Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

İnşallah hepimiz alırız güzel haberi nisan ayında

Kendimi kötü hissettim şimdi.ben bu gruba ait değilmişim Arkadaşlar sizler bu ay çalışmalara başladınız değil mi,benim plan önümüzdeki ay,biz daha bişi yapmadık,herkes gebelik bölümüne gidecek bicik ben mi kalacağım inşallah

hayırdır canım, sorun ne

İNŞALLAH, nisan ayında doğdum. hayırlı haberler hepimizin olur, inşallah stres bizden uzak olsun göbüşler bebek dolsun:)iyi geceler...

banucum benımde betım 4 degıl 1 nısanda ama bu ay calısmalar yattı bızım mutfak yaptırdık eve kırmalar dökmeler asamasında bız annmede kaldık oglanla tamda yumurtlama günlerıydı gectı gıttı öylece ben bastan havlu attım yanı nısana bakalım nısan sonlarına olur galıba yenı adet yıne nısanda kalırım böylece benım kocamında işyerınde degısıklık oldu cok calısıp yorulup gelıp sızıp kalıyor adam iş cıkmıcak heralde yumurtlama günüm gelıncede korkusu sardı şimdiden

tuze üzülme bende bir dahaki ay planlıorum allah nasip ederse mayıs topiğinde takılırız birlikte bizim dışımızdakiler de inşallah aralık 2012 anneleri diye yeni bir topikte buluşurlar hamiş hamiş bebiş dolu göbüşlerle inşallah....

Gunaydin cicisler bu gun nasilsiniz sabahin korunde uyandim adet sancilari uyutmuyor ki Banucum tatlim 29 NISANA da beni eklermisin umarim nisanda olur kizlar ben pazartesi gunu gidip hormon testimi yaptiricam daha doktor stres bi de hamilemiyim acaba derken hormon duzeyini bozlmusun dedi simdi kontrol altina alinicak umarim sabirsilikla bekliyorum Ibrahim Adnan Saracogluna yazdim sogan kuru dedi 3 ay adetin bitiminden 10 gun sonra kullan 10 gun gebe kalmaiyorsaniz da 21 gun incir kuru doktorun tafsiye etigi ilaclarla beraber alin hicbir sakincasi yok destekleyicidir .Ve kizlar bence uzun bir sure ugrasiyorsaniz bence bir doktora gorunun hicbir sey ihmale gelmiyor Mutlu gunler dilerim

Yalnız değilmişim ne güzel :)

canım ne güzel bi çocuk sahibi olmuşsun zaten, hiç heyecanlanmana , günü geçircez diye korkmana gerek yok, kendini rahat bırak ki kolay olsun
hazırda bi tane var nasıl olsa yapabildiğinizi de görmüşsün yani ,için rahat olsun
sıkma canını canım

ahh ahh ne güzel bi duygudur kim bilir aralık anneleri topiği

merhaba arkadaslar burdaki listeye benide alin nisan 7 canlarim benim tarih bu ay insallah olur arkadaslar hepimize kolay gelsinn:))

“Ya Rabbenâ! Eğer unuttuk veya kasıtsız olarak yanlış yaptıysak bundan dolayı bizi sorumlu tutma! Bizi günahlarımız sebebiyle azaba uğratma! Affet bizi, lütfen bağışla kusurlarımızı, merhamet buyur bize!
Sensin Mevlâmız, yardımcımız! Kâfir topluluklara karşı Sen yardım eyle bize! Ey bizim kerîm Rabbimiz, günahlarımızı ve işlerimizdeki aşırılıklarımızı affet! Ayaklarımızı hak yolda sabit kıl ve kâfirler gürûhuna karşı bize yardım eyle.
Dualarımızın kabul edilmesine en büyük vesile olarak gördüğümüz Rasûl-i Ekrem aleyhissalatu vesselam Efendimize, temizlerden temiz nezihlerden nezih aile fertlerine ve ashabına salat ü selam eylemeni dergâh-ı uluhiyetinden diliyoruz ya Rab!”

Arkadaşlar annem derdiki cuma günleri sela ile ezan arasında yapılan dualar kabul olur
İnş. edeceğimiz dualar hakkımıza hayırlısı ile kabul kılınır.
Sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum herkese

Ay Amin benim gogusler feci tatlim adeti bekliyorum ben de hayirlisiyla

aynen kızlar bende bekliyorum kırmızıı...karnım ağrıyo ve göğüslerim fena şişti.... gerci benim 1 haftadır karnım ağrıyo ama göğüslerde hassasiyet 2 gündür var hayırlısı inşallahhhhh:)

seni dinledim içmedim ferem teşekkür ederim ama hala çekiyorum çok fena hastayım :2:

merhaba kızlar

sizlere sorum olacak çok fena idral sancısı olmuşum daha önce kullandığım ilaç gebelikte kullanılmayan bir ilaç hamile olmasamda olma ihtimalim var o yüzden ilaç kullanamıyorum bildiğiniz ot çöp varmı kullanabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…