Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Oy bebegim cok sagol valla icmesi zor iki uc kere durup durup iciyorum bittikten sonra sakiz cigniyorum midem var ya 2 kere tuvalete kostum ama deger bee Allah buyuk bebiskom iyi ki varsiniz dualarimiz sizinle

bende bebiş düşünüyorum size katılabilirmiyim
bu ay folikasit kullanmaya başladım.
testlerimin sonuçlarını bekliyorum.
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramıza
canım ben 2 doqum yaptım..ikisindede aynı oldu..reqlim geçtikten sonra parlak pembe akıntı geldi ve hamileydim...yada sadece parlak akıntı gelir...hatta akıntının geldiqini rahatlıkla hissediyordum reql oldum sanıp wcye gidiyordum ama hep akıntıydı gelen...zaten sürekli pambe akıntı gelmes...1-2 defa gelip sonra yerini beyaz akıntıya bırakıyor...reqlin geçtiqi için bu belirtilere yorum yaptım canım umutlandırmak için deqil...
testi yapar yapmaz seni arıyorm canım yasin kaçta gidiyo bu arda ona göre yapıyım testi

Oy bebegim cok sagol valla icmesi zor iki uc kere durup durup iciyorum bittikten sonra sakiz cigniyorum midem var ya 2 kere tuvalete kostum ama deger bee Allah buyuk bebiskom iyi ki varsiniz dualarimiz sizinle

canım ben çay içer gibi yudum yudum aralıklarla içtim...5-10 dakikada içmişimidr..hiç midem bulanmadı...istersen birde böyle dene

sabah pembemsi bir akıntı geldi daha sonrasında hiç akıntım olmadı
renglim geçeli 3 gün oldu ama hiç bir hamilelik bilirtisi yaşamıyorum sadace rahim ağzında ağrı ve yanma arası birşeyler oluyo oda hamilelik belirtisimi onu bilmiyorum
zaten çok umutlu olduğum için her söylenen beni daha çok umutlandırıyo sizden kaynaklannan bir durum değil yanlış anlama

hoşbulduk
aile hekimime gittim ilk kez.özelden istedikleri testleri gösterdim 1 tanesi hariç 3 tanesi için hemen kan verdim.
çok ilgiliydi kadın hamile kalırsanız mutlaka bize bilgi verin takibini yapacağız gelmeseniz bile telefon ile hemşireme haber verin dedi çok şaşırdım.

nıye bugun test yapmadınkı.......:)neyse yarın sabah erkenden burayada yaz guzel haberı beklıyoruz...

sabah test yapmak için wc çıktığımda pembe akıntı geldi rengli oldum diye yapmadım ama akıntının devamı gelmedi canım o yüzden yapmadım

Son düzenleme:
Merhaba sekerim, sana birsey soracağım, aile hekimliklerinde testler yapılıyor mu? Hiç bilmiyordum ben. Doktor hangi testleri istedi senden?

canım zaten şuanda hamilelik belirtisi diye bişey olmaz...normal reql aqrısı gibi aqrı olabilir.. bel yada kasık aqrısı olabilir..gögüslerde hassasiyet yaşayabilirsin...ve bunlar herkeste olmayabilir....mide bulantıları baş dönmeleri 5-6 haftalıkken başlar...hatta bazı kişilerde hiç olmaz...neyse bende meraklandım bihayli...yarın ola hayrola...

Pembem, geçecek arkadasım.geçecek.... Aslanlar gibi hamile kalacaksın.zamanı gelince hepimiz anne olacağız.biliyorsun,pko olup hamile kalanlar var, aradığın mucize icinde olabilir.

Haydi bakalım hayırlısı inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, ya neden sabahı bekliyorsun hem? Ben olsam duramazdim yaw!

Merhaba sekerim, sana birsey soracağım, aile hekimliklerinde testler yapılıyor mu? Hiç bilmiyordum ben. Doktor hangi testleri istedi senden?

benden istedikleri;hemogram,hbsag(elisa),rubella lgl,tsh.bunların kan ,hebatit b,kızamıkçık,tiroid miş öyle söyledi.
aile hekimi rubella testini yapmadı sadece onuda özelde yaptırdım.telefonla sorduğumda kesin bilgi vermediler orda danışmadaki kadında hiçbirşeyden anlamıyo sadece kan testi yapıyoruz dedi ama doktor 3 testi yaptırttı.

anladım çok saol şimdilik bunların hiçbiri bende yok
bu gece sabah olmak bilmez artık neyse yarın ne olursa olsun yapıyorum testi sonucu hemen haber veririm

inş hep birlikte güzel haberler veririz sırasıyla beklemesi zor ama yarına kadar bekliyim ben ayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü

ben kaçtım kocacım gelir şimdi öpt hepinizide

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız?umarım herkes çoook iyidir.
kaç gündür giremiyorum,birazdan geçmişi okuyacağım artık ne kadar okurum bilemiyorum,hızınıza yetişilmiyor maşallah:)))
benim yarın doktor randevum var,çok heyecanlı ve biraz da sitresliyim sanki.karından ultrasonla bakacak,inşallah kalp atışlarını falan duyacağız,tam onbeş gün oldu en son doktora gideli.ben de mi bi anormallik var çok heyecanlıyım ve içimde bi korku oluveriyor istemeden....
hayırlısıyla bir yarın olsa pıt pıt kalbini duysam bebişimin

tatlım lütfen relax ol...8 haftalık olmuş artık kalp atışlarını çok rahat duyarsınız....yarın doktordan gelince yaz bize biliyorsun bizler haddinden fazla meraklı melahatlarız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…