaneye gittim.yoğun bakım odası tam doğumhanenin yanındaydı.millet doğum yapıyor babaları kameraya çekiyor,ben o an fenalık geçirdim.''hemen alın beni''dedim.hiçi bişey hissetmedim,hemen oldu bitti(((((inşallah yaşayacağım en büyük evlat acısı bu olur.Allah başka evlat acısı göstermez....
dükü ultrason görüntüsü gözümün önünden gitmiyororada minnacık kalakalmış,beslenememiş yavrum...
kan aldılar tromfoli mi ne ise ona bakacaklar,pıhtılaşma için.bide minik bebeğin kromozomlarını incelemek için test yapacaklar.sonuçlar on güne falan çıkacakmış.inşallah bi sorun yoktur.
kizlar hani nerde 1-2 fotograf gordum daha :) beim profil fotom zaten kendi fotom. eger siz yollamaya devam ederseniz tam bir foto da ben gondercem :) ama kimse yollamamis olmaz ki boyleee
kızlar iyi akşamlar...
canim seninki de cikolata kisti miydi? benim de sag overde 3.5 c.kisti oldugunu ogrendim ocak ayinda. bugun tekrar doktor randevum vardi. hic kuculmemis. buyumemis de neyseki. eger 6 ay olmazsa laparoskopi oneririm dedi. 2 ayimBu arada neden hemen asilama falan yapimiyorsunuz? Ya tekrarlarsa?
Canim dollenme olmus tebrik ederimmmmInsallah Allah tamanina erdirir. Kanin sabahi aksami yok canim her zaman ayni cikar :)
TebriklerInsallah hamilesindir. Bence kilon takacagin son sey olsun :) Boyunu bilmiyorum ama 57 cok degil. Ben de 57 kiloyum. Evlendigimde yani bundan 9 ay once 52 idim aynen senin gibi. Yavas yavas veririz ya bence hala iyi durumdayiz.
l.
kızlar iyi akşamlar...
herkes avatar resmine sıcak bakarmı bilmiyorum canım..genelde albüme koyuyorlar ve sadece arkadaş olanlar görebiliyor...zaten dikkate alan arkadaşlar olursa avatarlarında görürüz resimlerinisenacımmm goordummmm senı:)tsk ederım cok cıcı sık bır bayanmıssınız hemde 2 taen cocuk annesı masallahınız var..tatlım foto bılerek alıntı yapma ıstemdım belkı sılersın dıye hanı avatar resmı oalarak kenıdı foto bırakılım ıyı olmazmı ıyıce bırbıızmı tanımıs oluruz ıste ...
çok teşekkür ederim canım yaşım yakında 37 olucak..o resimdeki tarih takılı kalmış geçtiqimiz yaz izmirde çekildi o resimler...ErGiNSeNa maşallah canım iki çocuk annesi olarak fiziğin çok iyi
kaç yaşındasın merak ettimde
ayy canım benim çok teşekkür ederimkızlaaaaarrr şurda 2 saat topiğe bakmadım neler olmuş yaaaffff... yeni topik fikri çok muhteşemmm kesinlikle öyle bişey yapalım derim.. Erginsena harika bir bayansın maşallaahhhhh darısı 3. kez anneliğe olsun :)
kızlar ben doktora gittim bu arada.. sonuçlarımıza baktı benim tüm değerlerim normalmiiiişşşşşş
eşimin testinde de ufak bir pürüz çıktı ama onu sıkıntı olarak saymıyoruz dedi doktor.. yani eşimin spermine göre benim hamile kalabilme oranım %49 muş...
tedaviye başlıcaz dedi ve bi tablo çizdi bana günleri yazdı ve hangi gün ne yapmam gerektiğini not etti.. adetimin 3.günü klomene başlıyorum 11 ve 15. günleri arası gün aşırı ilişki 22. gününde ise duphaston kullanıcakmışım.. 11. günü gel ultrasonda yumurtalarına bakalım dedi :) canım doktorum benimmmmmm :)))) ve yine bizden ücret almadı :)
ooo ben seni tanırım diye düşünmüştüm z.burnunda olduğundan ama yok çıkaramadım...
canım nekadar çok yumurtan olursa şansın okadar artar....çünkü hepsi çatlamıyor yada hepsi aynı kalitede olmuyor...ortalama ne kadar olmalı canım? ben de merak ettim şimdi. bu ay klomen kullandım. 3 yumurtam var en büyüğü 14 mm. iyi mi?
canım doktor yumurtalık kisti dedi....çikolata deqilmiş...Canim dollenme olmus tebrik ederimmmmInsallah Allah tamanina erdirir. Kanin sabahi aksami yok canim her zaman ayni cikar :)
Erginsena senin ne kistin var ben anlamadim. Basit kist mi cikolata kisti mi?
Ben ilk HRS Kadin Hastaliklarina gittim. Muayene ve kan testleri icin 300TL odedim ve saglik sigortam tedavi formumda cocuk istemi yazdigi icin geri odeme yapmadiBu nedenle ordan sogudum. Halbuki doktor Didem Kurban iyi birine benziyordu. Ikincide Dr. Ebru Sarac'a gittim. Biraz pahali ama internette cok iyi yorumlar okudum ve hakkaten de cok memnun kaldim. Cok ilgili, guler yuzlu. Dogal yontemlerden yana. Hemen ilac ameliat vs demiyor.
Canim insallah ise yarar. buyuk olan gitmez zaten ben anladim hamile kalana kadar o bizimle
tatlim insallah hayirlisiyla haftaya duyarsiniz.
TebriklerInsallah hamilesindir. Bence kilon takacagin son sey olsun :) Boyunu bilmiyorum ama 57 cok degil. Ben de 57 kiloyum. Evlendigimde yani bundan 9 ay once 52 idim aynen senin gibi. Yavas yavas veririz ya bence hala iyi durumdayiz.
Gebeligin kacinci gunu ki? Dur biraz sabret insallah dis gebelik degildir. Biliyorsun her seyin en kotusunu soylerler.
Bence sen doktora bile gitme. Daha yasin cok kucuk ve yeni evlisin. 7 ay uzun bir sure sayilmaz. Belkide sadece dogru gunlerde beraber olamadiniz. Bence once bu konuda bilgi edin. Yumurtlama ne zaman oluyor vs bunlari ogren. Illaki doktora gideceksen de adetliyken falan gitme. Kizlar onu hormon testi ister diye soyluyorlar ama doktorlar durduk yere hormon testi istemez. Ultrasonla muayene yaparken de rahim duvarinin kalinligindan yumurtlaman olduysa ondan anlar hormonlarinin iyi calisip calismadigini. Esin de senle gelebilir urolojideye de gidebilir.
ya ben seni cok merak ediyordum. esinin dogum gununde supriz yapmak istiyordun. sanirim bir kac gun sonrada olsa istedigin suprizi yapabileceksin :)
sabit topik fikrine kesinlikle katiliyorum. gocebe gibi ordan oraya gitmeyelim :) adi da Banu'nun dedigi gibi dostlar meclisi olabilir bence :)
tatlim ya senin testin silik cizgi cikmamis miydi? bildigin adet mi oldun yoksa lekelenme mi?
tek yumurta normal olani zaten dertlenme bos yere :) muayene fobini atlatmani dilerim zira bebek isine girdin mi o muayeneyi bir kac kez daha olmak durumunda kalabilirsin.
neden korkuyorsun ki? hamile olabilirsin korkacak bir sey yok. yogun mu akintin? hafif olabilir normal.
Ya kızlar son derece tepem atık. İsten eve gelirken doktorumu aradım, 4 aydır dediğiniz gibi yumurtlama günlerini takip ederek iliskiye giriyoruz ama bebek olmadı dedim. Hemen gel, 4 ay olmadıysa sorun vardır, tahlil yapmalıyız dedi. Benim adetlerim düzenli ama dedim, yumurtaların kalitesiz olabilir dedi, ya da belki esinde birsey vardır dedi. Çok canım sıkıldı. Ben birkaç ay daha bekleyin, strese girmeyin filan der diye düşünmüştüm ama öyle söyleyince moralim bozuldu.
ben senin profil fotonu birisine benzetiyorum nerde oturuyorsun
Ne güzel bir kızmışsın senkizlar hani nerde 1-2 fotograf gordum daha :) beim profil fotom zaten kendi fotom. eger siz yollamaya devam ederseniz tam bir foto da ben gondercem :) ama kimse yollamamis olmaz ki boyleee
canim seninki de cikolata kisti miydi? benim de sag overde 3.5 c.kisti oldugunu ogrendim ocak ayinda. bugun tekrar doktor randevum vardi. hic kuculmemis. buyumemis de neyseki. eger 6 ay olmazsa laparoskopi oneririm dedi. 2 ayimBu arada neden hemen asilama falan yapimiyorsunuz? Ya tekrarlarsa?
Ankara. Ama burda ben bile kendime benzemiyorum o nedenle sanirim o kisi ben degilim :) Sen Istanbullusun sanirim
kızlar iyi akşamlar...
canım sen ilaç kullanmıyorsun galiba değil mi? doğum kontrol hapı ile baskılama yapmadan laparoskopi olur mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?