- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.501
biraz bekliycem tahminime göre döllenme olduysa 13 gün oldu :),dahada az olabilir:)) oyüzden heyecan yapmadan sevinçle bekliyorum,gecen ay havalara uçup üzülmüştüm şimdi biraz bekliycem dr lar çok etkiliyor hemen gitmiycem şimdi otururken kasıklarımda tuhaf bişey hissediyorum ama inşallah hayırlısı olur ama içimden bir ses ümit veriyor bana 10.gün yumurta akı gibi akıntım oldu bende bekliyorum inşaaalllah Rabbim sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiiin bizlereee amiiiiiiiiiin:)
tmm canm
ay bende okadar heycan yok ya
kendin test yaparken nasıl dayanacan acaba
banuu hoşgeldinnn sana neler yazdım hiç okumadınmı kıss
biraz bekliycem tahminime göre döllenme olduysa 13 gün oldu :),dahada az olabilir:)) oyüzden heyecan yapmadan sevinçle bekliyorum,gecen ay havalara uçup üzülmüştüm şimdi biraz bekliycem dr lar çok etkiliyor hemen gitmiycem şimdi otururken kasıklarımda tuhaf bişey hissediyorum ama inşallah hayırlısı olur ama içimden bir ses ümit veriyor bana 10.gün yumurta akı gibi akıntım oldu bende bekliyorum inşaaalllah Rabbim sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiiin bizlereee amiiiiiiiiiin:)
inşallah en kısa zamanda bebegin gelsin allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın canım
Kızlar naber biraz önce tam çalısmalara basliyodukki bı telefon esimin babaannesi hastalanmış koptur koptur oraya gitti ne zaman gelir kim bilir çok garip oldum dan diye kaldım ole :)))
Kızlar naber biraz önce tam çalısmalara basliyodukki bı telefon esimin babaannesi hastalanmış koptur koptur oraya gitti ne zaman gelir kim bilir çok garip oldum dan diye kaldım ole :)))
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...:) Bence de erken davranmaya gerek yok.. Ben de erken test yapmaya kendim için istekli olmadım hiç, pozitif görürüm kimyasal gebeliktir vs üzülürüm çok sonra, hiç bilmemek daha iyi.. Sen yaşamışsın zaten aynısını çok daha iyi bilirsin o sıkıntıyı.. Allah tekrarını göstermesin, bebişinin önce haberini sonra kendisini kucağına almak nasip olsun inşallah tez zamanda tatlım..
canım geçmiş olsun,dan diye kaldım demişsin ya çok hoşuma gitti:) merak etme gelince çalışmalaraa devaaam :)
canım kist bölümünde yazını okudum.sende de heralde çikolata kisti varmış.soğan kürün inş işe yaramıştır.bende bu kistten laparoskopi oldum bu ay ilk denemeyi yapcaz hayırlısı olur inş.nisan ayı bütün bekleyenler için bereketli bir ay olur inş
slm herkese kızlar bı konuyu merak ettım ve kımseye soramıyom en ıyısı bı akıl tanısım barı sıze 1nısan adet oldum ve 15 nısanda yumurtlamam 29 nısan adet gunum ve 1nısandan berı eşimi bekltıyom 15 nısana kadar 15 nısandan oncemı yoksa 15 nısan ıtıbarenmı baslamak lazım yardımcı olursanız sevvvınırım
pazar sabahı uyandıgımda nasıl neşeyle uyandım wc gittim test yaptım c- sonuçu görünce bende ses yok eşim geldi ne oldu dedim bişey yok şaka mı yok yaa vallahi yok tabi bende morel sıfır ne kadar sinir bozucu bi durum
eşim sabret adet geçsin sonra yine denersin dedi ama bende hiç umut kalmadı bu ay bi sonuç alamıyacam anladım
merhaba kızlar umarım hamiş haberleri vardır. benim cnm sıkıldı rahimdeki damarlar çok inceymiş bu yüzden geç hamile kalırsın dedi doktor hamile kalırsamda hep tedavi altında olmam gerekiyomuş damarlar ince olduğundan bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamaz dedi doktor. demekki diğer bebeğimin kalp atışları oyüzden başlamadı. klomen tedavisine başladım . adetin üçüncü günüde gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam
Arkadaslar iyi aksamlar! Nasilsiniz? Saatlerdir gecmisi okuyorum anca bitirdim. Bir yandan da survivor'i izliyoruz esimle. Cok sukur baristik ama bu defa da hasta oldum ben elimi kaldiracak halim yok. Bugun de yumurtlama testim pozitif cikti hayirlisi artik :) Benimle ayni donemde olan calismalara tam gaz devam eden arkadaslarima basarilar diliyorum
ay cvanım kıyamam sanaaa bugün yumurtlama günündü demi senin kötü olmuş yaaa neyse gelir inş hemen
Arkadaslar iyi aksamlar! Nasilsiniz? Saatlerdir gecmisi okuyorum anca bitirdim. Bir yandan da survivor'i izliyoruz esimle. Cok sukur baristik ama bu defa da hasta oldum ben elimi kaldiracak halim yok. Bugun de yumurtlama testim pozitif cikti hayirlisi artik :) Benimle ayni donemde olan calismalara tam gaz devam eden arkadaslarima basarilar diliyorum
canııım Allah razı olsun ,amin inşallah hayırlısı hepimize ,yapma sakın erken test zor oluyor beklemek ama hep varmış gibi düşün sev karnını olsada o an olmasada hep olumlu düşün
Evet Canim aynen ole en çok bugun yumurtluyorum hayırlısı artık gelince devam ederiz belki :))
:))))) ahahahaha , çok güldürdün beni, allah da seni güldürsün:)) Ama gerçekten insan öyle kalınca bir tuhaf komik durum:) dert etme tatlım, kocişin gelince baştan başlarsınız artık:)
Kuzuuuummm, gördüm gördüm de geç gördüm:))) Bir açtım bakayım diye sonra kociş hadi yemek deyince kapattım apar topar, şimdi şöyle bir yarım yamalak baktım geçmişe:)
Nasılsın hayatım? başladın mı soğan kürüne?:) iş görüşmen olmuş bir de galiba?
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...:) Bence de erken davranmaya gerek yok.. Ben de erken test yapmaya kendim için istekli olmadım hiç, pozitif görürüm kimyasal gebeliktir vs üzülürüm çok sonra, hiç bilmemek daha iyi.. Sen yaşamışsın zaten aynısını çok daha iyi bilirsin o sıkıntıyı.. Allah tekrarını göstermesin, bebişinin önce haberini sonra kendisini kucağına almak nasip olsun inşallah tez zamanda tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?