- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.181
evet canim ya eminim doktorumun istegi uzerine ovulasyon testi uygulayarak iliskide bulunuyoruz 2 ay boyunca adetimin 12 ci gunu positif 13 gun 14 gun ve 15 gun olurdu gercekten ama bebis tuturamadik o aylardada bu ay ise sadece 12 ci gun positifi gorebildim gerisi bos...anlamadimki(acaba normal olmasi gereken bu ay mi oldu? cvp icin cok saol
internette senin durumunla ilgili hemen kisa bir arastirma yaptim. su sitede buldum: POAS ~ OPK FAQ
diyor ki eger 3 gunden daha uzun sure ust uste pozitif olursa yumurtanin folikulden cikmakta sorun yasadigi anlamina gelir. yani yumurta olusuyor ama tuplere cikana kadar biraz zorlaniyor. arada bir olmasi normal demis. tabi bu kesin degil ama en azindan bir fikir veriyor. bence bu ay super olmus.
ayyyy icimi rahatlattin valllahii dogru dogru bence ,cunki bende gecen aylarda ultrasyonda pco gorunumu cikti ama kan tahlilinde ise pco yoktu yani temizdi,,doktoruma dedim pco yoksa neden ultrasyonda boyle ve yumurtlama donemimde sidetli agri oluyor dedim,,buyuk ihtimal vicudun folikul toplarini buyuk uretiyor ve zor catliyor yumurtan dedi ,,,ozaman bu ay normal olmasi gereken oldu galiba ,sadece bir gun positif ve bir gun sanci cektim ,,ohhhh beni suanda okadar rahatllatinki arkadasim allah ne muradin varsa versin ins...o sayfaya bende bi ineceleyim bakalim..bu arada benide sayfana eklesen cok sevinirim :))
olleeyy cozduk olayi :) bu ay su zamana kadar iyi gecmis insallah bundan sonrasi da iyi gecer. bir hafta sonra pozitif sonucu alirsin!
canim ya cok saol guzel dilegin icin. muradim bir bebis iste ne olsun
haklisin canim ya bir de bebek derdi var. strese girince benim yumurtlamam bile gecikiyor. zaten bu ay zor yerimde duruyorum. 3 gun sonra doktora gidicem. kisti buyudumu kuculdu mu stresi var uzerimde. uuuuuff sakinnn olmaliiiiimmm amadurtuyor
bence gayet yuksek bir olalisiksilik cizgi gorduysen hcg hormonu var demektir. insallah tutunur ve kan sonucunda da pozitif alirsin. ay ne zor beklemek :18: ben simdiye kadar hep gununde regl oldugum icin su an senin yasadigin stresi yasamadim ama tahmin edebiliyorum. insallah pozitif sonuclanir ve bence %80 oyle olacak
bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum, kan testindeki beta hcg oranları ile alakalı bir bilginiz varmı? yani değerlerin, kimyasal bir gebelik olmaması için en az ne kadar olması lazım?
Onun zamanla ve artis hiziyla alakasi var. Ben mol gebeligi gecirdim KAnamayla basladi 6 haftalikken 18 haftalik verilere sahiptim ve 1 gecede beta 20000den 47000 cikti Doktor direk kurtaja aldi
İi geceler kızlar nasılsiniz Bügün giremedim forma yeni bı gelişme varmı bakalım Hamis haberimiz varmı :)) ??
iyi geceler canım bugün naz8 in bebiş haberini aldık :) ve bende hala regli olmadım umudum artıyor anlayacağındarısı tüm isteyenlerin başına..
ne oldu furtadoyamorali neden bozuk? hayirdir insallah
slm herkese kızlar bı konuyu merak ettım ve kımseye soramıyom en ıyısı bı akıl tanısım barı sıze 1nısan adet oldum ve 15 nısanda yumurtlamam 29 nısan adet gunum ve 1nısandan berı eşimi bekltıyom 15 nısana kadar 15 nısandan oncemı yoksa 15 nısan ıtıbarenmı baslamak lazım yardımcı olursanız sevvvınırım
Günaydın kızlar herkese bugün doktora gidiyorum bende. Döndüğümde inş hamile haberleri çoğalmış olur öptüm hepinizi
Selammmm kizlarrr giremedim bayadir, bu durum biraz daha devam edicek, iyiki bi uzak kaldim ayol Topic degismis kizlar kaybolmus dedim bi aglamakli oldum, neyseki banucumun bilgilendimesini gördüm umarim dogru yerdeyimdir yaaasizleri unutmadim bacilarim onu söylemeye geldim, ecelim , banu , berceste, dalin, hayaletcasper, özlem vee isimlerini sayamadigim diger cici Bacilar aklimdasiniz okumaya calisiyorum arada, gerci hos siz beni coktaaaan unutmus gibisiniz yaa neyse artik (( caniniz sagolsun
Gunaydin kizlar bu gun ben de doktora gidicem insallah hayirli haberler alirim ve butun doktora gidicek arkadaslarimiz da hayirli haberleri alir ve bu hafta yogun hamile haberlerini duyarizz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?