- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
ah canımm geçmiş olsun
az kalmış senin canım, test yaptırsan çıkar gibi
birazcık sabretsen, riske atmasan içmesen
doğal yollar kullansan iyi olur sanki
allah nasip ederse öbür gün de olur hayatım
hadi bakalım artık gün sayacağız
inşallahh canım, bakalım kimler güzel haberleri alacak
Kendimi kötü hissettim şimdi.ben bu gruba ait değilmişimArkadaşlar sizler bu ay çalışmalara başladınız değil mi,benim plan önümüzdeki ay,biz daha bişi yapmadık,herkes gebelik bölümüne gidecek bicik ben mi kalacağım inşallah
İnşallah hepimiz alırız güzel haberi nisan ayında
İNŞALLAH, nisan ayında doğdum. hayırlı haberler hepimizin olur, inşallah stres bizden uzak olsun göbüşler bebek dolsun:)iyi geceler...
Kendimi kötü hissettim şimdi.ben bu gruba ait değilmişimArkadaşlar sizler bu ay çalışmalara başladınız değil mi,benim plan önümüzdeki ay,biz daha bişi yapmadık,herkes gebelik bölümüne gidecek bicik ben mi kalacağım inşallah
hayırdır canım, sorun ne
tuze üzülme bende bir dahaki ay planlıorum allah nasip ederse mayıs topiğinde takılırız birlikte bizim dışımızdakiler de inşallah aralık 2012 anneleri diye yeni bir topikte buluşurlar hamiş hamiş bebiş dolu göbüşlerle inşallah....
banucum benımde betım 4 degıl 1 nısanda ama bu ay calısmalar yattı bızım mutfak yaptırdık eve kırmalar dökmeler asamasında bız annmede kaldık oglanla tamda yumurtlama günlerıydı gectı gıttı öylece ben bastan havlu attım yanı nısana bakalım nısan sonlarına olur galıba yenı adet yıne nısanda kalırım böylece benım kocamında işyerınde degısıklık oldu cok calısıp yorulup gelıp sızıp kalıyor adam iş cıkmıcak heralde yumurtlama günüm gelıncede korkusu sardı şimdiden
Ferem beklenen tarihleri yazdıkya,ben sandım ki beklenen tarihten sonrakileri dikkate alacağız ama öyle değilmiş ,mayıs topiğine gideyim artık
tuze üzülme bende bir dahaki ay planlıorum allah nasip ederse mayıs topiğinde takılırız birlikte bizim dışımızdakiler de inşallah aralık 2012 anneleri diye yeni bir topikte buluşurlar hamiş hamiş bebiş dolu göbüşlerle inşallah....
Ay Amin benim gogusler feci tatlim adeti bekliyorum ben de hayirlisiyla
ah canımm geçmiş olsun
az kalmış senin canım, test yaptırsan çıkar gibi
birazcık sabretsen, riske atmasan içmesen
doğal yollar kullansan iyi olur sanki
allah nasip ederse öbür gün de olur hayatım
hadi bakalım artık gün sayacağız
inşallahh canım, bakalım kimler güzel haberleri alacak
seni dinledim içmedim ferem teşekkür ederim ama hala çekiyorum çok fena hastayım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?