- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.421
pembeeeeeeeeeeeeeee sakın sogan kurunu bırakma canım kıstlere bırebırmıs mıyomlarında 2 mm 3 mm olanları tamamen bıtırıyormus hadı hayırlısı bıtanem bende yarın bebıs ıcın sogan kurune baslıyacam herkes bısıler dıyo kafama gore takılacam bugun adetım bıttı yarın baslıyorum dualarda bulusalım canım muccckkkk
testi yapar yapmaz seni arıyorm canım yasin kaçta gidiyo bu arda ona göre yapıyım testi
7.30 da çıkar evden Canim ay bı heycan Bastiki beni hiç sorma :))
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramızabende bebiş düşünüyorum size katılabilirmiyim
bu ay folikasit kullanmaya başladım.
testlerimin sonuçlarını bekliyorum.
canım ben 2 doqum yaptım..ikisindede aynı oldu..reqlim geçtikten sonra parlak pembe akıntı geldi ve hamileydim...yada sadece parlak akıntı gelir...hatta akıntının geldiqini rahatlıkla hissediyordum reql oldum sanıp wcye gidiyordum ama hep akıntıydı gelen...zaten sürekli pambe akıntı gelmes...1-2 defa gelip sonra yerini beyaz akıntıya bırakıyor...reqlin geçtiqi için bu belirtilere yorum yaptım canım umutlandırmak için deqil...geçmiş olsun canım inş sorunsuz geçer amelliyatın nası bir amelyat acaba dualarımız seninle
canım öyle söyleyip beni umutlandırmayın yaa eger yarına kadar gelmezse kırmızı sabah testi yapacam iş pozitif çıkar
testi yapar yapmaz seni arıyorm canım yasin kaçta gidiyo bu arda ona göre yapıyım testi
Oy bebegim cok sagol valla icmesi zor iki uc kere durup durup iciyorum bittikten sonra sakiz cigniyorum midem var ya 2 kere tuvalete kostum ama deger bee Allah buyuk bebiskom iyi ki varsiniz dualarimiz sizinle
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramıza
canım ben 2 doqum yaptım..ikisindede aynı oldu..reqlim geçtikten sonra parlak pembe akıntı geldi ve hamileydim...yada sadece parlak akıntı gelir...hatta akıntının geldiqini rahatlıkla hissediyordum reql oldum sanıp wcye gidiyordum ama hep akıntıydı gelen...zaten sürekli pambe akıntı gelmes...1-2 defa gelip sonra yerini beyaz akıntıya bırakıyor...reqlin geçtiqi için bu belirtilere yorum yaptım canım umutlandırmak için deqil...
canım ben çay içer gibi yudum yudum aralıklarla içtim...5-10 dakikada içmişimidr..hiç midem bulanmadı...istersen birde böyle dene
nıye bugun test yapmadınkı.......:)neyse yarın sabah erkenden burayada yaz guzel haberı beklıyoruz...
nıye bugun test yapmadınkı.......:)neyse yarın sabah erkenden burayada yaz guzel haberı beklıyoruz...
sabah test yapmak için wc çıktığımda pembe akıntı geldi rengli oldum diye yapmadım ama akıntının devamı gelmedi canım o yüzden yapmadım
inşallah hamilesindir:26:
Merhaba sekerim, sana birsey soracağım, aile hekimliklerinde testler yapılıyor mu? Hiç bilmiyordum ben. Doktor hangi testleri istedi senden?hoşbulduk
aile hekimime gittim ilk kez.özelden istedikleri testleri gösterdim 1 tanesi hariç 3 tanesi için hemen kan verdim.
çok ilgiliydi kadın hamile kalırsanız mutlaka bize bilgi verin takibini yapacağız gelmeseniz bile telefon ile hemşireme haber verin dedi çok şaşırdım.
sabah pembemsi bir akıntı geldi daha sonrasında hiç akıntım olmadı
renglim geçeli 3 gün oldu ama hiç bir hamilelik bilirtisi yaşamıyorum sadace rahim ağzında ağrı ve yanma arası birşeyler oluyo oda hamilelik belirtisimi onu bilmiyorum
zaten çok umutlu olduğum için her söylenen beni daha çok umutlandırıyo sizden kaynaklannan bir durum değil yanlış anlama
Pembem, geçecek arkadasım.geçecek.... Aslanlar gibi hamile kalacaksın.zamanı gelince hepimiz anne olacağız.biliyorsun,pko olup hamile kalanlar var, aradığın mucize icinde olabilir.kizlar cok kotu haberim var agliyorum su an ilac yan etkisi kist yapmis kucuk ama cok moralim bozuldu sogan kurunu de uygula dedi adet olunca gel kist gitmese ilac yazarim dedi moralim sifir offffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ayda da umut yok Allahimin bir mucizesi disinda
Haydi bakalım hayırlısı inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, ya neden sabahı bekliyorsun hem? Ben olsam duramazdim yaw!slm kızlar nasılsınız
3 günlük geçikmenin ardından bu sabah gün test yapacaktım fakat pembe bir leke geldiği için yapmaktan vazgeçtim sabahki leke dışında başka birşey gelmedi şimdi renglimi başladımı başlamadımı anlamadım :44::44:
sizce ne yapmalıyımmm:44::44:
Merhaba sekerim, sana birsey soracağım, aile hekimliklerinde testler yapılıyor mu? Hiç bilmiyordum ben. Doktor hangi testleri istedi senden?
canım zaten şuanda hamilelik belirtisi diye bişey olmaz...normal reql aqrısı gibi aqrı olabilir.. bel yada kasık aqrısı olabilir..gögüslerde hassasiyet yaşayabilirsin...ve bunlar herkeste olmayabilir....mide bulantıları baş dönmeleri 5-6 haftalıkken başlar...hatta bazı kişilerde hiç olmaz...neyse bende meraklandım bihayli...yarın ola hayrola...
Pembem, geçecek arkadasım.geçecek.... Aslanlar gibi hamile kalacaksın.zamanı gelince hepimiz anne olacağız.biliyorsun,pko olup hamile kalanlar var, aradığın mucize icinde olabilir.
Haydi bakalım hayırlısı inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, ya neden sabahı bekliyorsun hem? Ben olsam duramazdim yaw!
meraba kızlar nasılsınız?umarım herkes çoook iyidir.
kaç gündür giremiyorum,birazdan geçmişi okuyacağım artık ne kadar okurum bilemiyorum,hızınıza yetişilmiyor maşallah:)))
benim yarın doktor randevum var,çok heyecanlı ve biraz da sitresliyim sanki.karından ultrasonla bakacak,inşallah kalp atışlarını falan duyacağız,tam onbeş gün oldu en son doktora gideli.ben de mi bi anormallik var çok heyecanlıyım ve içimde bi korku oluveriyor istemeden....
hayırlısıyla bir yarın olsa pıt pıt kalbini duysam bebişimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?