Arkadaslar bizim esimle aramiz pek iyi degil. bu gidisle yumurtlama gunumu kaciragiz
Size olanlari kisaca anlatip fikrinizi almak istiyorum.
Simdi biz bu sabah kahvalti bile etmeden hastaneye gittik. hastane cikisinda da 2-3 saatlik planimiz vardi. sabah erkenden esimin ablasi aradi ve esime cocuklari bilgisayar oynamak istedigi icin bize gelmek istediklerini soyledi. ben de bugun cok isimiz oldugunu pazar gunu gelmelerini soyledim. esim de sikila sikila yarin gelin dedi ama dinlemediler. cocuk cok israr ediyormus. eve gidince arayin dediler. tamam dedim mecburen. sonra hastaneden ciktik kitaplari falan aldik tekrar aradilar ve biz disari ciktik AVM'de oyalaniyoruz 1 saate eve gecerseniz geliriz gecmezseniz gelmeyecegiz dediler. esim de eve yetismeye koyuldu. yolda biraz tartistik neden emrivaki yapiyorlar vs dedim o da trip atti konusmadi benle. yol uzerinde az bi alisveris yaptik ama gerisini yarina biraktik. sonra eve geldik. 2 dk sonra bunlar da geldi. 2 saat oturdum, kahve yaptim, bilgisayar oynadim. sonra cok aciktim ve biliyorsunuz cok yogun calistigim icin haftaici yemek yapamiyorum mutfaga gecerek bir seyler hazirlamaya basladim. arada yanlarina gittim ama oturmadim. ablasina da haftaici sehir disinda olacagim o nedenle yavastan basladim dedim. onlar gittikten sonra esim geldi ve davranisimdan dolayi bana cok kizdi. sonra da daha buyuk bir kavga ettik. ve simdi konusmuyoruz. sizce de hatali miyim? ne olursa olsun orda oturmali miydim?
arkadaslar lutfen samimi bir yoruma ihtiyacim var. Yaptigim yanlissa yanlis diyin yani. bu arada alinti yapmadan cevap verin lutfen. cunku silecegim 30dk dolmadan ne olur ne olmaz