Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

9 ay canım benim kistim 5.9cm çıkmıştı en son laparoskopi oldum.bu ay ilk denememiz olcak ameliyat sonrası.doktor 6 ay deneme süresi verdi.inş bu aylarda olurda aşılama tüp bebeğe kadar gitmez.kistim normalde sağ overimdeydi çok kolay temizlemişler yapışıklıkta yapmamış.sol overimde kist olmamasına rağmen orda biraz yapışıklık varmış çok ilginç.hayırlısı olur inş.bu aylar altın değerinde inş güzel haberler alırız

Ya kızlar son derece tepem atık. İsten eve gelirken doktorumu aradım, 4 aydır dediğiniz gibi yumurtlama günlerini takip ederek iliskiye giriyoruz ama bebek olmadı dedim. Hemen gel, 4 ay olmadıysa sorun vardır, tahlil yapmalıyız dedi. Benim adetlerim düzenli ama dedim, yumurtaların kalitesiz olabilir dedi, ya da belki esinde birsey vardır dedi. Çok canım sıkıldı. Ben birkaç ay daha bekleyin, strese girmeyin filan der diye düşünmüştüm ama öyle söyleyince moralim bozuldu.

bence sen o doktoru degistir

canim seninki de cikolata kisti miydi? benim de sag overde 3.5 c.kisti oldugunu ogrendim ocak ayinda. bugun tekrar doktor randevum vardi. hic kuculmemis. buyumemis de neyseki. eger 6 ay olmazsa laparoskopi oneririm dedi. 2 ayim Bu arada neden hemen asilama falan yapimiyorsunuz? Ya tekrarlarsa?

kizlar hani nerde 1-2 fotograf gordum daha :) beim profil fotom zaten kendi fotom. eger siz yollamaya devam ederseniz tam bir foto da ben gondercem :) ama kimse yollamamis olmaz ki boyleee

kızlar iyi akşamlar...
ben hiç iyi değilim gözlerim balon gibi ağlamaktan.ama hiç isyan etmedim,şükrettim.tabi duygasallaştım ondan ağlıyorum.
bu sabah genel anestezi ile kürtaj oldum.kanamam falan çok az,ağrım da çok az.ev cenaze evi gibiydi,gelen giden....
özel bi hastaneye gittim.yoğun bakım odası tam doğumhanenin yanındaydı.millet doğum yapıyor babaları kameraya çekiyor,ben o an fenalık geçirdim.''hemen alın beni''dedim.hiçi bişey hissetmedim,hemen oldu bitti(((((inşallah yaşayacağım en büyük evlat acısı bu olur.Allah başka evlat acısı göstermez....
dükü ultrason görüntüsü gözümün önünden gitmiyororada minnacık kalakalmış,beslenememiş yavrum...
kan aldılar tromfoli mi ne ise ona bakacaklar,pıhtılaşma için.bide minik bebeğin kromozomlarını incelemek için test yapacaklar.sonuçlar on güne falan çıkacakmış.inşallah bi sorun yoktur.

canim zaten yumurtlama gununde vucut isisi duser bu normal. hic bir olumsuz etkisi yok.

Hayatim lutfen kendini yipratiyorsun. Cok zor bir durum biliyorum. Allah kimseye yasatmasin. Ama lutfen olaya boyle bakma. Ultrason goruntusunu dusunuyorsun ama daha hucreler vardi sadece bebek gelismedi. Yavrun gelecek sana hic merak etme. Allah'a guven, sigin

canım geçmiş olsun üzme kendini başımıza ne zaman ne geleceğini bilemeyiz hakkımızdan hayırlısı olur inşallah :26:

kizlar hani nerde 1-2 fotograf gordum daha :) beim profil fotom zaten kendi fotom. eger siz yollamaya devam ederseniz tam bir foto da ben gondercem :) ama kimse yollamamis olmaz ki boyleee

ben senin profil fotonu birisine benzetiyorum nerde oturuyorsun

Ah kıyamam kuzum sana. Çok urperdi icim yazdıklarını okurken. Ama tevekkül edelim. Allah başka keder vermesin canımın içi. İnşallah bir sorun da yoktur. Benim çok yakın bir arkadasım, 36 yasında, gecen sene 2. Bebeğine hamile kaldı, 2,5 aylık yavru karnında tutunamdi, kürtaj oldu. Aradan 3-4 ay gecti, hooop yine hamile, şimdi yavrusu karnında, 4 buçuk aylık, cinsiyeti filan bile belli, ve su an hersey yolunda. Böyle seyler çok var, sen de moralini yüksek tutmaya çalış,narikom.

evet canım çikolata kistiydi.ameliyat sonra 6 ay süre veriyolar eğer olmazsa aşılamaya geçilecek.şimdilik böle deneyeceğiz.evet tekrar çıkma olasılığı her zaman var illet bir kist.içerisini çok karıştırıyor bakılmadan anlaşılmıyor.normalde bağırsaklara yumurtalıklara yapışırmış ters çevirip rahim duvarına yapıştırımış benimki havada tek kalmış o yüzden çok kolay temizledik dedi doktor.seninki küçükmüş 6cm den küçükse zaten ameliyat önermiyoruz demişti doktor eğer olmazsa aşılama tüp bebek düşünülebilir demişti.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

canım tebrikleri yarın kabul edecem inşallah
yarın sabah sağlıkocağına gidicem inş bir sorun çıkmaz ve hamileyimdir çok heycanlıyım yaaa
ayrı topik fikrini bende çok beğendim aramızdaki bağ kopması hep görüşelim

çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm
nolur üzme kendini Allah uzun ömürlüsünü versin inş en kısa zamnda bebeğin olur ve bu kötü günleri unutursun

Son düzenleme:
herkes avatar resmine sıcak bakarmı bilmiyorum canım..genelde albüme koyuyorlar ve sadece arkadaş olanlar görebiliyor...zaten dikkate alan arkadaşlar olursa avatarlarında görürüz resimlerini
ErGiNSeNa maşallah canım iki çocuk annesi olarak fiziğin çok iyi
kaç yaşındasın merak ettimde
çok teşekkür ederim canım yaşım yakında 37 olucak..o resimdeki tarih takılı kalmış geçtiqimiz yaz izmirde çekildi o resimler...
ayy canım benim çok teşekkür ederim
çok güzel haberlerle gelmişsin canım inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız senden
ooo ben seni tanırım diye düşünmüştüm z.burnunda olduğundan ama yok çıkaramadım...
Allah hayrını versin emii koskoca zeytinburnunda nerden tanıyacaksın benii
ortalama ne kadar olmalı canım? ben de merak ettim şimdi. bu ay klomen kullandım. 3 yumurtam var en büyüğü 14 mm. iyi mi?
canım nekadar çok yumurtan olursa şansın okadar artar....çünkü hepsi çatlamıyor yada hepsi aynı kalitede olmuyor...
canım doktor yumurtalık kisti dedi....çikolata deqilmiş...

ne alaka yaa..4 ay çok kısa bir süre..ben ikinci çocuquma 4 aydan sonra hamile kalmıştım..halt etmiş o doktor...bazı doktorlar para için gerekli gereksiz testler vs.. istiyorlar..çok dikkatli olmak lazım...sende bikaç ay daha bekle bence..çok erken doktora gitmek için...sonra birsürü hormon ilaçları veriyorlar durduk yere vücudumuzun dengesi bozuluyor..birde üstüne kilo alıyorsun ve kist sahibi oluyorsun...ben çalışmalara devam et derim nacizane...

canım sen ilaç kullanmıyorsun galiba değil mi? doğum kontrol hapı ile baskılama yapmadan laparoskopi olur mu ya?

canım çok geçmiş olsun üzülme lütfen...senin cennete girmen vesile olucak yavrucuqun...dinlen şimdi bolbol hiçbişey düşünme canım...

canım sen ilaç kullanmıyorsun galiba değil mi? doğum kontrol hapı ile baskılama yapmadan laparoskopi olur mu ya?

yok canim cocuk istiyoruz diye zaman kaybetmemek icin ilac onermedi. 2 doktora gittim ikisi de ayni sey soyledi. bir de 3.5 cm buyuk dedi ilacla zormus. ben de ameliyata o kadar sicak bakmiyorum aslinda. korkuyorum hatta. cok uzman olmali bu iste yoksa saglam yumurtaliga bile zarar verebiliyorlar. bilmiyorum ki bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…