- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.061
kızlar bizde 5 aydır istiyoruz bebek bu ay 6. ay olacak bat günüm 9 nisan dualarınızı bekliyorum inşallah bu ay gelir bebeğim. Allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar folbiol kilo aldırıyormu bilgisi olan varmı?[/Qben üç aydır kullanıyorum kilo falan almadım canım.zannetmiyorum.
bilmiyorum ki canim
yumurtlama gununu tespit etmis olsan daha net soylerdik
ama ne zaman yumurtladigini bilmiyorsun
saydigin donemlere gore aslinda 36.gun olmasi iyi, yarin da gelmezse
ertesi gun hemen yaptirirsin kan testini belki? umarim hamilesindir
canım ozaman şöyle söyliyeyim düzenli bir reglim olmadığı için nette yaptığım takvimde 18 mart ile 22 mart arası görünüyordu bende bu tarihleri dikkate aldım. şimdi bişey söyleyebilirmisin?
kızlar folbiol kilo aldırıyormu bilgisi olan varmı?
22 mart oldugunu dusunelim
luteal faz 14 gun desek
36.gun beklenen adet olur
eger 18 mart ise 18+14=32.gun
haklisin canim ya bir de bebek derdi var. strese girince benim yumurtlamam bile gecikiyor. zaten bu ay zor yerimde duruyorum. 3 gun sonra doktora gidicem. kisti buyudumu kuculdu mu stresi var uzerimde. uuuuuff sakinnn olmaliiiiimmm amadurtuyor
inşallah canım inşallah hiç bir şey yoktur.demin furtadooo nun bebeğini kaybettiğini duyunca çok üzüldüm.bende çok korktum.ben şuan 5+2 haftalığım.doktor lekelenme için yerleşme kanaması olabilir daha erken çünki dedi.bebek plesantaya tutunmaya çalışıyodur dedi.kalp atımı için erken dedi 7 haftalıkken falan gel dedi.tekrar kese büyümüşmü büyümemişmi onu görmek için çarşamba günü gidecem.Allahım hemeize sağlıklı sıhhatli bebişler versin canım
selam bende gelebilirmiyim aranıza adet olmayı bekliyorum gerçi hala düzensiz adetim söktürücü kullandım hala bekliyorum
sonra korunmayı bırakıcaz ilk ayımız olucak :))
arkadaşlar selam bişey sormak istiyorum.
benim adetim daha dün bitti, bugün akıntım geldi yumurtlama zamanı gelen gibi. bu kadar erken olur mu sizce yumurtlama?
selam kızlar benim adet geldi dün dr a
iki gün sonrta gitcem şimdi samsundayım geziyorum kızlar
sizleri çok öptüm
kızlar... iyi akşamlar... ya ben bu soğan kürünü ilk bugün içtim. ayyyy ne kötü kokuyoooo inanın burnumu tıkadım sonra bi dikişte içtim yoksa kokusu bilmiyorum kötü yani Allahtan tadında bi şey yok ama ne yapalım benimde adet düzensizliğim olduğu için içiyorum. inşaallah iyi gelir bakalımmm...
kızlar bizde 5 aydır istiyoruz bebek bu ay 6. ay olacak bat günüm 9 nisan dualarınızı bekliyorum inşallah bu ay gelir bebeğim. Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?