- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
Anlamadım ben sorunu hayatım? Niye canın sıkıldı? Adet tarihini mi yanlış hesapladın?Kendimi kötü hissettim şimdi.ben bu gruba ait değilmişim Arkadaşlar sizler bu ay çalışmalara başladınız değil mi,benim plan önümüzdeki ay,biz daha bişi yapmadık,herkes gebelik bölümüne gidecek bicik ben mi kalacağım inşallah
:) Evet tatlım, eylülde evlendim:) Ama düğün yaptık balayından sonra eşim geri döndü, eşimin yanına aralık ayında gelebildim.. aralık sonu gibi de çalışmalar başladık aama hala bi şey yok:) İnşallah nisan bize uğurlu gelir:)düğün tarihimiz hemen hemen aynı sanırım, eylül gelinimiydin canım ?
Hayırlısı olsun tatlımmm..:) ben 30 nisan diye yazdım seni, denk gelirse ne ala gelmezse mayısa yaparsınız çalışmayı sizde, sıkma hiç canını tatlım..banucum benımde betım 4 degıl 1 nısanda ama bu ay calısmalar yattı bızım mutfak yaptırdık eve kırmalar dökmeler asamasında bız annmede kaldık oglanla tamda yumurtlama günlerıydı gectı gıttı öylece ben bastan havlu attım yanı nısana bakalım nısan sonlarına olur galıba yenı adet yıne nısanda kalırım böylece benım kocamında işyerınde degısıklık oldu cok calısıp yorulup gelıp sızıp kalıyor adam iş cıkmıcak heralde yumurtlama günüm gelıncede korkusu sardı şimdiden
Gunaydin cicisler bu gun nasilsiniz sabahin korunde uyandim adet sancilari uyutmuyor ki Banucum tatlim 29 NISANA da beni eklermisin umarim nisanda olur kizlar ben pazartesi gunu gidip hormon testimi yaptiricam daha doktor stres bi de hamilemiyim acaba derken hormon duzeyini bozlmusun dedi simdi kontrol altina alinicak umarim sabirsilikla bekliyorum Ibrahim Adnan Saracogluna yazdim sogan kuru dedi 3 ay adetin bitiminden 10 gun sonra kullan 10 gun gebe kalmaiyorsaniz da 21 gun incir kuru doktorun tafsiye etigi ilaclarla beraber alin hicbir sakincasi yok destekleyicidir .Ve kizlar bence uzun bir sure ugrasiyorsaniz bence bir doktora gorunun hicbir sey ihmale gelmiyor Mutlu gunler dilerim
Çok büyük sorun çıkmamış pembemasal sevindim buna.. O dengesizlikler düzeliyor tedaviyle çabucak.. Soğan kürü de iyi geliyor, ben de mart ayında başladım ilk 15 günü bitirdim, nisan da 10 gün yapacağım:) İnşallah dolu göbüşlerle çıkarız nisan ayından...