yanlis anlamayin ama bence uyumsuzluk ortaya ciktiginda bile 'dugun stresi' diye ustu ortuldugunden sonradan geliyor bosanmalar, mutsuz evlilikler..ya dugun oncesı streslı gergın olur cıftler cogumuz o yoldan gectık olabılır dıyorum ama durumun muhasebesını sen yap duzelıbılcek konusularak halledılecek konular mı yoksa asamadıgınız baska konular mı var onemlı olan bu....
Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur
bi video izlemiştim..
gelin damat birbirine pasta yedirecek güya.. adam yediriyor kadın şaka yapıyor ağzına götürüp tekrar çekiyor adamın.
adam kadının elinden çatalı alıp fırlatıyor, sinirlenmiş üstün zekalı..
dedim ki bunu bana eşim yapsa orda bırakıp gider, boşardım..
yani demem o ki problem varsa nikah iptali yapmalısın..
Rehber ogretmenim neden ?sınıf öğretmeni misn mrvbulut
hikayen tanıdık geldide konyada mı öğretmensinRehber ogretmenim neden ?
hiçte kötü olmaz tatlım. ayrıca millet takıntısından vazgeç sen ayrılırsan o millet niye ayrıldı hemen der. ayrılmazsanda hem okumuş hem de koca derdi çekiyo ayrılmamış dert çekiyo salak derler. anlayacağın millet ne der diye düşünme. kendin ne istiyosan onu yap.Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?