Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişan ve nikahtan dönmek?
- Konu Sahibi Mrvbulut
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yanlis anlamayin ama bence uyumsuzluk ortaya ciktiginda bile 'dugun stresi' diye ustu ortuldugunden sonradan geliyor bosanmalar, mutsuz evlilikler..ya dugun oncesı streslı gergın olur cıftler cogumuz o yoldan gectık olabılır dıyorum ama durumun muhasebesını sen yap duzelıbılcek konusularak halledılecek konular mı yoksa asamadıgınız baska konular mı var onemlı olan bu....
dugun stresi, dugun oncesinde gercek yuzunu gosterip surekli huzursuzluk cikaran insanlarin örtbas icin uydurdugu bi kavram.. tabiki dugun oncesi yogunluk, yorgunluk, telas olabilir.. anlasamamak ve huzursuzluk cok farkli bisey.. hatta gelecegin sinyalleri diyebiliriz..
Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur
Hayır kesinlikle eğer iki tarafta ayırlmak istiyorsa uzatmanın anlamı yok kimin ne düşündüğünü boşverin. İlerde çocuklarınız olduktan sonra ayırlmak daha mı iyi ayrıca sen yaşayacaksın o adamla ailen yada millet değil yol yakınken dön.
bi video izlemiştim..
gelin damat birbirine pasta yedirecek güya.. adam yediriyor kadın şaka yapıyor ağzına götürüp tekrar çekiyor adamın.
adam kadının elinden çatalı alıp fırlatıyor, sinirlenmiş üstün zekalı..
dedim ki bunu bana eşim yapsa orda bırakıp gider, boşardım..
yani demem o ki problem varsa nikah iptali yapmalısın..
gelin damat birbirine pasta yedirecek güya.. adam yediriyor kadın şaka yapıyor ağzına götürüp tekrar çekiyor adamın.
Millet ne der diye bi römürr gezmez ki hatanın neresinden dönersen kardır . evlenip 1 yıl sonra boşanıp milletin dul kadın dedikodularına maruz kalmaktansa başlamadan bitirmek en hayırlısı. Hiç mi umut yok kaç yıldır tanıyorsun belki zamanla düzelir diyeceğim ama kararlı gibisin
canım şuan durumunuz nedir bilmiyorum ama ben 9 ay nişanlı kaldım farklı şehirlerdeydik ağlamadan bir günüm geçmezdi bende hep bu düşüncedeydim ama bizim ailelerimiz çok iyi anlaştılar kayın validem melek gibi bir insandı. sabrettim ayrılmadı evlendim birde ne göreyim eşim melek gibi tam tersi olmuştu ama şans diyorum ben benim durumuma.. arkadaşlarım banada çok söyledi ayrıl bunun sonu gelmez diye. ama şimdi mutluyum allah eşimden razı olsun. tabi ufak tefek sorunlar oluyor. seni yanlış yönlendirmek istemem. kalbinin sesini dinle..en ufak bir şeyde ayrılığı getirme aklına..allah yardımcın olsun
bi video izlemiştim..
O videoyu bende izledim.
ben olsam orada catali iki kasinin arasina saplar arkama bakmadan giderdim.
Kadinlar bu tarz adam (!) lara prim vermedigi gun bir seyler degisecek.
Rehber ogretmenim neden ?sınıf öğretmeni misn mrvbulut
hikayen tanıdık geldide konyada mı öğretmensinRehber ogretmenim neden ?
hiçte kötü olmaz tatlım. ayrıca millet takıntısından vazgeç sen ayrılırsan o millet niye ayrıldı hemen der. ayrılmazsanda hem okumuş hem de koca derdi çekiyo ayrılmamış dert çekiyo salak derler. anlayacağın millet ne der diye düşünme. kendin ne istiyosan onu yap.Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur