Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

(cok uzuldum canım benım cok gecmıs olsun ıns gorup gorecgın son kotu durum bu olur rabbım kımseye yasattırmasın cok gecmıs olsun(

tamam becerebılırsem yukleyım cnımmm evet pazartesı yapmıştım negatıftı cok agladım o gun ama reglıye alıştırmıştım kendımı artık bu sabah yapayım derken yıne bı umut bıktım vallahı
gıdıp tekrar alayım dıyorum bı test daha bozuktur belkı

hmmm eğer kafan çok karıştıyse yüzde 99 sonuç veren gebelik testlerinden alıp bi daha dene istersen... ama şuan yaptığını görelim bi :)

nariko cum çok üzüldüm cnm benim ne desem boş bende yaşadım o yüzden seni anlayabiliyorum cnm benim

herkese merhaba arkadaşlar umutsuz ve mutsuz günlerden sonra umudumu yeşertip geri döndüm aranıza....
hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum ve inşallah yavrularına hayırlısı ile kavuşurlar;benim gibi tüm bebek isteyen arkadaşlarında kucakları küçük melekleri dolar inşallah... nisan ayından hala umutluyum BAT 28 NİSAN...
bu arada banucum hoşgeldin sefalar getirdin....

gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldın kuşum bugun adet gunummm test yaptım hafıftı silikti

kuzum işte hamişsin daha ne üzülüyon zaten ikinci çizgi silikte çıksa hamile anlamına geliyor hemen gidiyorsun kan testi yapıyorsun bak gelmim oraya korkak alıştırma kendini hadi kalk hemen gidiyon kan testine hadiii.. yada ikinci bir test daha al onuda yap hemen hadi yavrumm.. süpersin kim tutar seni.:))))))))))))))))))))) teyze oluyomm...:))))))))

gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldın kuşum bugun adet gunummm test yaptım hafıftı silikti

tatlım sılık falan cıkmıs ıste kan testı verde daha ıyı bellı olur bakalım ıns hamıssındır ama bu oyle gozukuyorkı hamıle gıbısın ne zman kan testı yaptıcan:))

selam kızlar
hayırdır inşlh rüyamda elimde gebelik testi gördüm ve iki çizgiydi,ikinci çizgi resmen çok kalın ve siyah renkteydi..
hayatımda ilk kez böyle bir rüya görüyorum ve hiç gebelik testi yapmadım..
yani hani bişeyin üstünü kalınca çizerizya belli etmek için,2. siyah çizgide aynı o şekildeydi...
ne demektir acaba:)

banuşş hoşgeldin tatlım.. nasılsın gezmeler tozmalar nasıl geçti tatlım... bu arada özlem yok nerde acaba biliyonmu tatlım.. tahlil yaptırmıştı sonuçlarına baktırcaktı ne oldu acaba inşallah herşey yolundadır..

kuzummm yaaa cok uzuldum gercekten ne desem suan fayda etmez simdi.cok gecmis olsun canim uzlme diyecem yine de cunku herseyde vardir bir hayir.sen iyi ol yeterki olur mu daha olur bebisin canim saglikla sihatle kavusacaksin bebisine insalh....biraz zaman sadece...

Bende sogan kurune dun basladım pek bılgım yok ama bıldıgım tek sey senınle aynı gun yumurtlamam:)))bakalım 16 sı kıme ugur getırecek...
aa öylemi canımm aynı gün yumurtlucam demekki 2 nisanmıydı bat tarihin...yeni tarihte 30 nisan deqilmi? e hadi bakalım can yoldaşı oldun bana bu yolda...çalışmalara ne zaman başlıyorusnuz peki :26:
tatlım seninde son adet tarihin 2 nisanmış...3 kişi olduk
cok saol arkadasımda korkuyorum vallahı.. sabah test yaptım 2. sılıktı ama bayagı belırgın yınede ..... rüyamda kan testı yaptırdım 3000 lerdeydı ahhahahahah kafayı yedım ben sonunda

kıss ne duruyosun doqruuu kan testien bakimm...heyecanladırdın bizi hemen sonuç istiyoruz dimiii kızlarrrrrrr

hosbuldum canimm e varmi gelismeler gecmise bakiyorum daha

canım test vermiştik ya benim ve eşimin sonuçları çıkmış şimdi görüştüm hastaneyle.. saat 5'de doktora gidicez bakalım ne diyecek.. umarım bizi üzecek bi sıkıntımız yoktur... sen naptın canımm..?

tatlım seninde son adet tarihin 2 nisanmış...3 kişi olduk

ne zaman olacağımı bilemiyorum işte :) önümüzdeki 10 gün gün aşırı çalışalım barii :))) allah büyük belki tutar bide yarın 2. soğan kürüme başlıcam 10 gün kullanıcamm... ilaç felan kullanmadan hamile kalmak istiyorum ben yaaa ((

canim bu tarihlerle heaplamak cok zor ama ne guzel kendin suan anliyorsun sen gun asiri iliskilere devam et derim bennn kolay gelsinnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…